Onze tips en ideeën voor (korte) huwelijksfelicitaties aan het bruidspaar!

Het bruiloftseizoen komt er weer aan! Grote kans dat mensen in jouw omgeving elkaar het ja-woord gaan geven binnenkort! Als bruiloftsgast worden er een aantal dingen van je verwacht, zoals: een bepaalde etiquette en een leuke felicitatie aan het bruidspaar. Als gast op een bruiloft is het niet altijd gemakkelijk om de juiste woorden te vinden om het bruidspaar te feliciteren, vooral als je het bruidspaar niet heel goed kent. Vandaar dat we vandaag een lijst met de beste tips voor de beste felicitatie en een aantal leuke ideeën van felicitatieteksten delen.

Trouw Trendy
foto: Trouw Trendy

Allereerst hangt je boodschap af van de relatie die je hebt met het bruidspaar. Als je close met het stel bent, zal het niet zo moeilijk zijn. Verwijzen naar een gemeenschappelijk herinnering is altijd een goed idee, laat merken hoe belangrijk het bruidspaar voor je is!

Ken je de bruid en bruidegom wat minder goed, gebruik dan wat je wel over ze weet om tot een persoonlijke boodschap te komen. Dat zal gemakkelijker zijn als je bijdraagt aan een cadeau van de cadeaulijst. “Een bijdrage voor de mooie bank die jullie hebben uitgekozen. Dat Melanie die graag leest en haar toekomstige echtgenoot hier samen heel wat uurtjes kunnen relaxen.” Je kunt ook gebruik van je algemene kennis als je bijvoorbeeld de bestemming van hun huwelijksreis kent.

Lees ook: 5 redenen om voor een online cadeaulijst te kiezen!

Dario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

Dit geldt ook als je een van het koppel niet kent (als je bijvoorbeeld bevriend met een van de ouders). In dat geval kun je vasthouden aan een eenvoudig maar effectief “de beste wensen”, “veel geluk samen”, of probeer als je een beetje vlotte pen hebt een meer poëtische boodschap over wat het huwelijk inhoudt te schrijven.

Heb je echt geen idee? Dan helpen we je hieronder alvast een beetje op weg. Denk bijvoorbeeld aan:

“Dat jullie geluk vandaag jullie zal verbinden voor de rest van het leven.”

“We hopen dat jullie lang net zo gelukkig zullen zijn als vandaag. Gefeliciteerd met deze prachtige verbintenis.”

“Het grootste geluk zit in de kleine dingen, we wensen jullie als stel al het geluk in de alledaagse dingen.”

“Laat deze grote dag het begin zijn van een opeenvolging van gelukkige momenten die jullie samen delen. Gefeliciteerd!”

Meral Soydas Photography
foto: Meral Soydas Photography

“Een onvergetelijk moment dat jullie beide de rest van jullie leven zullen delen. Niet alleen voor jullie is het een speciale dag, ook voor al de mensen die van jullie houden. Met heel ons hart wensen we jullie alle vreugde en geluk. We zullen lang terugdenken aan deze mooie dag.”

“Dat er vandaag veel liefde en harmonie gevoeld mag worden. Maar dat ook de rest van jullie leven gevuld mag zijn met gelukkige momenten.”

Arma Fotografie
foto: Arma Fotografie

Natuurlijk de beste berichten zijn die recht uit het hart komen. Het feit dat je de tijd neemt om een persoonlijke boodschap te schrijven, hoe kort die ook mag zijn, zal het bruidspaar altijd waarderen. Weet je al welke tekst je bij die aankomende bruiloft gaat gebruiken?

Voor meer tips en inspiratie, volg ons op Instagram en Facebook!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Orgineel gastenboek voor je bruiloft met onze 10 tips en alternatieven!
Orgineel gastenboek voor je bruiloft met onze 10 tips en alternatieven!
Vergeet het gastenboek voor op je bruiloft niet toe te voegen, want er zijn waanzinnig veel leuke ideeën hoe jij dit het origineelst kunt aanpakken, lees gauw verder!
De real wedding van het vreugdevolle bruidspaar Jasper en Julia!
De real wedding van het vreugdevolle bruidspaar Jasper en Julia!
Ga jij binnenkort trouwen en wil je geïnspireerd raken van andere bruiloften? Bekijk dan de prachtige bruiloft van het bruidspaar Jasper en Julia.
Real wedding op een fantastische buitenlocatie van het bruidspaar Nelleke en Jack!
Real wedding op een fantastische buitenlocatie van het bruidspaar Nelleke en Jack!
Yes, een bruiloft op een buitenlocatie in Nederland, daar houden we van. Gewaagd, origineel en er ontstaat direct een festivalsfeer: ontdek deze real wedding!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie