• Online magazine
  • Pronovias trouwjurken 2020 collectie. De bruidsmode collectie waarop we allemaal gewacht hebben!

Pronovias trouwjurken 2020 collectie. De bruidsmode collectie waarop we allemaal gewacht hebben!

De 2020 trouwjurken collectie van toonaangevend bruidsmode merk Pronovias is gericht op de vrouw van nu. Bekijk deze diverse collectie nu!

  • Bruidsmode en stijl
  • 2020

Laat je inspireren voor de jurk van jouw dromen in deze geweldige 2020 collectie van toonaangevend bruidsmode merk Pronovias. Het Catalaanse merk vindt zichzelf ieder jaar opnieuw uit en zet een prachtige collectie neer voor vrouwen van nu, waarin elegantie en comfort centraal staat. De 2020 trouwjurken collectie van Pronovias is gebaseerd op het creatieve concept ¨Dancing Light¨, geïnspireerd op de magie van een donkere sterrenhemel. Wij vinden deze gedachte geweldig; als bruid moet jij immers stralen op jouw grote dag! We geven je graag een kijkje in deze galerij met alle nieuwe ontwerpen uit de Atelier collectie van Pronovias. 

Adverteren

Ook dit jaar werden we verrast door de collectie, waarin we de meest uiteenlopende stijlen voorbij zien komen. De 2020 bruidsmode collectie van Pronovias is ontworpen voor bruiden van nu, met verschillende lichaamsvormen en stijlen. Hervé Moreau, artistiek directeur van Pronovias, heeft een ontzettend breed scala van innovatieve stijlen ontworpen. We zien bijvoorbeeld strakke zeemeermin silhouetten met adembenemende details, maar ook indrukwekkende grootse prinsessenjurken waarmee jij echt de show zal gaan stelen. Één ding dat we veel terug zien komen in deze collectie, is het gebruik van zachte en lichte stoffen die de ontwerpen zeer beweeglijk maken. Het kleuren pallete van deze collectie blijft niet hangen op traditioneel wit: ook dit jaar zien we weer ontwerpen voorbij komen in prachtige pasteltinten, perzik en zelfs jurken met gouden details. Ook zien we terug waar Pronovias het beste in is: transparante en kanten stoffen die jouw lichaamsvormen op een geweldige manier benadrukken.

Één van de dingen waar wij het meest enthousiast over zijn, is dat Pronovias in deze collectie een breed scala aan trouwjurken voor verschillende lichaamsvormen laat zien. Om te zorgen voor een perfecte pasvorm, zijn de jurken beschikbaar voor vrouwen met kledingmaten van 34 tot 64.

We blijven focussen op details: ook dit jaar laat het merk verschillende interessante details zien: van barok borduurwerk en onweerstaanbare ruches, tot grote volumes, kant, 3-d bloemen en gouden accessoires. Mikado is een stof die we ontzettend veel terug zien komen in deze collectie, in transparante elementen, handgemaakt borduurwerk en indrukwekkende accessoires.

Kijk mee naar de presentatie van de 2020 bruidsmode collectie van het meest toonaangevende merk uit de trouwbranche: Pronovias. Deze mag je niet missen!

Krijg je geen genoeg van deze beelden? Bekijk dan ook de top ontwerpen van: Hannibal Lagua 2019 of Modeca 2019Wil jij niks van ons missen? Volg ons op PinterestFacebook en Instagram!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Pronovias trouwjurken 2020 collectie. De bruidsmode collectie waarop we allemaal gewacht hebben!