Barcelona: dé perfecte bestemming voor een destination wedding

Barcelona is uniek. De fusie van authenticiteit en moderniteit maakt Barcelona tot de perfecte bestemming voor een spectaculaire bruiloft.

  • Huwelijksreis Locaties
  • Sponsored
  • Spanje

Barcelona is uniek. Het combineert het beste van een grote kosmopolitische stad met traditie in de meest pure en authentieke vorm. De Catalaanse hoofdstad is voorloper in de culturele wereld, en met de romantische geest en prachtige zee is het een perfecte omgeving voor grote evenementen. De fusie van authenticiteit en moderniteit maakt Barcelona tot de perfecte bestemming voor een spectaculaire bruiloft.

opslaanBarcelona ToerismeVier jouw bruiloft in Barcelona
Foto: ©Black & Blanc Fotografía

Een elegante stad met mediterrane flair

Barcelona is één van de belangrijkste steden in de wereld, een kosmopolitische stad vol diversiteit in mensen, verschillende leefstijlen en respect voor verschillende culturen. Het beeld van Barcelona is gebaseerd op contrasten, waar de meest karakteristieke en historische gebouwen samen gaan met de laatste trends. Deze geweldige combinatie is terug te zien in alle straten en gebouwen en op alle pleinen.

Het historische en artistieke erfgoed van Barcelona is van wereldwijde klasse. Met nadruk op de Gotische en Romaanse architectuur en de modernistische werken van onder andere Anoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch en Lluis Domènech i Montaner. De werken van deze grootse artiesten zijn onderscheiden als Werelderfgoed van UNESCO. Dit gevarieerde landschap kan een perfect decor vormen voor de meest prestigieuze feesten.

opslaanTurisme de BarcelonaCelebra tu boda en Barcelona
Foto: ©Turisme de Barcelona
opslaanBarcelona ToerismeVier jouw bruiloft in Barcelona
Foto: ©Turisme de Barcelona

Barcelona is mediterraans, zacht, warm en de zee waarin de kust baadt is prachtig. In Barcelona vind je verschillende omgevingen en sensaties, van verfijnd tot alternatief. Elegant en veelzijdig, Barcelona heeft talloze onvergetelijke scenario´s die een perfect decor voor fotoreportages vormen, zoals jullie bruidsreportage.

In Barcelona is het aanbod zeer gevarieerd, en het biedt de beste bruiloft diensten voor alle doelgroepen. Als een van de hoofdsteden van mode in de wereld, vind je hier ook de beste leveranciers voor de meest unieke bruiloften.

opslaanTurisme de BarcelonaCelebra tu boda en Barcelona
Foto: ©Turisme de Barcelona
opslaanBarcelona ToerismeVier jouw bruiloft in Barcelona
Foto: ©Turisme de Barcelona

Barcelona, de hoofdstad van bruidsmode

Barcelona is één van de meest moderne steden in de wereld. Als meest geavanceerde Europese hoofdstad is Barcelona ook vooruitstrevend in de wereld van mode en stijl: Barcelona heeft the look en dé chique omgeving die van internationale referentie in de modewereld is.

Barcelona onderscheidt zich internationaal als hoofdstad van de bruidsindustrie, met bijna de helft van de toonaangevende textielindustrie, meer dan Italië en andere landen. De prachtige omgeving, in combinatie met de ongelofelijke scala van bruiloft diensten van de hoogste kwaliteit (designers, cateraars en weddingplanners met een ongelofelijke hoeveelheid ervaring) en een aangenaam klimaat maakt Barcelona tot een van de favoriete steden van koppels van over de hele wereld om hun huwelijk te vieren.

opslaanBarcelona ToerismeVier jouw bruiloft in Barcelona
Foto: ©Majestic Hotel Spa Barcelona
opslaanBarcelona ToerismeVier jouw bruiloft in Barcelona
Foto. ©El Palace Hotel

Barcelona Weddings

Barcelona Weddings, programma van het toerisme bureau in Barcelona, adviseert u bij het organiseren van uw bruiloft in Barcelona. Hiervoor stellen ze de beste professionals tot uw beschikking, om uw alle hulp te kunnen bieden in alle aspecten van de organisatie. Het doel van de Destination Weddingplanners is om jullie bruiloftservaring zo uniek en speciaal mogelijk te maken.

Het Barcelona Weddings programma omvat alle fasen van de bruiloft. De locaties die zij voor jullie beschikbaar stellen zijn niet alleen de beste hotels in de stad, maar ook unieke locaties die ontzettend charmant zijn, zoals: boerderijen, wijngaarden, villa´s en kastelen.

opslaan©CodorníuVier jouw bruiloft in Barcelona
Foto: ©Codorníu

Op het gebied van bruidsmode heeft Barcelona ook een rijke geschiedenis, grote namen zoals Immaculada García en Jesús Peiró werken samen met Barcelona Weddings om te zorgen dat ieder detail klopt op jullie grote dag.

Ook de weddingplanners verzorgen alles tot in de puntjes. Met hun kennis over de internationale markt, en hun specifieke kennis over verschillende wereldculturen, kunnen zij jullie de beste service bieden. Dit resultaat zul je bij geen enkele andere wedding planner in Barcelona krijgen!

Daarnaast is het programma volledig gefocust op alle wensen en behoeften van het bruidspaar, waardoor jullie, zonder enige moeite te hoeven doen, optimaal kunnen genieten van jullie bruiloft. Met dank aan Barcelona Weddings, kan elke eis van het bruidspaar worden uitgevoerd in deze mooie Catalaanse stad. Elke animatie, belichting, vervoer of entertainment kan worden geregeld.

Laat u adviseren door Barcelona Weddings! Het team staat voor u klaar om u te adviseren en om u de beste opties en professionals in de stad en de omgeving. Met de hoeveelheid kennis van Barcelona Weddings is succes verzekerd!

opslaan©Turisme de BarcelonaVier jouw bruiloft in Barcelona
Foto: ©Bodegas Torres
opslaanBarcelona ToerismeVier jouw bruiloft in Barcelona
Foto: ©Pullman Barcelona Skipper

Meer informatie over Barcelona Weddings vind je hier:

www.barcelonaweddingsdestination.com

weddings@barcelonaturisme.com

Ga jij liever niet trouwen in Barcelona, maar wijk jij liever uit naar één van de prachtige Spaanse Eilanden. Dan is misschien een destination wedding op het Grand Palladium Palace Resort & Spa op Ibiza iets voor jullie.

Lees hier meer: Een bruiloft op Ibiza: vier het op deze droomlocatie!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!