De clutch is een onmisbare accessoire van dit moment: ontdek jouw favoriet!

Ben jij al op de hoogte van de nieuwste trend wat betreft accessoires in bruidsmode? Check hier 30 voorbeelden die je hebberig maken.

  • Accessoires gasten
  • Aanbeveling
  • Bruidsboeket
  • Tas
  • Bruid

Tot nu toe hebben we altijd gedacht dat er geen bruiloft compleet is zonder een mooi boeket. Traditie getrouw gooien we het boeket naar achter en land het in de armen van de gelukkige eerstvolgende bruid of laten we het boeket drogen als herinnering aan deze onvergetelijke dag. In de loop der jaren, daarintegen, komen er andere leuke alternatieven voor vrouwen die willen innoveren. Een van deze alternatieven is om het bruidsboeket te vervangen voor een mooie clutch. Pas alleen wel op dat je deze natuurlijk niet per ongeluk naar achter werpt.  Ontdek hier 30 handtassen die perfect te combineren zijn met jouw trouwjurk.

Adverteren

Perfect voor bruiloften in de stad, voor de meer casual bruiloften en burgerlijke bruiloften. Je kunt ze combineren met zowel lange sierlijke jurken als korte hippe trouwjurken, en zelfs met een mooie trouwjurk gedragen met een winterjas. Of je nou een simpele elegante clutch of een opvallendere clutch met glitters en parels wilt, er is voor ieder wat wils.

Ben je benieuwd naar andere leuke accessoires voor de grote dag? Kijk dan verder naar onze website om andere leuke alternatieven te vinden.

Auteur: Myrthe van Leeuwen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De clutch is een onmisbare accessoire van dit moment: ontdek jouw favoriet!