Het leukste trouwvervoer voor je bruiloft

Het aanbod in trouwvervoer is gigantisch groot. Zo groot, dat je misschien snel geneigd bent om terug te vallen op de auto die je het vaakst voorbij ziet komen tijdens je zoektocht op het internet. Jammer, want zo mis je misschien wel de mooiste pareltjes op dit gebied. Leuke, niet-alledaagse transportmiddelen die je bruiloft net die bijzondere touch geven.

Credits: SUEGRAPHY
Credits: SUEGRAPHY

Op z’n Hollands

Geen bruid of bruidegom die niet kan fietsen. Dus wat let je? Pak ieder een eigen fiets of spring gezellig bij je aanstaande achterop voor een romantisch ritje richting het stadhuis. Iets meer comfort? Vlei  je dan in zo’n hippe bakfiets. Kan je nog leuk versieren ook. En iets minder Hollands, maar wel leuk: de Riksja. Je husband-to-be op de trappers en jij prins(es)heerlijk op de comfortabele bank.

Credits v.l.n.r.: Wallenrock, AnikaNes, Chris Howey

Motormuis

De scooter is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Waarom zou je dit hippe voertuig ook niet als trouwvervoer gebruiken? Wel even leuk pimpen met bloemetjes of andere decoratie. Een trouwscooter mag natuurlijk best opvallen. Heeft de brommer voor jou meer betekenis? Pak ‘m uit de schuur zou ik zeggen. Ben je een echte fan van motoren dan is dat natuurlijk ook een heel geschikt vervoermiddel. En  wat dacht je van een leuke motor met zijspan?

Credits v.l.n.r.: Manifesto, Gephoto, Wavebreakmedia

Huwelijksbootje

Ligt jouw trouwlocatie aan het water? Overweeg dan je entree met de boot te maken. Een hippe sloep, een flitsende Riva of, als je een hele sterke, stoere en romantische husband-to-be hebt , een idyllisch roeibootje.

Credits: Sergey Skleznev, Alexander Kamasi

Nostalgisch

Trouw je in vintagestijl? Dan is zo’n nostalgisch VW-busje natuurlijk het ultieme trouwvervoer voor jou. In allerlei leuke kleurtjes te huur. Helemaal hip! En het leuke is, de bruidskinderen kunnen gezellig achterin.

Credits: Mon et Mine
Credits: Mon et Mine

Duo

Waarom je beperken tot één auto? Neem er gewoon twee! Zie je het al voor je? De bruidegom komt van de ene kant aanrijden met een stoer zwart exemplaar en de bruid van de andere kant met een lieflijk wit exemplaar. Luid toeterend ontmoeten jullie auto’s elkaar voor de deur van de trouwlocatie.

Credits: Nozza, Picsgag.com

Tuk Tuk

Lekker tuffen door de binnenstad met zo’n schattige tuk tuk. Helemaal leuk! Er zit vast wel een kleurtje tussen dat bij jullie past. Met of zonder overkapping dus je bent meteen op alle weersomstandigheden voorbereid.

Credits: Imaginefotografie.nl via citytuk.nl

Tip: veel van bovenstaande vervoersmiddelen kan je ook gebruiken om  je daggasten te vervoeren. Richting het stadhuis of je feestlocatie in een boot , een lange rij Tuk Tuks of met z’n allen op de fiets. Gezellig!

Deze post is geschreven door gastblogger Hellen Meijer. Deze creatieve en enthousiaste weddingplanner heeft een grote passie voor het organiseren van themabruiloften. Nieuwsgierig? Bezoek haar website: www.nozza.nl

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Zes ideeën voor een onvergetelijk en origineel vrijgezellenfeest!
Zes ideeën voor een onvergetelijk en origineel vrijgezellenfeest!
Bedenk en verzorg een fantastische afsluiting voor de bruid om haar laatste moment als ´vrijgezel´ te vieren!
15 ongelooflijke nummers van David Bowie voor op uw bruiloft
15 ongelooflijke nummers van David Bowie voor op uw bruiloft
Ga mee in de muziek van David Bowie en ontdek de favoriete nummers van hem om toe te voegen aan jouw bruiloft...
Credits: Dario Endara Photography
Zing het bruidspaar toe: tips voor het schrijven van een feestlied
Het bedenken van een leuk liedje voor het bruidspaar is geen makkie! Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet om jou op weg te helpen.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie