Korte avondjurken voor 2016: bekijk jouw favoriet!

De collectie voor 2016 van de lange midi en korte jurken mogen niet gemist worden. Het zijn prachtige ontwerpen die je als gast laat doen stralen bij de aankomstige bruiloft!

  • De gasten
  • Korte jurk
  • 2016

De uitgebreide collecties van avondjurken maken het ontzettend lastig om de keus te maken wat jij bij de aankomende bruiloft wilt gaan dragen. Wij hebben een galerij aan foto´s voor je gepubliceerd van een aantal trends die eraan zullen komen in 2016.

Lange midi jurken en korte jurken zijn een perfecte keus als je wilt gaan voor een cocktail-jurk. Het volgende seizoen bevat zeer zomerse kleuren en bloemenprints dat mooi aanwezig is. De stof zijde mikado maakt het dat deze jurken van hoogkwaliteit zijn. De jurken zijn prachtig ontworpen met kant van Guipure en ze passen perfect bij elk type schoen. Merken als Monique Lhuillier Pronovias hebben verschillende verzamelingen gecreërd die allerlei ontwerpen uitdragen, zoals de klassieke kragen, de half-lange mouwen en het durven laten zien van de blote schouders. Wil je je outfit helemaal compleet maken? Combineer dan je lange midi of korte jurk met de juiste accessoires om je outfit spectaculair te maken!

Mis de bijzondere collectie niet, laat jezelf verrassen met het kiezen van een midi jurk en straal tussen de andere gasten. Kan je niet genoeg krijgen van deze fantastische ontwerpen? Bekijk dan de complete collectie van Pronovias 2016 en kies je eigen favoriet.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!