40 huwelijksbedankjes voor de gasten, een originele herinnering aan jullie grote dag!

Wij hebben je een handje geholpen en kozen de leukste trouwbedankjes. Ontdek deze galerij met 40 originele huwelijkscadeaus voor de genodigden!

  • Bedankjes
  • Aanbeveling
  • Gast
  • Galleries

Een van de dingen die bij het plannen vaak voor het allerlaatste moment worden bewaard, zijn de trouwbedankjes voor de genodigden! Huwelijkscadeaus worden elke keer belangrijker en juist hierom is het steeds steeds lastiger om een geschikt presentje te vinden. Je wilt graag je waardering uitspreken naar je gasten, maar het moet ook origineel, niet te specifiek en niet te duur zijn! Wij hebben je een handje geholpen en kozen de leukste trouwbedankjes. Ontdek deze galerij met 40 originele huwelijkscadeaus voor de genodigden!

Waar je vroeger wegkwam met een zeepje, een klein beeldje of een onbruikbaar detail dat bij de eerste grote opruiming in de container eindigde, willen we tegenwoordig steeds vaker een nuttig trouwbedankje geven. Passend bij deze trend vind je in deze galerij fantastische ideeën voor originele en bruikbare huwelijksbedankjes. Van chocolaatjes tot koekjesdoosjes, van lekkere drankjes tot champagneflessen, tot oliën of lekkere jammetjes. Ook beautyproducten als natuurlijke zeep, crèmepjes of vaselines passen bij deze nieuwe trend.

Veel bedankjes kun je seizoensgebonden of passend bij het thema maken. Bij een zomerbruiloft kun je denken aan cadeaus als waaiertjes. Deze kun je personaliseren met jullie namen en trouwdatum. Aan de andere kant zijn cadeaus als dekentjes of handenwarmers een origineel idee voor een winterbruiloft. Voor een strandbruiloft zijn slippertjes of espadrilles een bruikbaar en dankbaar cadeau.

Er zijn duizend-en-één cadeaus te bedenken als huwelijksbedankje. Om niet gek te worden van de vele opties, hebben wij in deze galerij de 40 leukste en origineelste huwelijkscadeaus voor jou gekozen. Kijk snel verder en laat je inspireren!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op PinterestInstagram en Facebook

Reacties (2)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!