Het ultieme bedankje: een hangover kit om na de bruiloft mee te geven aan de bruiloftsgasten

Een kater vermijden voor de dag na de bruiloft zal lastig worden, maar we kunnen hem wel verlichten. Help de bruiloftsgasten een handje mee door ze te bedanken met een hangover kit.

Het ultieme bedankje: een hangover kit om na de bruiloft mee te geven aan de bruiloftsgasten
Credits: Pinterest | Paper Candy Shop
  • Bedankjes
  • Adviseren
  • Gast
  • DIY

Dat er op jullie bruiloft gefeest wordt is geen geheim. De liefde moet immers gevierd worden! Grote kans dat dit gepaard gaat met een iets te gezellige hoeveelheid drank waardoor zowel jij als je gasten de volgende dag met een katertje wakker worden. Er is dan ook geen beter bedankje dat je aan je gasten mee kunt geven dan een hangover kit. Maar wat vind je in zo een kit? Wij geven je een aantal ideeën!

De hangover kit

Adverteren

Er is niets leukers dan jullie gasten als bedankje voor de bruiloft een hangover kit mee te geven. Het is fun, gelinkt aan een heerlijke dag en je zult ze er ook enorm mee helpen. De pijn van een bonkend hoofd wil namelijk graag verzacht worden. Er zullen vast plekken zijn waar hangover kits online te koop zijn, maar het is uiteraard het leukste om deze gewoon zelf in elkaar te flansen. Dus, pak je boodschappenlijstje er maar bij want hier komt het!

opslaan
Credits: Pinterest – The Gift Insider

De verpakking van de hangover kit

Ze zeggen wel eens: een goed begin is het halve werk. We beginnen dan ook graag met een leuke verpakking voor de hangover kit. Kies voor een mand, tasje of doos die past bij de stijl van jullie bruiloft om zo geheel in thema te blijven.

Water!

De nadorst… we kennen hem allemaal! Een goede hoeveelheid water is dan ook één van de kernbehoeftes van een persoon met kater (ook wel: een bruiloftsgast de dag na de bruiloft). Een flesje water is definitely a must. 

Paracetamol

Een verschrikkelijk gevoel is wanneer je de volgende ochtend wakker wordt met een bonkend hoofd. Het voelt alsof iemand je hoofd in elkaar duwt en de paracetamol biedt hier zeer zeker een uitkomst voor de koppijn. Zorg ervoor dat je een paar pilletjes aan de bruiloftsgasten meegeeft, zodat ze de pijn zelf kunnen verlichten.

opslaan
Credits: Etsy

Kauwgom of pepermuntjes

Naast een bonkend hoofd is ook de vieze smaak in je mond een veel voorkomend kwaaltje na een avondje doorzakken. Als de gast gedurende de dag nog met anderen in contact wilt zijn is het bij de hand hebben van een kauwgom of pepermuntje dan ook geen overbodige luxe.

Een gezichtsmaskertje

Na zo een aanslag op je lichaam mag je jezelf best verwennen. Er is geen betere manier om dit te doen dan door middel van een heerlijk gezichtsmaskertje. Geef de bruiloftsgast een ultiem genietmomentje door ze een gezichtsmasker cadeau te doen.

opslaan
Credits: Etsy

Voedsel

Er zijn twee type mensen wanneer het draait om eten de dag na een nacht te diep in het glaasje te hebben gekeken. Het type mens dat een bodemloze put is (lees: alles eet wat op zijn pad komt) en het type mens dat alleen al misselijk wordt bij de gedachte aan eten. Om er zeker van te zijn dat je jouw bruiloftsgasten uit de brand helpt wanneer zij zonder limiet kunnen eten voeg je ook wat voedsel toe aan de hangover kit. Normaal gesproken zijn eieren en bacon als heaven on earth wanneer je met een kater te maken hebt, maar aangezien die nogal lastig te vervoeren zijn hebben we een ander idee. Kies voor lekkere verse muffins als zoete snack en voeg een zak chips toe om het zoutpijl omhoog te krikken. Maak het pakket af door een recept voor scrambled eggs toe te voegen en klaar is kees!

Vergeet niet om twee pakketjes extra te maken voor je lief en jij, zodat ook jullie de volgende dag kunnen overleven wanneer je net iets te diep in het glaasje hebt gekeken!

Meer bruiloft tips en inspiratie opdoen? Lees dan ook:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!