De meest originele huwelijksaanzoeken!

Wil jij een huwelijksaanzoek doen, maar heb je niet de inspiratie op welke locatie je dit wilt gaan doen? Mis dan niet onze originele en leuke beelden van huwelijksaanzoeken...

  • Huwelijksaanzoek
  • Verlovingsringen
  • Engagement
  • Bruidegom

We weten allemaal, dat in de meeste gevallen, de bruid zich verantwoordelijk voelt voor het voorbereiden van de bruiloft. We maken ons altijd zorgen of alles wel goed verloopt en of er wel gedacht is aan elk detail. Maar om dat punt te bereiken, moeten we toch echt eerst ten huwelijk gevraagd worden. Ook al moeten we dit onderwerp wat meer los laten en vertrouwen hebben in de man, hebben wij toch een aantal originele situaties in een gallerij klaargezet om jullie mannen te laten inspireren.

Adverteren

Je kunt kiezen voor een idyllisch stadje of grote droomstad om je aanstaande ten huwelijk te vragen. De laatste jaren is Parijs erg in de mode of neem het fantastische uitzicht op de achtergrond met de brug van San Fransisco. Ontdek de prachtige stad New York of kies voor de beroemde stad Lissabon. Natuurlijke omgevingen zijn ook ideaal voor een romantisch diner en voor het stellen van de vraag ´wil je met me trouwen´, zie maar het landelijke huis met uitzicht op de bergen, in de sneeuw of op de rand van een waterval. En als je geniet van de zee, wat is dan een betere manier dan het kiezen van een strand paradijs.

Kortom, wij willen je graag inspireren met deze mooie beelden, maar uiteindelijk gaat het erom dat het antwoord van je vriendin ´ja´ gaat zijn en vanaf dat moment kan de organisatie voor de bruiloft beginnen en start er een nieuwe fase in je leven. Behalve het laten zien van de locaties, is het ook leuk om te lezen over de signalen van het naderen van een huwelijksaanzoek. Geniet van het meest romantische moment in je leven!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De meest originele huwelijksaanzoeken!