Souvenirs voor de gasten: ontdek de meest originele geschenken!

Details voor al jullie gasten: zeer originele en ambachtelijke geschenken voor jullie dierbaren. Jullie gasten zullen blij en dankbaar zijn!

  • Bedankjes
  • Hoed
  • Bruidspaar
  • Origineel

Het grote feest is voorbij. Het was een hele mooie dag en iedereen heeft het naar z’n zin gehad. Je bent de hele dag door erg gesteund en geholpen door je lieve familie en/of vrienden. Nu wil je graag jouw gasten bedanken voor hun aanwezigheid en de leuke dag. Hoe doe je dat anders dan met een leuk afscheids-geschenk?

Adverteren

Een afscheids-geschenk voor je gasten hoeft natuurlijk niet zo moeilijk te zijn, het enige wat je nodig hebt is een goede dosis aan inspiratie: alles kan een gift zijn wanneer het siert en is gemaakt met zorg en liefde: dat klinkt misschien een beetje ‘afgezaagd’, maar het is de waarheid!

Wanhoop dus niet, want wij bieden jou een paar zeer eenvoudige ideeën om je te inspireren en wat perfect is voor jouw gasten. Voeg je persoonlijke touch toe en maak het met liefde. Ontdek de ideeën die wij hebben klaarstaan, zoals: hoeden, cd’s, onderzetters en snoep. Mis het niet en jouw gasten gaan met een origineel cadeau en een leuk aandenken van jullie bruiloft naar huis!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Souvenirs voor de gasten: ontdek de meest originele geschenken!