Onze tips en ideeën voor (korte) huwelijksfelicitaties aan het bruidspaar!

Onze tips en ideeën voor (korte) huwelijksfelicitaties aan het bruidspaar!

Als gast, is het niet altijd gemakkelijk om de juiste woorden voor de felicitaties voor het toekomstige bruidspaar te vinden, vooral als we ze niet heel goed kennen. Vind hier een aantal ideeën voor felicitaties aan het bruidspaar!

  • De gasten
  • Adviseren
  • Gast
  • Origineel

Het bruiloftseizoen komt er weer aan! Grote kans dat mensen in jouw omgeving elkaar het ja-woord gaan geven binnenkort! Als bruiloftsgast worden er een aantal dingen van je verwacht, zoals: een bepaalde etiquette en een leuke felicitatie aan het bruidspaar. Als gast op een bruiloft is het niet altijd gemakkelijk om de juiste woorden te vinden om het bruidspaar te feliciteren, vooral als je het bruidspaar niet heel goed kent. Vandaar dat we vandaag een lijst met de beste tips voor de beste felicitatie en een aantal leuke ideeën van felicitatieteksten delen.

opslaanTrouw Trendy
foto: Trouw Trendy

Allereerst hangt je boodschap af van de relatie die je hebt met het bruidspaar. Als je close met het stel bent, zal het niet zo moeilijk zijn. Verwijzen naar een gemeenschappelijk herinnering is altijd een goed idee, laat merken hoe belangrijk het bruidspaar voor je is!

Ken je de bruid en bruidegom wat minder goed, gebruik dan wat je wel over ze weet om tot een persoonlijke boodschap te komen. Dat zal gemakkelijker zijn als je bijdraagt aan een cadeau van de cadeaulijst. “Een bijdrage voor de mooie bank die jullie hebben uitgekozen. Dat Melanie die graag leest en haar toekomstige echtgenoot hier samen heel wat uurtjes kunnen relaxen.” Je kunt ook gebruik van je algemene kennis als je bijvoorbeeld de bestemming van hun huwelijksreis kent.

Lees ook: 5 redenen om voor een online cadeaulijst te kiezen!

opslaanDario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Dit geldt ook als je een van het koppel niet kent (als je bijvoorbeeld bevriend met een van de ouders). In dat geval kun je vasthouden aan een eenvoudig maar effectief “de beste wensen”, “veel geluk samen”, of probeer als je een beetje vlotte pen hebt een meer poëtische boodschap over wat het huwelijk inhoudt te schrijven.

Heb je echt geen idee? Dan helpen we je hieronder alvast een beetje op weg. Denk bijvoorbeeld aan:

“Dat jullie geluk vandaag jullie zal verbinden voor de rest van het leven.”

“We hopen dat jullie lang net zo gelukkig zullen zijn als vandaag. Gefeliciteerd met deze prachtige verbintenis.”

“Het grootste geluk zit in de kleine dingen, we wensen jullie als stel al het geluk in de alledaagse dingen.”

“Laat deze grote dag het begin zijn van een opeenvolging van gelukkige momenten die jullie samen delen. Gefeliciteerd!”

opslaanMeral Soydas Photography
foto: Meral Soydas Photography

“Een onvergetelijk moment dat jullie beide de rest van jullie leven zullen delen. Niet alleen voor jullie is het een speciale dag, ook voor al de mensen die van jullie houden. Met heel ons hart wensen we jullie alle vreugde en geluk. We zullen lang terugdenken aan deze mooie dag.”

“Dat er vandaag veel liefde en harmonie gevoeld mag worden. Maar dat ook de rest van jullie leven gevuld mag zijn met gelukkige momenten.”

opslaanArma Fotografie
foto: Arma Fotografie

Natuurlijk de beste berichten zijn die recht uit het hart komen. Het feit dat je de tijd neemt om een persoonlijke boodschap te schrijven, hoe kort die ook mag zijn, zal het bruidspaar altijd waarderen. Weet je al welke tekst je bij die aankomende bruiloft gaat gebruiken?

Voor meer tips en inspiratie, volg ons op Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Meral Soydas Photography Trouwfotografen
Dario Endara Photography Trouwfotografen
Arma Fotografie Trouwfotografen
Trouw Trendy Trouwfotografen

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!