Welke verlovingsring kies jij?

Wil jij je partner binnenkort ten huwelijk vragen? Dan is het uitzoeken van een verlovingsring natuurlijk een must. Wij hebben een gallerij gemaakt met de allermooiste verlovingsringen!

  • Accessoires bruid
  • Galleries

Wil jij je partner binnenkort ten huwelijk vragen?  Dan is het uitzoeken van een verlovingsring natuurlijk een must. Dit doe je (als het goed is) namelijk maar één keer in je leven! Je gaat natuurlijk op zoek naar dé ring die het beste bij jouw partner past. Een verlovingsring met een prachtige diamant is voor veel vrouwen dan ook echt een droom!

Het kiezen van een verlovingsring vereist veel denkwerk! Verlovingsringen zijn er in verschillende materialen. Het meest voorkomende materiaal is goud. Tevens bestaat er ook edelstaal, platina, rood goud, wit goud én  geel goud! Je verlovingsring is ook niet zomaar een sierraad. Je draagt de ring namelijk dag in, dag uit!

Natuurlijk kunnen jullie ook samen een trouwring uitzoeken. Het is traditie om de man de verlovingsring uit te laten zoeken. Maar tegenwoordig is het ook heel normaal om gezellig samen de verlovingsring uit te zoeken. Tradities zijn natuurlijk alleen maar richtlijnen, het is belangrijk dat de verlovingsring wordt gekocht op de manier waarbij jullie je het meest prettig voelen!

Dus heb je hulp nodig bij het zoeken van een verlovingsring? In deze gallerij vind je genoeg inspiratie zodat jij uiteindelijk met de mooiste verlovingsring jouw geliefde ten huwelijk kan vragen! Met foto’s van onder andere Juwelier Oogst Goudsmeden en  Juwelier Langerak.

Voor meer inspiratie, gezelligheid en acties, volg ons op InstagramFacebook en Pinterest en blijf op de hoogte!

Lees ook:

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!