Het beste trouwvervoer voor jouw bruiloft in Noord-Holland

Je doet je best om er piekfijn uit te zien op je trouwdag, maar dan wil je natuurlijk ook in stijl naar de trouwlocatie gaan. Kies je voor klassiek of stijlvol? Of geef je de voorkeur aan een alternatieve of originele manier? Wij hebben de allerbeste leveranciers op het gebied van trouwvervoer in Noord-Holland voor je op een rijtje gezet.

Let op: deze trouwvervoerders zijn door Zankyou gekozen en staan in willekeurige volgorde.

Foto: My Way Campers
Foto: My Way Campers

Andere WegBezoek de Website

Met al meer dan zes jaar ervaring, kun je Andere Weg met recht een specialist noemen op het gebied van trouwvervoer. Het bedrijf is in Amsterdam gevestigd, maar levert auto’s en bussen in heel Nederland, mét chauffeur! Zei je nu bussen? Yes, I did! Je kunt kiezen uit Amerikaanse schoolbussen, een Parijse bus, een Londense dubbeldekker en nog veel meer. Als je liever voor een klassieke auto gaat, kun je ook kiezen uit een enorm aanbod. Naast vervoer kun je ook bloemen, champagne en broodjes bestellen, kun je lekker makkelijk alles op één plek regelen.

Rolls RentBezoek de website

Trouwen in een echte Rolls? Wie wil dat nu niet? Bij Rolls Rent hebben ze niet alleen een passie voor dit wereldberoemde automerk, maar ook een passie voor klanttevredenheid. Dat maakt Rolls Rent jouw ideale leverancier als je op zoek bent naar een prachtige trouwauto waar je indruk mee kunt maken. Je kunt kiezen uit de Rolls Royce Corniche Cabriolet, de Rolls Royce Silver Cloud I, de Rolls Royce Silver Cloud III, de Rolls Royce Silver Dawn en de Rolls Royce Silver Wraith Sedanca de Ville. Uiteraard word je vervoerd in stijl: er is een chauffeur aanwezig!

My Way CampersBezoek de Website

De perfecte keuze voor de hipster-wedding. Maar eigenlijk is een Volkswagen-busje of een camper als trouwauto altijd leuk! Stoer voor de bruidegom, maar tegelijkertijd vrolijk en schattig voor de bruid. Bovendien valt er bij My Way Campers ook nog wat te kiezen: want wil je zelf rijden of laat je je rijden? Je kunt ook de bus laten brengen, je eigen chauffeur laten rijden en na afloop de bus weer aan de begeleider meegeven. Ideaal: bij de laatste optie hoef je nergens meer aan te denken en kun jij onbezorgd toosten met de champagne!

Otte Otte – Bezoek de website

Trouwen in een gedecoreerde Chrysler  of Lincoln Limousine: het kan bij Otte Otte! Een professionele chauffeur in smoking haalt samen met de bruidegom met alle plezier de bruid op! Interieurversiering en rode loper service is standaard inbegrepen en je kunt er altijd voor kiezen om ook nog verse bloemdecoratie aan de voorzijde van de limousine te plaatsen. Terwijl jullie ‘ja, ik wil’ uitspreken tijdens de ceremonie, versiert de chauffeur de auto met de tekst ‘Just Married’. Er is plek voor maximaal 8 personen, dus voor je bruidsmeisjes of bruidsjonkers is er plek genoeg!

 Koetsencentrale Jacob van den BroekBezoek de website

Als je je altijd al als een prinses hebt willen voelen, is een koets jouw perfecte trouwvervoermiddel. Het toppunt van romantiek is de prachtige roomwitte Staatsieberline! Als roomwit niet helemaal je kleur is, met glazenkoets met 2 of 4 prachtige schimmels. Royal, maar toch bescheiden? Ga dan voor een open Victoria koets met edele paarden. Daarnaast heeft Koetsencentrale Jacob van den Broek ook de chique landauer, die zowel open als gesloten gereden kan worden, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken bij slecht weer.

 Sanne´s DreamcarsBezoek de website

Altijd al in een stoere, klassieke auto willen rijden? Dan ben je bij Sanne´s Dreamcars aan het juiste adres! Een fifties Cadillac, met de allerhoogste achtervleugels ooit gemaakt is zeer geschikt voor trouwerijen. Jullie zullen zeker indruk maken. Deze auto niet iets voor jullie? Dan hebben jullie nog keuze uit een Corvette C4, Chevrolet Silverado of GMC Sierra – allemaal met een charmante chauffeuse inbegrepen die jullie in stijl op de plaats van bestemming zal rijden!

 Alliance TrouwautoserviceBezoek de website

Om uw trouwdag een extra dimensie te geven, heeft Alliance Trouwautoservice een aantal  schitterende trouwauto’s ter beschikking. Kies voor de créme kleurige limousine of de Amerikaanse kever. Met één van deze trouwauto´s zult u zeker niet onopgemerkt op jullie grote dag aankomen… Beide modellen komen met de optie om het dak open te gooien op een zonnige dag – perfect voor jullie zomerbruiloft!

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos! Dus weet jij al wat het wordt: de snelle auto, de hippe tuktuk of toch de klassieke koets met paarden?

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Rob Rotgers Fotografie
Deze muzikale toppers uit Noord-Holland zorgen voor de beste sfeer op jullie bruiloft!
De muzieksmaak van de gasten op jullie bruiloft kan erg uiteenlopend zijn. Daar weten deze toppers uit Noord-Holland alles van en die weten dan ook precies hoe hier op in te spelen!
Foto: The Dylan
De 10 beste trouwlocaties van Noord-Holland op een rijtje!
Noord-Holland is de provincie van onze prachtige hoofdstad Amsterdam, maar heeft daarnaast nog zo veel meer mooie plekken te bieden. Het is aan jou om die te ontdekken, de mooiste trouwlocaties hebben wij in ieder geval al op een rijtje gezet!
Foto: mark
Vind hier de beste trouwfotografen van Noord-Holland!
Gaan jullie trouwen in Noord-Holland? Door deze trouwfotografen in te huren krijg je niet alleen steengoede foto's, je bespaart ook op de reiskosten! Uiteraard kun je deze trouwfotografen ook inhuren als je elders in het land gaat trouwen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie