De beste én leukste trouwambtenaren en ceremoniemeesters van Noord-Holland!

Een persoonlijke trouwambtenaar kan zo veel verschil maken op jullie grote dag. Wij hebben de leukste uit Noord-Holland op een rijtje gezet!

  • Burgerlijk huwelijk
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Nederland
  • Noord-Holland

Alhoewel je een gemeentelijke trouwambtenaar aangewezen krijgt, ligt het voor de hand om persoonlijk een trouwambtenaar te kiezen, als je erover nadenkt. De rest van de bruiloft plan je namelijk tot in de puntjes. Stel je voor dat je een trouwfotograaf krijgt toegewezen, waar je nog nooit werk van hebt gezien? Met een persoonlijke trouwambtenaar krijg je geen vast riedeltje of standaard gedicht, maar een ceremonie die persoonlijk, humoristisch en emotioneel is. En het meest mooie: je kunt een trouwambtenaar kiezen die perfect bij je past en waar je een klik mee hebt. Wij zetten de beste trouwambtenaren uit Noord-Holland voor je op een rijtje!

Deze trouwambtenaren zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Trouwbureau Amsterdam
Foto: Trouwbureau Amsterdam

Leuk Trouwen – Bezoek de website

Adverteren

Grote kans dat je bij Jelle Kuiper van Leuk Trouwen een   traantje wegpinkt. Dan bedoelen we van het lachen, want Jelle is namelijk ook cabaretier. In 2005 besloot hij met zijn cabarettalent trouwambtenaar te worden, omdat hij vond dat huwelijksceremonies best wat leuker en minder stijf konden zijn. Met Jelle heb je gegarandeerd een ontspannen en intieme ceremonie, vol humor en interactie. Hij is niets voor niets uitgeroepen tot beste trouwambtenaar van 2014 bij de Dutch Wedding Awards. Jelle verzorgt een ceremonie waar je gasten nog weken, maanden of zelfs jaren over napraten!

Foto: Leuk TrouwenNeem nu contact op met Jelle!
Foto: Leuk Trouwen

  

Jouw Trouwambtenaar – Bezoek de website

Warm, realistisch en herkenbaar. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de toespraak van Jouw Trouwambtenaar Marijke Plas. Daarnaast vormen humor en emotie een belangrijke rode draad in de interactie met jullie en jullie gasten. “Van de ceremonie een feestje maken is de leukste uitdaging die er is. Het klinkt cliché, maar ik kan je vertellen dat ik de leukste baan heb die er is. Ik ervaar het kijkje dat ik mag nemen in het leven van twee mensen die voor elkaar gaan, met alle ups en downs die bij het leven horen, als heel dierbaar en dankbaar dat ik dat mag doen.”

Foto: Jouw TrouwambtenaarNeem nu contact op met Marijke!
Foto: Jouw Trouwambtenaar

 

Dirk Zeelenberg – Bezoek de website

Dirk Zeelenberg is een rasechte spreker en verhalenverteller. In het kennismakingsgesprek bespreek je de leuke, lieve, warme, maar ook grappige en soms gênante momenten die jullie samen hebben meegemaakt. Daarna beantwoorden jullie afzonderlijk vijfentwintig vragen over elkaar en stuur je foto’s van familie, getuigen, de kat, die leuke oom en jullie beste vrienden. Op jullie ceremonie brengt hij zo jullie verhaal. Op prachtige en vooral ook enthousiaste wijze, waarin liefde en emotie worden gecombineerd met een flinke dosis humor.

Foto: Dirk ZeelenbergNeem nu contact op met Dirk!
Foto: Dirk Zeelenberg


Spreken voor de liefde – Bezoek de website!

Spreken voor de liefde, de naam zegt het al! Dit is een echte passie van Stephanie. Ze doet niets liever. En bovendien kunnen jullie haar ook nog eens inhuren als ceremoniespreker. Stephanie biedt een helpende hand en helpt jullie graag mee. Willen jullie toch liever je eigen weddingplanner zijn, maar hebben jullie geen idee waar jullie moeten beginnen? Hier kan Stephanie jullie ook mee helpen! Ze is namelijk ook nog eens trouwadviseur op maat.

Foto: Spreken voor de liefdeNeem nu contact op met Stephanie!
Foto: Spreken voor de liefde
Foto: Spreken voor de liefdeNeem nu contact op met Stephanie!
Foto: Spreken voor de liefde

 

Esther Trouwt – Bezoek de website

De ceremonie is het meest intieme moment van je bruiloft. Je kijkt elkaar in de ogen en spreekt de liefde en trouw uit die je voor elkaar voelt. Esther van  Esther Trouwt begrijpt dit als geen ander. “Ik vind het mooi dat ik een bijdrage mag leveren aan de liefde tussen twee mensen.” Esther heeft de perfecte balans gevonden tussen ontroering en humor en haar woorden zijn inlevend, informeel, spontaan en liefdevol. Esther betrekt niet alleen jullie bij haar toespraak, maar ook jullie vrienden en familie.

Foto: Esther Trouwt Neem nu contact op met Esther!
Foto: Esther Trouwt
Foto: Esther Trouwt Neem nu contact op met Esther!
Foto: Esther Trouwt

Als het over de liefde gaatBezoek de website

Monique Tent is het gezicht achter Als het over de liefde gaat. Haar aanpak is verfrissend, liefdevol en dynamisch. Monique is positief ingesteld en altijd vrolijk. Haar motto is dan ook: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!” Haar passie is dan ook mensen gelukkig maken. Ze vindt het prachtig hoe ze jullie kan verbinden en zoveel voor jullie kan betekenen. Door een tegenslag in 2015 heeft ze besloten om alleen nog maar te kiezen voor dingen die haar gelukkig maken! Ze is dan ook een echte liefdesfanaat en zo richtte ze Als het over de liefde gaat op, en is ze nu trouwambtenaar/BABS. BABS zijn is naar haar werk als HR professional, haar nieuwe passie!

Foto: Als het over de liefde gaatNeem nu contact op!
Foto: Als het over de liefde gaat
Foto: Als het over de liefde gaatNeem nu contact op!
Foto: Als het over de liefde gaat

 

Ritualiter, Annegien Ochtman-de BoerBezoek de website!

Op een bijzondere, stijlvolle manier stilstaan bij een van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven, persoonlijk én volstrekt uniek: daar zorgt Annegien Ochtman-de Boer van Ritualiter voor! Annegien ‘doet’ al meer dan 35 jaar huwelijken, waarvan een groot deel als  trouwambtenaar – daarvoor als zeer vrijzinnig predikant, wat haar meteen hele waardevolle bagage geeft om te zorgen voor wat inhoud en diepgang, als je daarnaar op zoek bent, maar niets hoeft en alles kan! Met grote inzet en betrokkenheid helpt ze jullie graag met het neerzetten van de meest mooie ceremonie. Ze heeft een luisterend oor, ze denkt graag mee over jullie ideeën, laat indien gewenst graag ook anderen aan het woord; geen één ceremonie is bij Annegien hetzelfde. Ze past jullie ceremonie volledig aan op jullie persoonlijke wensen én op jullie persoonlijkheden. Aan het huwelijk gaat een mooi, verdiepend traject vooraf waar bruidsparen zéér tevreden over zijn.

Foto: RitualiterNeem nu contact op met Annegien!
Foto: Ritualiter

  

Jullie Huwelijksambtenaar – Bezoek de website

Harriët van Jullie Huwelijksambtenaar, is al vele jaren als trouwambtenaar beëdigd en benoemd maar dat klinkt allemaal zo stijfjes dat ze Trouwmevrouw veel leuker vindt. Harriët komt er voor jullie speciale dag achter wat voor jullie belangrijk is in het leven, zodat de ceremonie ook zeker niet stijfjes is maar juist hartstikke vertrouwd en leuk.Vrolijkheid voert bij haar de boventoon, maar natuurlijk is er ook ruimte voor emotie. En zelfs als niet alles perfect gaat, kan Harriët snel schakelen en improviseren. Toen de ringen bij een bruidspaar nog thuis op het nachtkastje bleken te liggen, vroeg Harriët aan de moeder van de bruid en de vader van de bruidegom of zij hun trouwringen even mocht lenen. Het resultaat? Een nog grotere verbondenheid. De taal van de liefde is universeel, maar extra speciaal zijn de twee-talige ceremonies want voor Harriët is het geen probleem om de gehele trouwceremonie in het Engels of het Duits te houden.

Foto: Jullie HuwelijksambtenaarNeem nu contact op met Hariëtte!
Foto: Jullie Huwelijksambtenaar

 

Let’s Get Married – Bezoek de website 

Het stond ooit op de bucketlist van Carla van Let’s Get Married: iemand trouwen. Toen ze de kans kreeg en deze taak had vervuld, wist ze het zeker: trouwambtenaar zijn is het mooiste en meest dankbare beroep dat je je maar kunt bedenken. Liefde, stijl, plezier en humor zijn de belangrijkste ingrediënten die Carla van Let’s Get Married verwerkt in ‘het persoonlijke verhaal’. Je zal met een liefdevolle brok in de keel én een dikke glimlach naar haar toespraak luisteren. Maak je wensen kenbaar. Niks is gek genoeg en Carla denkt graag met jullie mee.

Foto: Let's Get MarriedNeem nu contact op met Carla!
Foto: Let’s Get Married
Foto: Let’s Get MarriedNeem nu contact op met Let's Get Married!
Foto: Let’s Get Married

 

Trouwbureau Amsterdam – Bezoek de website

Andréa Schipper van Trouwbureau Amsterdam maakt van elke ceremonie iets persoonlijks, iets speciaals. Omdat een huwelijksdag vooral leuk moet zijn, ook de ceremonie! Maar Andréa doet veel meer dan het verzorgen van een leuke en ontspannen ceremonie. Met een ervaring van twaalf jaar als gemeenteambtenaar, heeft ze veel kennis over alle wettelijke verplichtingen en kan ze jullie van a tot z helpen. Je hebt als bruidspaar al genoeg stress, dus wat is het fijn als je een trouwambtenaar hebt die je met alle obligaties kan helpen!

Foto: Trouwbureau AmsterdamNeem nu contact op met Trouwbureau Amsterdam!
Foto: Trouwbureau Amsterdam
Foto: Trouwbureau AmsterdamNeem nu contact op met Trouwbureau Amsterdam!
Foto: Trouwbureau Amsterdam

Ben jij er ook van overtuigd dat jouw ceremonie net zo romantisch, fijn en ontspannen moet zijn als de rest van je bruiloft? Bezoek dan de bedrijfspagina van één van deze toppers en neem contact met ze op.

Volg ons op Instagram, Facebook en Pinterest voor meer inspiratie en om op de hoogte te blijven van de laatste trends!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Dirk Zeelenberg Ceremonie spreker
Esther Trouwt Trouwambtenaar
Let´s Get Married Trouwambtenaar
Trouwbureau Amsterdam Trouwambtenaar
Jouw Trouwambtenaar Trouwambtenaar
Spreken voor de liefde Ceremonie spreker
Ritualiter Trouwambtenaar
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (2)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!