Arriveer in stijl! Bekijk hier de beste vervoer services uit Zuid-Holland

Als je bijna alles hebt geregeld… dé perfecte trouwjurk hebt gevonden… zou je bijna vergeten hoe je op de dag zelf wilt arriveren! Dat doe je natuurlijk in stijl en wij kunnen je een handje helpen. We hebben de beste vervoer services uit Zuid-Holland geselecteerd! Van sportauto’s tot kevers… er zit voor elk koppel iets bij!

Trouwinjedroomauto.nl

Via trouwinjedroomauto.nl kun je jou droomauto huren voor je bruiloft! De service biedt een ruime keuze van sportauto’s. Laat je kleine jongens (of meisjes!) droom uitkomen en arriveer in een stoere sportauto. Op de website kun je de details lezen over alle verschillende modellen, o kun je precies uitzoeken welke het beste bij jullie bruiloft past. Ook handig, je kunt de auto de dag van te voren al op halen en alvast het ‘gevoel’ van de auto ervaren.

Trouw kevers

Sinds het jaar 2005 is het Autobrijf Kaag Kevers uit Hillegom een trouwservice gestart. Het bedrijf biedt unieke kevers voor jouw huwelijksdag. Het aabod is ruim en erg uniek. De witte kever cabrio bijvoorbeeld, gebouwd in 1970, waar slechts enkele van gemaakt zijn. De cabrio heeft nog de originele donker rode kleur en ook het interieur is nog hetzelfde. Een klassieke Volkswagen als trouwauto, hoe romantisch! In de Volkswagen Kever mag je zelf rijden. Dat maakt het plaatje compleet! Kijk op www.trouw-kevers.nl als je meer wilt weten over de service!

HuurEenOldtimer.nl

Zoals de naam al weggeeft is huureenoldtimer.nl gespecialiseerd in het verhuren van old timers. Ze bieden een ruim aanbod en er zit vast iets tussen wat perfect past bij jullie bruiloft! Huureenoldtimer.nl verhuurd slechts haar eigen auto’s, zo is kwaliteit en service gegarandeerd. Vele bruidsparen gingen je voor! Kijk even op de websites voor de recensies.

123 Trouwauto

Via 123 Trouwauto kun je allerlei verschillende auto’s huren voor de grote dag! Van klassiekers tot moderne auto’s of zelfs unieke bussen! Bij 123 Trouwauto staan service en kwaliteit op de eerste plaats, dit begint al in de showroom! Je kunt alle modellen bekijken in de showroom in Maasdijk. Er wordt een complete planning gemaakt voor en bruidspaar en alle details worden gecovered. Ook is er een chauffeur service, handig!

Engelse Trouw Taxi

De Engelse Fairway taxi ziet er niet alleen super stoer uit, binnen is er volop ruimte! Ideaal voor bruiden met grote jurken en gewoon heel comfortabel! Je kunt sierlijk instappen met hulp van het opstapje aan de taxi en zelfs de bruidsmeisjes kunnen gezellig meerijden. Laat jullie vervoeren met de chaffeur dienst en de bruidegom hoeft zich ook geen zorgen te maken over het rijden. Arriveer in stijl! Kijk voor meer informatie op de website. 

 Ad baan en Zoon Trouwkoetsen

Als jullie voor iets unieks willen gaan dan zijn jullie bij Ad baan & Zoon Trouwkoetsen aan het juiste adress! Romantiek en nostalgie maken van uw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis. Wat is er mooier dan met een koets foto’s te maken en als bruidspaar op de bok plaats te nemen, hoog boven de paarden. Ook is er aan jullie gasten gedacht want de service biedt zogeheten ‘volgkoetsen’, deze kunnen ook jullie gezelschap vervoeren!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Lia Zaal
Dit zijn de beste trouwambtenaren van Zuid-Nederland!
Voor welke zelfstandig trouwambtenaar kiezen jullie? Om je op weg te helpen, hebben wij de beste trouwambtenaren van Zuid-Nederland geselecteerd.
Foto: Trouwbureau Amsterdam
De beste én leukste trouwambtenaren van Noord-Holland!
Een persoonlijke trouwambtenaar kan zo veel verschil maken op jullie grote dag. Wij hebben de leukste uit Noord-Holland op een rijtje gezet!
Foto: Fotobelle
Hier vind je de beste fotografen van Zuid-Holland
Op zoek naar de beste trouwfotograaf in Zuid-Holland zodat jullie speciale dag exact zo wordt vastgelegd zoals jullie willen? Wij hebben ze allemaal voor je verzamelt!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie