De beste én leukste trouwambtenaren van Noord-Holland!

Alhoewel je een gemeentelijke trouwambtenaar aangewezen krijgt, ligt het voor de hand om persoonlijk een trouwambtenaar te kiezen, als je erover nadenkt. De rest van de bruiloft plan je namelijk tot in de puntjes. Stel je voor dat je een trouwfotograaf krijgt toegewezen, waar je nog nooit werk van hebt gezien? Met een persoonlijke trouwambtenaar krijg je geen vast riedeltje of standaard gedicht, maar een ceremonie die persoonlijk, humoristisch en emotioneel is. En het meest mooie: je kunt een trouwambtenaar kiezen die perfect bij je past en waar je een klik mee hebt. Wij zetten de beste trouwambtenaren uit Noord-Holland voor je op een rijtje!

De trouwambtenaren die genoemd worden in dit artikel zijn:

Foto: Trouwbureau Amsterdam
Foto: Trouwbureau Amsterdam

Leuk Trouwen – Bezoek de website

Grote kans dat je bij Jelle Kuiper van Leuk Trouwen een traantje wegpinkt. Dan bedoelen we van het lachen, want Jelle is namelijk ook cabaretier. In 2005 besloot hij met zijn cabarettalent trouwambtenaar te worden, omdat hij vond dat huwelijksceremonies best wat leuker en minder stijf konden zijn. Met Jelle heb je gegarandeerd een ontspannen en intieme ceremonie, vol humor en interactie. Hij is niets voor niets uitgeroepen tot beste trouwambtenaar van 2014 bij de Dutch Wedding Awards. Jelle verzorgt een ceremonie waar je gasten nog weken, maanden of zelfs jaren over napraten!

Foto: Leuk TrouwenNeem nu contact op met Jelle!
Foto: Leuk Trouwen

Jouw Trouwambtenaar – Bezoek de website

Warm, realistisch en herkenbaar. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de toespraak van Jouw Trouwambtenaar
 Marijke Plas. Daarnaast vormen humor en emotie een belangrijke rode draad in de interactie met jullie en jullie gasten. “Van de ceremonie een feestje maken is de leukste uitdaging die er is. Het klinkt cliché, maar ik kan je vertellen dat ik de leukste baan heb die er is. Ik ervaar het kijkje dat ik mag nemen in het leven van twee mensen die voor elkaar gaan, met alle ups en downs die bij het leven horen, als heel dierbaar en dankbaar dat ik dat mag doen.”

Foto: Jouw TrouwambtenaarNeem nu contact op met Marijke!
Foto: Jouw Trouwambtenaar

Dirk Zeelenberg – Bezoek de website

Dirk Zeelenberg is een rasechte spreker en verhalenverteller. In het kennismakingsgesprek bespreek je de leuke, lieve, warme, maar ook grappige en soms gênante momenten die jullie samen hebben meegemaakt. Daarna beantwoorden jullie afzonderlijk vijfentwintig vragen over elkaar en stuur je foto’s van familie, getuigen, de kat, die leuke oom en jullie beste vrienden. Op jullie ceremonie brengt hij zo jullie verhaal. Op prachtige en vooral ook enthousiaste wijze, waarin liefde en emotie worden gecombineerd met een flinke dosis humor.

Foto: Dirk ZeelenbergNeem nu contact op met Dirk!
Foto: Dirk Zeelenberg

Esther Trouwt – Bezoek de website

De ceremonie is het meest intieme moment van je bruiloft. Je kijkt elkaar in de ogen en spreekt de liefde en trouw uit die je voor elkaar voelt. Esther vanEsther Trouwt begrijpt dit als geen ander. “Ik vind het mooi dat ik een bijdrage mag leveren aan de liefde tussen twee mensen.” Esther heeft de perfecte balans gevonden tussen ontroering en humor en haar woorden zijn inlevend, informeel, spontaan en liefdevol. Esther betrekt niet alleen jullie bij haar toespraak, maar ook jullie vrienden en familie.

Foto: Esther TrouwtNeem nu contact op met Esther!
Foto: Esther Trouwt
Foto: Esther TrouwtNeem nu contact op met Esther!
Foto: Esther Trouwt

Jullie Huwelijksambtenaar – Bezoek de website

Harriët van Jullie Huwelijksambtenaar, is al vele jaren als Trouwambtenaar beëdigd en benoemd maar dat klinkt allemaal zo stijfjes dat ze Trouwmevrouw veel leuker vindt. Harriët komt er voor jullie speciale dag achter wat voor jullie belangrijk is in het leven, zodat de ceremonie ook zeker niet stijfjes is maar juist hartstikke vertrouwd en leuk.Vrolijkheid voert bij haar de boventoon, maar natuurlijk is er ook ruimte voor emotie. En zelfs als niet alles perfect gaat, kan Harriët snel schakelen en improviseren. Toen de ringen bij een bruidspaar nog thuis op het nachtkastje bleken te liggen, vroeg Harriët aan de moeder van de bruid en de vader van de bruidegom of zij hun trouwringen even mocht lenen. Het resultaat? Een nog grotere verbondenheid. De taal van de liefde is universeel, maar extra speciaal zijn de twee-talige ceremonies want voor Harriët is het geen probleem om de gehele trouwceremonie in het Engels of het Duits te houden.

Foto: Jullie HuwelijksambtenaarNeem nu contact op met Hariëtte!
Foto: Jullie Huwelijksambtenaar

Let’s Get Married – Bezoek de website 

Het stond ooit op de bucketlist van Carla van Let’s Get Married: iemand trouwen. Toen ze de kans kreeg en deze taak had vervuld, wist ze het zeker: trouwambtenaar zijn is het mooiste en dankbaarste beroep dat je je maar kunt bedenken. Liefde, stijl, plezier en humor zijn de belangrijkste ingrediënten die Carla van Let’s Get Married verwerkt in ‘het persoonlijke verhaal’. Je zal met een liefdevolle brok in de keel én een dikke glimlach naar haar toespraak luisteren. Maak je wensen kenbaar. Niks is gek genoeg en Carla denkt graag met jullie mee.

Foto: Let's Get Married
Foto: Let’s Get Married
Foto: Let's Get MarriedNeem nu contact op met Carla!
Foto: Let’s Get Married

Trouwbureau Amsterdam – Bezoek de website

Andréa Schipper van Trouwbureau Amsterdam maakt van elke ceremonie iets persoonlijks, iets speciaals. Omdat een huwelijksdag vooral leuk moet zijn, ook de ceremonie! Maar Andréa doet veel meer dan het verzorgen van een leuke en ontspannen ceremonie. Met een ervaring van twaalf jaar als gemeenteambtenaar, heeft ze veel kennis over alle wettelijke verplichtingen en kan ze jullie van a tot z helpen. Je hebt als bruidspaar al genoeg stress, dus wat is het fijn als je een trouwambtenaar hebt die je met alle obligaties kan helpen!

Foto: Trouwbureau AmsterdamNeem nu contact op met Andréa!
Foto: Trouwbureau Amsterdam

* Deze trouwambtenaren zijn door Zankyou gekozen en in willekeurige volgorde weergeven.

Ben jij er ook van overtuigd dat jouw ceremonie net zo romantisch, fijn en ontspannen moet zijn als de rest van je bruiloft? Bezoek dan de bedrijfspagina van één van deze toppers en neem contact met ze op.

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer inspiratie en om op de hoogte te blijven van de laatste trends!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
Deze visagisten en haar stylisten uit Noord-Holland laten jou stralen op je trouwdag!
Reken voor jouw trouwdag op een professional die jou klaarstoomt voor de grote dag, waarop je kan huilen - van geluk - terwijl jouw make up, ondanks alle uitdagingen, op en top blijft zitten. Zankyou presenteert: de zeven beste visagisten van Noord-Holland!
Credits: Trouw Trendy
De beste trouwfotografen van 2016 uit Noord-Holland!
Kunstenaars die met hun talent alle bijzondere momenten prachtig weten vast te leggen! Bekijk hier onze selectie...
Foto: mark
Vind hier de beste trouwfotografen van Noord-Holland!
Gaan jullie trouwen in Noord-Holland? Door deze trouwfotografen in te huren krijg je niet alleen steengoede foto's, je bespaart ook op de reiskosten! Uiteraard kun je deze trouwfotografen ook inhuren als je elders in het land gaat trouwen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie