5 redenen om voor een online cadeaulijst te kiezen!

Bekijk hier de redenen waarom een online cadeaulijst de meest ideale tool is voor jouw bruiloft!

  • Organiseren bruiloft
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Één van de punten waar je vóór het verzenden van de uitnodiging over na moet denken, is over de cadeaus die jullie gaan ontvangen bij de viering. Het is natuurlijk niet de reden dat je gaat trouwen, maar de cadeaus zijn zeker een fijn onderdeel van de viering. Het internet maakt veel kwesties tegenwoordig een stuk makkelijker, en ook met de cadeaulijst komt het internet aan bod. Een online wenslijst is namelijk dé oplossing zodat je gasten een passend cadeau kunnen geven, geld schenking te schenken of zelfs een donatie te geven aan goede doelen! Lees snel verder en ontdek waarom een cadeaulijst een perfect onderdeel van jouw moderne bruiloft is.

opslaanCredits: Aleksandra Uh Pictures
Credits: Aleksandra Ukhaneva Photography

1. Gemak

Een online cadeaulijst zorgt ervoor dat gasten een cadeau kunnen kiezen zonder dat ze daarvoor het huis hoeven te verlaten. Het cadeau kan online, via de telefoon, of met een speciale app snel en makkelijk besteld worden. Als je daarbij nog gasten hebt die in het buitenland wonen, verdriedubbel je het gemak van deze online lijst omdat jouw gasten lijst in andere valuta en talen kunnen bekijken.

2. Praktisch

Tegenwoordig wonen veel stellen al samen voordat ze gaan trouwen. Een traditionele uitzet is dan ook niet waar ze op zoek naar zijn. De cadeaulijst van Zankyou is hierom een goede oplossing. Met deze cadeaulijst kunnen gasten namelijk ook geld geven zodat het besteed kan worden zoals jullie willen. Het geld kan zelfs gebruikt worden voor de huwelijksreis en voor de aparte activiteiten van de reis, en deze zijn allemaal terug te vinden op jullie persoonlijke lijst!

opslaanCredits: Michiel Otten
Credits: Michel Otten

3. Stijlvol

Zowel het geld in cash geven, als het verstrekken van het rekeningnummer is niet de meest subtiele manier om aan te geven dat jullie het liefst geld ontvangen. In veel landen is het zelfs echt not done! Als je toch geld voor cadeaus of uitjes vraagt, is het een stuk stijlvoller om dat via de virtuele cadeaus te doen. Je gasten kunnen inloggen, de cadeaus geven en hierbij berichtjes en comments achterlaten. Op deze manier kun je altijd terugzien wie wat heeft geschonken zodat je ze in de echte wereld kunt bedanken.

opslaanCredits: Sjoerd Booij
Credits: Sjoerd Booij Photography

4. Voordelen

Al eerder vertelden we dat het voor gasten in het buitenland een fijne oplossing is. De pagina met de wishlist kan namelijk ook in een andere taal bekeken worden en als de gasten de schenking via de telefoon willen doen worden de genodigden ook in hun eigen taal geholpen. Een ander voordeel van de schenking is dat het geld op je eigen rekening komt. Het geld wordt niet op een giftcard met allerlei limieten gezet, maar kan gewoon met je eigen pinpas worden uitgegeven. De pagina wordt bovendien aangepast aan jullie smaak en er kunnen zelfs foto’s geüpload worden van de cadeaus. Bovendien kun je, bij het samenstellen van een cadeaulijst,  gebruik maken van veel aanbiedingen in winkels en bij reisbureaus, zonder tijdslimiet!

5. Huwelijksreis

Als je als huwelijkscadeau graag een bijdrage voor je huwelijksreis wenst, kun je deze toevoegen aan je cadeaulijst. Je kunt de reis zelfs in verschillende stukken opdelen -de heenvlucht, hotel, diner, een uitje..- Alle onderdelen worden op een plattegrond getoond zodat de genodigden alle details zien.

opslaanCredits: Fotobelle
Credits: Fotobelle

Zankyou wil de bruiloftwereld moderniseren. Want er zijn nog zoveel voordelen uit te halen! Al veel koppels hebben hun cadeaulijst via Zankyou samengesteld en ze ontdekten alleen maar voordelen. Ben je benieuwd naar de details? Bel en laat je vrijblijvend informeren door ons team!

Lees ook: Top weddingplanners geven tips voor een internationale bruiloft!

Auteur: Sherita Jager

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Michel Otten Fotografie Trouwfotografen
Out of Focus Trouwfotografen
FotoBelle Trouwfotografen
Sjoerd Booij Photography Trouwfotografen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!