8 dingen die je moet bewaren na je bruiloft

Zwart FotografieMeer lezen “Zwart Fotografie”
Credits: Zwart Fotografie

Eindelijk, na maanden van plannen, zenuwen, emoties en vast en zeker stress, is de dag aangebroken: je bruiloft! Ook al beleef je alles optimaal, het is voorbij voor je er erg in hebt. We weten dat herinneringen herbeleven betekent en daarom vertellen we je vandaag wat je moet bewaren om de mooiste van je leven optimaal te kunnen herbeleven.

1. Het bruidsboeket

Het bruidsboeket is een fundamenteel deel van iedere bruid op haar bruiloft, daarom is het een goed idee om het te bewaren. Het hoeft niet compleet te zijn. Als je trouwdag voorbij is kun je het uit elkaar halen en de bloemen laten drogen. Daarna kun je er een mooi stuk van maken voor in je woning. Een mooi decoratiestuk en een herinnering om te koesteren. Bekijk hier tips voor het kiezen van je bruidsboeket: ieder seizoen zijn eigen bloemen

Aleksandra Ukhaneva PhotographyMeer lezen “Aleksandra Ukhaneva Photography”
Credits: Aleksandra Ukhaneva Photography

2. Een speciale foto

Het fotoalbum wordt vaak de meeste bijzondere herinnering genoemd, maar het verdwijnt meestal al gauw in een doos. Waarom zou je niet één foto uitkiezen? Het idee is om deze afbeelding dicht bij jullie te houden. Zoek een plaats waar je er iedere dag naar kunt kijken en zo altijd even terug kan denken aan de dag waarop jullie uitspraken de rest van jullie leven met elkaar te delen.

Michel Otten FotografieMeer lezen “Michel Otten Fotografie”
Credits: Michel Otten Fotografie

3. Bewaar je taarttopper

Als je een bruidstaart hebt gehad, vergeet dan niet de taarttopper te bewaren. Het leuke stelletje bovenop kan hergebruikt worden bij jullie jubileums. Een heerlijk idee om jullie bruiloft te herinneren. Klik hier als je meer wil weten over de mooiste taartdecoraties!

Zwart FotografieMeer lezen “Zwart Fotografie”
Credits: Zwart Fotografie

4. De uitnodiging

De uitnodiging van je bruiloft is het grote begin van dit liefdesverhaal, vergeet deze dus niet te bewaren. Had je een mooie spreuk of een ander romantisch symbool op je uitnodiging staan? Dan kun je deze ook gebruiken als decoratie in je huis. Een prachtig aandenken!

5. Centerpieces

Je hebt zeker een tijdje moeten nadenken voordat je besloot wat er als decoratie op de tafel zou staan tijdens je bruiloft. Waarom zou je niet een exemplaar bewaren? Elke keer als je het ziet, zul je terugdenken aan het moment waarop ‘ja ik wil’ uitsprak. Bekijk deze prachtige gallerij met foto’s voor inspiratie van het decoreren van de tafels: 30 ideeen voor het versieren van de tafels in 2016.

Zwart FotografieMeer lezen “Zwart Fotografie”
Credits: Zwart Fotografie

6. Je dagboek

Tijdens de planning van de bruiloft is het belangrijk dat je een schriftje of een dagboek hebt waarin je alles wat er gebeurt kunt opschrijven: van de oorbellen die je moet kiezen en de dingen die je moet doen, tot aan de meest bovenzinnelijke momenten zoals de dag van de verloving. Bewaar het en als alles achter de rug is, kun je wanneer je maar wil een paar bladzijden lezen.

7. Een decoratiestuk

Er bestaat geen twijfel over: van al die prachtige decoraties die je voor je bruiloft persoonlijk hebt uitgekozen is er vast iets dat je graag zou willen bewaren. Neem het dus mee naar huis, als dat mogelijk is, en bewaar het zodat je later nog een beetje de sfeer van toen terug kan halen.

Aleksandra Ukhaneva PhotographyMeer lezen “Aleksandra Ukhaneva Photography”
Credits: Aleksandra Ukhaneva Photography

8. Het menu

Ja, de lijst die je op de tafel legt zodat de genodigden weten wat ze te eten krijgen, kan een mooi aandenken zijn. Als je nog niet weet wat je je gasten gaat voorschotelen, neem dan een kijkje in dit artikel met tips voor de presentatie van je de menukaart. Dus deze 8 dingen helpen je geheugen om al die mooie momenten vast te houden. Je zult het gevoel krijgen dat je gisteren getrouwd bent. Vergeet niet een ceremoniemeester aan te wijzen die alle spullen die jij hebt uitgekozen voor je zal bewaren. Op die manier kun jij gelukkig en rustig beginnen met genieten van dit nieuwe hoofdstuk in je leven.

Michel Otten FotografieMeer lezen “Michel Otten Fotografie”
Credits: Michel Otten Fotografie

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Credits: Dario Endara Photography
6 belangrijke dingen die je moet testen voor de bruiloft
Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat sommige aspecten tijdens de drukte nog wel eens verloren gaan, hebben we zes dingen op een rijtje gezet die goed zijn om te testen voor je grote dag.
Foto: Arma fotografie
Wat te vermijden voor de bruiloft? 12 dingen je NIET moet doen!
De laatste lootjes wegen nu eenmaal het zwaarst, maar om je zenuwen in bedwang te houden hebben we hier voor jou een geheugensteuntje zodat je weet wat je beter niet kan doen. Dus lees snel de 12 dingen die je zeker moet vermijden vlak voor je bruiloft!
foto: Mon et Mine
7 fundamentele dingen die je niet mag vergeten bij het organiseren van je bruiloft!
Er zijn bepaalde onderdelen bij een organisatie van een trouwerij die met speciale zorg behandeld moeten worden, zodat jouw grote dag perfect zult verlopen: ontdek welke onderdelen dit zijn!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie