Originele manieren om een huwelijksaanzoek te doen

Je wilt je geliefde ten huwelijk vragen, maar je bent bang niet te kunnen tippen aan al die spectaculaire en originele aanzoeken die je dagelijks in de media voorbij ziet komen? Maakje geen zorgen. Hoe leuk we al die indrukwekkende aanzoeken ook vinden, als het op het eigen aanzoek aankomt, wil de meerderheid toch het liefst op een intieme en persoonlijke manier worden gevraagd. Zonder al teveel pottenkijkers, just the two of you.

Ik geef je graag een aantal originele tips voor leuke, lieve, romantische aanzoeken. Niet groots, niet duur, maar wél indrukwekkend en effectief. Succes gegarandeerd!

In the middle of nowhere

Tijdens een wandeling, ritje met de auto of tochtje op de scooter stop je onverwachts opeen verlaten plek waar een prachtig gedekte tafel voor jullie gereed staat. Dit kan een plekje in het bos zijn of in een weiland tussen de koeien. In ieder geval ver weg van de bewoonde wereld. De ultieme locatie voor een romantisch aanzoek! Wel even een hulpje inschakelen om de tafel te bewaken tot jullie arriveren.

Credits: Kateryna Lemets

Onweerstaanbare douche

Ben jij iemand van weinig woorden maar wel met een goed gevoel voor humor? Dan is dit misschien een geschikt aanzoek voor jou. Een douchegordijn met DE vraag. Stiekem thuis ophangen of meenemen naar je vakantiebestemming. Stap er zelf alvast onder en lok je partner naar binnen met een smoesje. “Schat, wil je de handdoek even aangeven?“

Credits: Etsy.com

Voor altijd…

Eenvoudig maar mooi en doeltreffend. Neem je geliefde mee voor een romantische wandeling in het bos. Leid hem/haar heel toevallig langs een speciale boom die je vooraf met zorg hebt uitgezocht en waar je je kunstzinnig op hebt uitgeleefd. Wel goed onthouden waar de boom zich bevindt natuurlijk!

Credits: Teri Virbickis

Say cheese!

Het nostalgische fotohokje, wie kent het niet. Sleur je lief tijdens een middagje shoppen spontaan het fotohokje in. Niet vergeten de ring in je broekzak te stoppen. Op het moment dat jullie je lachend op de camera focussen, tover je snel de ring tevoorschijn. Bijkomend voordeel: de verbaasde reactie van je aanstaande is meteen voor eeuwig vastgelegd!

Credits: Jenna Carlock/ Flickr

DIY

Verras je partner bij thuiskomst met een zelfgemaakte slinger die door heel het huis loopt. Span een lijn en hang daaraan leuke foto’s van jullie samen afgewisseld met lieve woordjes. Aan het eind van de slinger wacht je je lief natuurlijk persoonlijk op.

Credits: Roobcio

Deze post is geschreven door gastblogger Hellen Meijer. Deze creatieve en enthousiaste weddingplanner heeft een grote passie voor het organiseren van themabruiloften. Nieuwsgierig? Bezoek haar website: www.nozza.nl

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Maak kennis met de nieuwste trend voor de bruidegom: grooming!
Maak kennis met de nieuwste trend voor de bruidegom: grooming!
Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en deze keer viel ons oog op een trend voor onze mannen. Grooming is de opkomende trend voor de bruidegom van 2018!
Originele en creatieve gastenboeken voor je bruiloft!
Originele en creatieve gastenboeken voor je bruiloft!
Lees hier de meest leuke en originele ideeën als alternatief voor het saaie gastenboek! Dat wordt dubbel zo dik nagenieten van jullie grote dag!
Foto: Dario Endara Photography
Social media op je bruiloft, een zegen of een vloek?
Sociale media is niet weg te denken uit ons leven. Hoe ga je om met sociale media op je huwelijk? Wij vroegen Marion van Otherwize Weddings om advies en zetten voor jullie 5 tips op een rijtje.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie