Trouwen jullie op het strand? Dit zijn de leukste bedankjes voor de gasten!

We snappen heel goed dat jullie de gasten een mooi aandenken willen geven aan jullie strandbruiloft. Aangezien een bruiloft op het strand een speciale vibe met zich meebrengt vinden wij dat de bedankjes van die bruiloft ook in die stijl thuis mogen horen en daarom helpen we jullie op weg met de 8 leukste bedankjes voor een strandbruiloft! 

Foto: Gabo y Mafe Fotografia
Foto: Gabo y Mafe Fotografia

Klaar voor gebruik 

Als jullie aan de kust trouwen is het een leuk idee om strohoeden en waaiers voor de gasten te regelen waarmee zij de hitte kunnen bestrijden. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en alle gasten zullen gelijk in één stijl gekleed zijn wat leuk is voor de foto’s!

Foto: Maria Roa Photography
Foto: Maria Roa Photography

Een zonnebeschermingspakket 

De zon kan aardig gaan schijnen en niet iedereen zal eraan hebben gedacht om zonnebescherming mee te nemen. Maak daarom voor iedereen een tasje waarin je zonnebescherming voor zowel de huid als de lippen, een zonnebril en een flesje water in doet. Zo voorkom je dat er aan het einde van jullie dag alleen nog maar kreeftjes op de bruiloft rond paraderen! Kies hier voor een canvas bag waar jullie bijvoorbeeld je eigen logo of namen opzet om hem op deze manier te personaliseren.

Slippers om van de bruiloft en het strand te kunnen genieten 

De gasten zullen op en top gekleed naar jullie bruiloft komen gepaard met hoge hakken. Om het voor de gasten wat comfortabeler te maken is het geven van slippers (die gepersonaliseerd kunnen worden) een heel goed idee. Zo geef je de gasten kans om beter van jullie trouwfeest en het strand te genieten.

Foto: MMS Event Planners
Foto: MMS Event Planners

Herinneringen aan het strand 

Er zijn aardig wat elementen die ons automatisch doen denken aan het strand en het kan daarom ook leuk zijn deze de gasten als bedankje te geven. Denk hierbij aan zeesterren, schelpen, keramiek met marine elementen, flessen met kleine bootjes erin of anker sleutelhangers. Laat deze bijvoorbeeld ook terug komen in de decoratie van jullie bruiloft en de herinnering zal automatisch aan jullie bruiloft gekoppeld worden.

Foto: Christian Goenaga / Wedding Photographer
Foto: Christian Goenaga / Wedding Photographer

Een verfrissend drankje 

Bedenk eerst wat voor gasten jullie voor jullie hebben: zijn dit liefhebbers van ambachtelijk bier of detoxdrankjes? Ga daarna aan de slag met jullie eigen drankje. Verpak deze in een verpakking met jullie logo of simpelweg de naam van je aanstaande en jullie trouwdatum. Vertel op het etiket meer over jullie liefdesverhaal. Op deze manier geef je de gasten iets om thuis mee te proosten. 

Foto: One Love Photojournalism
Foto: One Love Photojournalism

Planten 

Planten krijgen is nooit weg. Je kunt ze altijd gebruiken om het huis te versieren en vooral cactussen zijn geliefd, aangezien deze weinig water nodig hebben. Welke jullie ook kiezen, zorg ervoor dat deze in een mooie pot komen te zitten. Denk bijvoorbeeld aan keramiek.

Foto: Lianavada
Foto: Lianavada

Mariene foto’s 

Ten slotte is een photobooth natuurlijk altijd een goed idee! Zorg ervoor dat je de plek versierd met marine-elementen, zoals surfplanken, duikobjecten, een kano… Jullie kunnen voor een photobooth kiezen, maar natuurlijk ook een fotohoek maken waarvoor je een fotograaf met een polaroid camera inhuurt!

Foto: Christian Goenaga / Wedding Photographer
Foto: Christian Goenaga / Wedding Photographer

Met deze bedankjes zullen alle gasten een voldaan gevoel aan de bruiloft overhouden en er zeker weten met een glimlach op terugkijken! Mochten jullie nou besloten hebben om op het strand te trouwen, maar nog geen locatie kunnen vinden? Dit zijn de 7 mooiste trouwlocaties op het strand in Nederland! Vergeet ook deze tips niet mee te nemen wanneer je opzoek bent naar de perfecte trouwjurk.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Laat een bericht achter

Credits: De Bloemenkeuken
Dit zijn de trends voor het bruidsboeket in 2018!
Gaan jullie bij het plannen van de bruiloft helemaal mee in de nieuwste trends en weet je niet welk bruidsboeket je moet kiezen? Dan helpen wij je graag door middel van de trends voor het bruidsboeket in 2018!
Hoe organiseer je in 5 stappen je bruiloft op het strand
Hoe organiseer je in 5 stappen je bruiloft op het strand
Een bruiloft op het strand, wie droomt daar niet van? Heerlijk met de voeten in het zand, onder de warme zon. Toch zijn er een paar dingen waar je op moet letten als je gaat trouwen op het strand. Lees onze tips van de experts, en ga voor een fantastische bruiloft op het strand!
Foto: Cheffi's
Dit zijn ze dan: de 7 meest besproken trends voor bruidstaarten in 2018!
Zijn jullie een hip koppel en volgen jullie graag de nieuwste trends? Dan mag je deze zeker niet overslaan bij het uitkiezen van jullie bruidstaart. Wij hebben de zeven meest besproken trends voor de bruidstaarten in 2018 op een rijtje gezet!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie