Het ritje van je leven: de do's en don'ts van trouwvervoer

Je gaat dan wel trouwen met je prins op het witte paard… het is toch te hopen dat hij je in stijlvol trouwvervoer komt ophalen. En heb je al nagedacht over het vervoer van je gasten? De mogelijkheden voor trouwvervoer zijn eindeloos: van een oldtimer tot een bakfiets en van een paardentram tot een limousine.

Foto: IN-Fotodesign
Foto: IN-Fotodesign

Do’s

 • Betrek de bruidegom bij dit supermannelijke karwei. Grote kans dat hij meer verstand van vervoer en auto´s heeft als jij. Natuurlijk is het ook belangrijk dat jullie trouwvervoer regelen dat jullie allebei mooi vinden.
 • Neem het trouwvervoer op in je budget. Dit is iets dat vaak vergeten word, dus wanneer je dit vergeet kun je in de voorbereidingen van je bruiloft nog voor ongename verrassingen komen te staan.
 • Bespreek dit onderwerp met je aanstaande voordat jullie naar een verhuurder gaan. Wat zijn jullie wensen? Is er een bepaald soort vervoer dat jullie altijd al in gedachten hadden?
 • Laat het trouwvervoer een onderdeel zijn van het thema van jullie bruiloftEen oude volkswagen bus past beter bij jullie vintage bruiloft dan een super deluxe sportwagen, niet waar?
 • Denk ook na over autolinten en bloemen op het trouwvervoer; zorg dat het bij het vervoer en bij het thema past. Maar, vergeet ook zeker niet om dit mee te nemen in jullie budget.
 • Geef de verhuurder duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Ook al hebben zij misschien niet precies waar jullie naar op zoek waren, ze kunnen jullie vast verder helpen!
 • Vergelijk de prijzen en dienstverlening van verschillende verhuurders: er is zoveel aanbod!
 • Geniet extra van de voorbereidingen door een proefritje te maken; je moet natuurlijk wel zeker weten dat jullie straks comfortabel op bestemming aankomen.
 • Je lief verrassen? Regel dan stiekem zijn droomauto!
Foto: Jorik Algra Fotografie
Foto: Jorik Algra Fotografie

Don’ts

 • Zelf achter het stuur kruipen terwijl de zenuwen door je lijf gieren – het moet natuurlijk wel veilig blijven!
 • Denk niet “ach, de gasten bellen zelf wel een taxi”, ze zijn tenslotte uitgenodigd. Regel je geen vervoer voor je gasten? Geef ze dan opties voor een hotel overnachting!
 • Als je het niet vertrouwt: ga op zoek naar een andere aanbieder, keuze genoeg!
 • Besteed dit klusje niet uit aan Oom Harrie, tenzij hij een prachtige auto heeft!
 • De dubbeldekker kan niet onder het viaduct door? Ai… bereid de route goed voor!
 • Trakteer de chauffeur niet op een parkeerbon, reserveer contant geld voor de parkeer kosten.
 • Door de regen op een bakfiets? Zorg voor een plan B – het weer in Nederland is natuurlijk niet te vertrouwen!
 • Je trouwjurk helemaal verkreukeld in die snoezige Fiat 500? Wees realistisch, jouw grote prinsessenjurk moet wel genoeg ruimte krijgen!
 • Op het plaatje leek hij witter… neem altijd een kijkje bij het vervoer van jullie keuze!

Foto: BruidbeeldFoto: Bruidbeeld

Deze tips zal jullie zeker op weg helpen bij het zoeken van het perfecte bruidsvervoer! Wat voor vervoer zal jullie naar jullie prachtige trouwlocatie brengen?

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina.

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Credits: de Kievit Bruiloften
Do's & Don'ts voor de bruiloft van je beste vriendin
De bruiloft van je beste vriendin komt eraan, een bijzondere dag voor jullie allebei. Lees mee met de belangrijkste Do´s en Don´ts voor de beste vriendin.
Foto: Dufrasnes Fotografie
De vijf do´s en don´ts voor echtparen op Facebook
Sta jij zelf als een godin op de foto, maar staat jouw partner toevallig net even zijn mayonaise vingers voor de ingehuurde frietkraam op wielen af te likken op de achtergrond? Knip hem of haar er dan af, of post deze foto niet! De do´s en don´ts voor echtparen op Facebook!
Foto: Shutterstock
De beste trouwlocaties van Den Haag!
Zankyou heeft de leukste, mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag voor jullie uitgezocht. Bekijk ze hier!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie