• Online magazine
  • Het bruidsboeket bewaren en drogen na de bruiloft: de beste tips van professionals!

Het bruidsboeket bewaren en drogen na de bruiloft: de beste tips van professionals!

Maak van jouw bruidsboeket een geweldig aandenken aan jullie bruiloft: een bijzonder aandenken aan een bijzondere dag!

Het bruidsboeket bewaren en drogen na de bruiloft: de beste tips van professionals!
Processed with VSCO with a6 preset
  • Begin organisatie
  • Adviseren

Het trouwboeket heb jij met zorg uitgezocht: het paste perfect bij jouw trouwjurk en maakte jouw look helemaal compleet! Heb jij er al eens over na gedacht om jouw bruidsboeket te bewaren na de bruiloft? Samen met een aantal professionals hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jij nog heel lang kunt genieten van jouw prachtige bruidsboeket. Een perfect aandenken aan jullie grote dag!

opslaanDe Bruyn Bloempreparatie
De Bruyn Bloempreparatie

Het bruidsboeket zelf drogen

Adverteren

Om van jouw bruidsboeket een prachtig aandenken te maken, moeten de bloemen gedroogd worden. Ga je hier zelf mee aan de slag? Begin hier zo snel mogelijk ná de bruiloft mee! Het is het beste om het boeket te drogen wanneer de bloemen nog helemaal intact en zo onbeschadigd mogelijk zijn. Om het boeket te laten drogen hang je het op de kop op een donkere plek. Voor het beste effect moet er een droge lucht hangen op de plek waar je de bloemen droogt, zoals op de zolder!

Wil jij het boeket, na het drogen, op een speciale manier laten omtoveren door een geweldig aandenken door een professional? Vraag hen dan of zij tips voor jullie hebben!

Met professionele begeleiding is de kans op slagen een stuk groter!

Field of Hope

Het bruidsboeket laten drogen

Het klinkt misschien simpel, maar toch komt er nog heel wat bij kijken… Maar geen stress! Jij kunt jouw bruidsboeket ook professioneel laten drogen: prepareren, heet dat. Professionals op het gebied van het drogen van bloemen hebben speciale technieken om bloemen te laten drogen. Deze technieken, samen met jarenlange ervaring, zorgen voor een geweldig resultaat. Een belangrijke tip van De Bruyn Bloempreparatie: ¨Bewaar jouw boeket na de bruiloft in een vaasje water in de koelkast!¨ Hierdoor blijft jouw bruidsboeket mooi en zal het resultaat van het drogen van het boeket ook een stuk mooier zijn!

De Bruyn Bloempreparatie heeft meer dan 30 jaar ervaring in het prepareren van bloemen, zij vertellen over het proces: ¨Eerst halen wij jouw bruidsboeket zorgvuldig uit elkaar, zodat we iedere bloem afzonderlijk van elkaar kunnen drogen en behandelen.¨ Iedere bloem heeft andere behoeften, daarom wordt er stuk voor stuk gekeken naar hoe elke bloem behandeld moet worden zodat jij er het langst plezier van zult hebben. ¨Nadat alle bloemen succesvol gedroogd zijn, kan het bruidsboeket weer opnieuw samengesteld worden. Wij maken altijd een gedetailleerde video voordat wij het boeket uit elkaar halen, zodat we het na het drogen weer zo precies mogelijk in elkaar zetten.¨

opslaanDe Bruyn Bloempreparatie
De Bruyn Bloempreparatie

Het bewaren van jouw bruidsboeket

Na het drogen van het boeket zijn er oneindig veel mogelijkheden van manieren waarop jij jouw bruidsboeket kunt bewaren. Veel bruisdparen kiezen ervoor om het bruidsboeket te laten verwerken in glaswerk: zoals een glazen stolp of fles. Field of Hope vertelt: ¨In overleg met het bruidspaar kiezen we een optie die het beste bij de look & feel van het boeket past, voor het beste eindresultaat!¨

Een aantal leuke ideeën voor het bewaren van jouw bruidsboeket:

  • In een vintage frame
  • In een grote fles
  • Potpourri
  • In een glazen stolp

Het prepareren van bloemen is ook super leuk om, bijvoorbeeld, aan jouw getuigen te geven als aandenken en bedankje aan jullie grote dag. Hoe bijzonder is dat! Zeker een bedankje waardoor zij jouw bruiloft nooit zullen vergeten! Dit proces van het prepareren van bloemen is natuurlijk niet beperkt tot het bruidsboeket! De Bruyn Bloempreparatie: ¨ook een haar-, pols- of bruidegomcorsage kan goed gedroogd worden.¨ Ook zouden jullie een aantal bloemen uit jouw boeket uit kunnen zoeken om apart te laten drogen!

opslaanDe Bruyn Bloempreparatie
De Bruyn Bloempreparatie

Hoe ga jij jouw bruidsboeket laten vereeuwigen? Laat het ons weten!

Meer lezen?

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

De Bruyn Bloempreparatie Bruidsboeketten
Maison Botanique Bruidsboeketten
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!