Zes ideeën voor een onvergetelijk en origineel vrijgezellenfeest!

Zankyou raadt de beste activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest aan. Vergeet het traditionele feest waarin je je vriendin laat lopen in een gek pak: het enige dat nodig is, is je focussen op de stijl die zij het leukst vindt en onderstaande stappen volgen. Op die manier is het een fluitje van een cent dat de bruid in spé een onvergetelijke dag beleeft en zo op een persoonlijke manier afscheid kan nemen van haar vrijgezellenbestaan.

foto: Speaking Through Silence Photography
foto: Speaking Through Silence Photography

1. Een gezellige fotosessie samen 

Vereeuwig het samenzijn van de vriendinnen op deze speciale dag met een fotosessie. Van selfies tot een professionele sessie met een fotograaf en van individuele portretten tot groepsfoto’s: deze activiteit legt de grappige momenten die je met je vriendinnen beleeft voor altijd vast. Vergeet vooral de gebaren, knipogen, gekke bekken en mooiste glimlachen niet. Of wat dacht je van een creatieve groepsfoto waarbij jullie poseren met letters of symbolen?

foto: Rox and San Fotografie
foto: Rox and San Fotografie

2. Terugdenken aan speciale gebeurtenissen

Herinner de aanstaande bruid nog eens aan uitspraken als ‘ik blijf voor eeuwig vrijgezel’ en aan tal van andere anekdotes. Organiseer een reünie met haar vriendinnen van de basisschool, de middelbare school, meiden uit haar studententijd, collega’s en natuurlijk haar familie. Maak het nog specialer door een goede cateraar in te huren waardoor iedereen kan genieten van de origineelste drankjes en de lekkerste hapjes.

foto: Sugarlips Cakes
foto: Sugarlips Cakes

3. Een rijdend feest

Het huren van een limousine waarin jullie kunnen genieten van een heerlijk glas champagne en de meest exclusieve cocktails is een ander plan dat een vrijgezellenfeest onvergetelijk maakt. Laat jullie met het geluid van de beste hits op de achtergrond rondrijden door exclusieve wijken en nodig iemand uit voor een heuse cocktailworkshop.

foto: La Paire de Cerises
foto: La Paire de Cerises

4. Een weekendje weg

Waarom zou je je beperken tot één dag als het ook langer kan? De wereld ligt aan je voeten en nodig daarom de aanstaande bruid uit om haar vrijgezellenfeest te vieren in de natuur, aan het strand of in een grote stad. Ontdek samen nieuwe plaatsen, ga shoppen in de mooiste winkels, houd een sportief weekend of duik in een vreemde stad het nachtleven in. Het kan leuk zijn om een symbolisch ritueel als een kampvuur te organiseren en om beurten de bruid in spé te verrassen met mooie woorden of kleine cadeautjes. Informeer bij reisbureaus naar de mogelijkheden om dit reisje zo onvergetelijk mogelijk te maken.

foto: Dario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

5. Organiseer een Beauty-sessie

Keer terug naar jullie kindertijd waarin jullie urenlang elkaars haar kamden, nagels lakten, elkaar opmaakten of massages gaven en dat natuurlijk allemaal met een lekker maskertje op. Vergeet vooral niet verschillende kledingstijlen uit te proberen. Met een beauty-sessie zal je je vriendin enorm verrassen. De bruid zal ongetwijfeld blij zijn als ze even uit de sleur van de voorbereidingen voor de bruiloft wordt gehaald en op die manier kan ze een dagje optimaal relaxen met haar vriendinnen. Deze activiteit leent zich bij uitstek voor uitproberen van nieuwe producten als crèmes en maskers. Willen jullie iets meer luxe? Zoek dan iemand die aan huis komt met allerlei heerlijke schoonheidsartikelen of bezoek samen een spa. Ga daarna lekker uiteten of blijf hangen in de kindertijd en kijk in pyjama naar jullie favoriete jeugdfilms.

foto: Speaking Through Silence Photography
foto: Speaking Through Silence Photography

6. Houd een verkleedfeest

Kies een thema en houd hét verkleedfeest dat helemaal bij de aanstaande bruid past. Kies bijvoorbeeld haar favoriete film, musical, een tijdperk dat ze helemaal te gek vindt of iets dat te maken heeft met haar grootste passie of hobby. Bedenk van tevoren een choreografie of een gewoon een grappig dansje dat jullie als groep kunnen opvoeren. Jullie kunnen allemaal gaan voor dezelfde outfit of kies voor mooie accessoires die laten zien dat jullie met elkaar verbonden zijn. Als jullie ‘look’ eenmaal is vastgesteld, staat niets een fantastische nacht meer in de weg.

Foto: Palmyre Roigt

Deze ideeën zijn alles wat je nodig hebt om een grandioos vrijgezellenfeest te organiseren zoals jouw vriendin dat verdient. Vul de dag met positieve energie zodat ze vrolijk haar huwelijksdag tegemoet kan gaan. Denk eraan dat de locatie die je kiest cruciaal is voor een onvergetelijke dag en houd alle details in de gaten zodat de aanstaande bruid nog een laatste keer als vrijgezel kan genieten van een geweldige party.

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Een Foodtruck op je bruiloft? Een origineel, economisch en gastronomisch idee!
Een Foodtruck op je bruiloft? Een origineel, economisch en gastronomisch idee!
Het Food Truck fenomeen blijft een super trend en tegenwoordig kunnen we deze trend ook beschouwen als deel van de bruiloft. Lees hier onze tips voor Foodtrucks op je bruiloft...
Onze tips en ideeën voor huwelijksfelicitaties voor het bruidspaar!
Onze tips en ideeën voor huwelijksfelicitaties voor het bruidspaar!
Als gast, is het niet altijd gemakkelijk om de juiste woorden voor de felicitaties voor het toekomstige bruidspaar te vinden, vooral als we ze niet heel goed kennen. Vind hier een aantal ideeën voor felicitaties aan het bruidspaar!
Foto: Happy Photographer
Bruiloft catering: originele ideeën om je gasten te verrassen met een geweldig menu!
Bekijk met plezier de verschillende ideeën voor maaltijden op je bruiloft. Laat je inspireren voor de bruiloft catering!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie