8 dingen die je moet bewaren na je bruiloft

Zwart Fotografie
Credits: Zwart Fotografie

Eindelijk, na maanden van plannen, zenuwen, emoties en vast en zeker stress, is de dag aangebroken: je bruiloft! Op jullie mooiste dag hebben jullie de mooiste herinneringen gemaakt. En wat is nou mooier dan het herbeleven van deze herinneringen? Vandaag vertellen we je wat je moet bewaren na de bruiloft om de herinneringen dicht bij je te houden.

1. Het bruidsboeket

Het bruidsboeket is een fundamenteel deel van iedere bruid op haar bruiloft, daarom is het een goed idee om het te bewaren. Het hoeft niet compleet te zijn. Als je trouwdag voorbij is kun je het uit elkaar halen en de bloemen laten drogen. Daarna kun je er een mooi stuk van maken voor in je woning. Een mooi decoratiestuk en een herinnering om te koesteren. Bekijk hier de nieuwe trend: pastel bruidsboeketten.

Bekijk ook: de beste bloemisten uit Rotterdam, Noord-Brabant en Utrecht.

Shutterstock. Credits: AnastasiaNess
Shutterstock. Credits: AnastasiaNess

2. Een speciale foto

Het fotoalbum wordt vaak de meeste bijzondere herinnering genoemd, maar het verdwijnt meestal al gauw in een doos. Waarom zou je niet één foto uitkiezen? Het idee is om deze afbeelding dicht bij jullie te houden. Zoek een plaats waar je er iedere dag naar kunt kijken en zo altijd even terug kan denken aan de dag waarop jullie uitspraken de rest van jullie leven met elkaar te delen.

Michel Otten Fotografie
Credits: Michel Otten Fotografie

3. Bewaar je taarttopper

Als je een bruidstaart hebt gehad, vergeet dan niet de taarttopper te bewaren. Het leuke stelletje bovenop kan hergebruikt worden bij jullie jubileums. Een leuk idee om jullie bruiloft te herinneren.

Zwart Fotografie
Credits: Zwart Fotografie

4. De uitnodiging

De uitnodiging van je bruiloft is het grote begin van dit liefdesverhaal, vergeet deze dus niet te bewaren. Had je een mooie spreuk of een ander romantisch symbool op je uitnodiging staan? Dan kun je deze ook gebruiken als decoratie in je huis. Een prachtig aandenken!

Foto: Wedding Designs
Foto: Wedding Designs

5. Centerpieces

Je hebt zeker een tijdje moeten nadenken voordat je besloot wat er als decoratie op de tafel zou staan tijdens je bruiloft. Waarom zou je niet een exemplaar bewaren? Elke keer als je het ziet, zul je terugdenken aan het moment waarop je ‘ja ik wil’ uitsprak.

Zwart Fotografie
Credits: Zwart Fotografie

6. Je dagboek

Tijdens de planning van de bruiloft is het belangrijk dat je een schrift of een dagboek hebt waarin je alles wat er gebeurt kunt opschrijven: van de oorbellen die je moet kiezen en de dingen die je moet doen, tot aan de meest bovenzinnelijke momenten zoals de dag van de verloving. Bewaar het en als alles achter de rug is, kun je wanneer je wil een paar bladzijden lezen om de herinneringen weer naar boven te halen.

7. Een decoratiestuk

Er bestaat geen twijfel over: van al die prachtige decoraties die je voor je bruiloft persoonlijk hebt uitgekozen, is er vast iets dat je graag zou willen bewaren. Neem het dus mee naar huis en bewaar het zodat je later nog een beetje de sfeer van toen terug kan halen.

Aleksandra Ukhaneva Photography
Credits: Aleksandra Ukhaneva Photography

8. Het menu

Ja, de lijst die je op de tafel legt zodat de gasten weten wat ze te eten krijgen, kan een mooi aandenken zijn. Deze 8 dingen helpen je geheugen om al die mooie momenten vast te houden. Je zult het gevoel krijgen dat je gisteren getrouwd bent. Vergeet niet een ceremoniemeester aan te wijzen die alle spullen die jij hebt uitgekozen voor je zal bewaren. Op die manier kun jij gelukkig en rustig beginnen met genieten van dit nieuwe hoofdstuk in je leven. Krijg je geen genoeg van Zankyou en wil je nóg meer inspiratie opdoen? Volg ons dan op PinterestInstagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

SOS allergieën en diëten! Hoeveel verschillende menu's moet je aanbieden op je bruiloft?
SOS allergieën en diëten! Hoeveel verschillende menu's moet je aanbieden op je bruiloft?
Voedselallergieën zijn aan de orde van de dag. Hoe houd je iedereen tevreden bij het samenstellen van jouw bruiloftsmenu zonder aan jezelf voorbij te gaan?
Foto: Shutterstock
Waarom moet ik een save the date kaart versturen? Wij hebben het antwoord!
We krijgen vaak te vraag waarom het aanbevolen wordt om een save the date kaart te versturen. Wij vroegen het Koningkaart!
Zó lang van tevoren moet je jouw bruidsfotograaf boeken
Zó lang van tevoren moet je jouw bruidsfotograaf boeken
Bij het boeken van jouw bruidsfotograaf moet je rekening houden met een ruimte reservering. Populaire dagen als vrijdag en zaterdag, populaire maanden tijdens het hoogseizoen, of bijzondere datums zorgen ervoor dat meer mensen willen trouwen op die bepaalde dag. Wees er op tijd bij en kies de fotograaf van je dromen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie