Het leukste trouwvervoer voor je bruiloft

Als je een auto te gewoontjes vindt, bekijk dan vooral deze superleuke alternatieven!

  • Trouwvervoer
  • Origineel

Het aanbod in trouwvervoer is gigantisch groot. Zo groot, dat je misschien snel geneigd bent om terug te vallen op de auto die je het vaakst voorbij ziet komen tijdens je zoektocht op het internet. Jammer, want zo mis je misschien wel de mooiste pareltjes op dit gebied. Leuke, niet-alledaagse transportmiddelen die je bruiloft net die bijzondere touch geven.

opslaanCredits: SUEGRAPHY
Credits: SUEGRAPHY

Op z’n Hollands

Adverteren

Geen bruid of bruidegom die niet kan fietsen. Dus wat let je? Pak ieder een eigen fiets of spring gezellig bij je aanstaande achterop voor een romantisch ritje richting het stadhuis. Iets meer comfort? Vlei  je dan in zo’n hippe bakfiets. Kan je nog leuk versieren ook. En iets minder Hollands, maar wel leuk: de Riksja. Je husband-to-be op de trappers en jij prins(es)heerlijk op de comfortabele bank.

opslaan
Credits v.l.n.r.: Wallenrock, AnikaNes, Chris Howey

Motormuis

De scooter is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Waarom zou je dit hippe voertuig ook niet als trouwvervoer gebruiken? Wel even leuk pimpen met bloemetjes of andere decoratie. Een trouwscooter mag natuurlijk best opvallen. Heeft de brommer voor jou meer betekenis? Pak ‘m uit de schuur zou ik zeggen. Ben je een echte fan van motoren dan is dat natuurlijk ook een heel geschikt vervoermiddel. En  wat dacht je van een leuke motor met zijspan?

opslaan
Credits v.l.n.r.: Manifesto, Gephoto, Wavebreakmedia

Huwelijksbootje

Ligt jouw trouwlocatie aan het water? Overweeg dan je entree met de boot te maken. Een hippe sloep, een flitsende Riva of, als je een hele sterke, stoere en romantische husband-to-be hebt , een idyllisch roeibootje.

opslaan
Credits: Sergey Skleznev, Alexander Kamasi

Nostalgisch

Trouw je in vintagestijl? Dan is zo’n nostalgisch VW-busje natuurlijk het ultieme trouwvervoer voor jou. In allerlei leuke kleurtjes te huur. Helemaal hip! En het leuke is, de bruidskinderen kunnen gezellig achterin.

opslaanCredits: Mon et Mine
Credits: Mon et Mine

Duo

Waarom je beperken tot één auto? Neem er gewoon twee! Zie je het al voor je? De bruidegom komt van de ene kant aanrijden met een stoer zwart exemplaar en de bruid van de andere kant met een lieflijk wit exemplaar. Luid toeterend ontmoeten jullie auto’s elkaar voor de deur van de trouwlocatie.

opslaan
Credits: Nozza, Picsgag.com

Tuk Tuk

Lekker tuffen door de binnenstad met zo’n schattige tuk tuk. Helemaal leuk! Er zit vast wel een kleurtje tussen dat bij jullie past. Met of zonder overkapping dus je bent meteen op alle weersomstandigheden voorbereid.

opslaan
Credits: Imaginefotografie.nl via citytuk.nl

Tip: veel van bovenstaande vervoersmiddelen kan je ook gebruiken om  je daggasten te vervoeren. Richting het stadhuis of je feestlocatie in een boot , een lange rij Tuk Tuks of met z’n allen op de fiets. Gezellig!

Deze post is geschreven door gastblogger Hellen Meijer. Deze creatieve en enthousiaste weddingplanner heeft een grote passie voor het organiseren van themabruiloften. Nieuwsgierig? Bezoek haar website: www.nozza.nl

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

SUEGRAPHY Trouwfotografen
Mon et Mine Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!