De beste weddingplanners uit Amsterdam!

Stappen jullie binnenkort in de huwelijksboot en zijn jullie nog op zoek naar een weddingplanner? Goed nieuws! Zankyou heeft voor jullie de beste weddingplanners uit Amsterdam op een rijtje gezet!

  • Weddingplanner
  • Noord-Holland

Soms zie je bij het organiseren van jouw droombruiloft door de bomen het bos niet meer. Een weddingplanner kan je zorgen uit handen nemen en kent de juiste leveranciers uit de industrie. We hebben de beste weddingplanners uit Amsterdam voor jou op een rijtje gezet.

Adverteren

Wanneer je de keuze maakt om een weddingplanner in te schakelen, is het belangrijk dat jullie een klik hebben en van elkaar weten wat jullie kunnen verwachten. Zo weet je zeker dat de organisatie van jouw droomdag goed verloopt. Een weddingplanner kan overigens ook uitkomst bieden als je een klein budget heeft zodat je zeker weet dat je binnen het budget blijft.

Foto: Jacqueline Dersjant – PHTGRPHR
Foto: Weddingbliz / Jacqueline Dersjant – PHTGRPHR

Exquisite Gay Weddings

De weddingplanner van Exquisite Gay Weddings verzorgt bruiloften voor paren van hetzelfde geslacht. Hij streeft er naar dat jullie op de grote dag puur kunnen genieten en verzorgt jullie bruiloft dan ook naar wens tot in de puntjes. “EGW laat je dankzij kennis van zaken en een persoonlijke benadering in rust toeleven naar jullie trouwerij. Afhankelijk van jullie behoeftes en wensen kan EGW de gedeeltelijke of volledige organisatie op zich nemen.” Exquisite Gay Weddings organiseert uiterst unieke bruiloften en maakt al jullie dromen waar, zowel in Nederland als in het buitenland.

Foto: Exquisite Gay Weddings
Foto: Exquisite Gay Weddings
Foto: Exquisite Gay Weddings
Foto: Exquisite Gay Weddings

Astrid Blaauw Weddings & Events

Astrid Blaauw Weddings & Events is er voor bruidsparen die van een persoonlijke aanpak, wederzijdse betrokkenheid en gezamenlijk overleg houden. Elk bruidspaar is uniek. De trouwdag is een weergave van jullie als bruid en bruidegom. Als Master Weddingplanner kan Astrid ideeën aandragen, overzicht creëren, werk uit handen nemen en plezier bezorgen. Dankzij haar jarenlange ervaring in de trouwbranche en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van specialisten, kan Astrid Blaauw Weddings & Events jullie bruiloft uniek maken. Astrid Blaauw Weddings & Events levert maatwerk en werkt dus niet met één stijl of sfeer. Naar aanleiding van jullie wensen zetten zij gezamenlijk een plaatje neer wat helemaal bij jullie past. Zij assisteren bij de totale organisatie van jullie huwelijk. Vooral de adviesfunctie is heel belangrijk en wordt altijd zeer op prijs gesteld. Een bruidegom zei eens tijdens een gesprek: ‘ik word ingehuurd om mijn expertise, dus waarom zou ik jou niet inhuren om jouw expertise’. Een daar sloeg hij de spijker mee op zijn kop.

Foto: Astrid Blaauw Weddings & Events / Evert Doorn Fotografie
Foto: Astrid Blaauw Weddings & Events / Evert Doorn Fotografie
Foto: Astrid Blaauw Weddings & Events / Paula Romein Fotografie
Foto: Astrid Blaauw Weddings & Events / Paula Romein Fotografie

Wicked Wedding

Zarah, Emmeline, Nadia en Thijs van Wicked Wedding hebben een ‘kan niet, bestaat niet’ mentaliteit. Deze weddingplanners zijn niet bang om te spelen met clichés en tradities en laten zich niet binden door welbekende conventionele kaders. “We denken in creaties, en vinden daarin de meest unieke verbinding tussen jullie.” Ze zijn creatief, kleurrijk en eigenzinnig en geloven dat de liefde een feest is dat met volle overgave gevierd mag worden!

Foto: Wicked Wedding
Foto: Wicked Wedding
Foto: Wicked Wedding
Foto: Wicked Wedding

REGELNICHTJES

De Amsterdamse REGELNICHTJES noemen zichzelf geen standaard weddingplanners. ”Natuurlijk begeleiden we jullie als bruidspaar naar jullie grote dag en kunnen we jullie in elke stap van het voorbereidingstraject adviseren en ondersteunen, maar de REGELNICHTJES hebben een missie!” Ze zijn in te zetten voor elk huwelijk, van groot tot klein, de organisatie van A tot Z, voor tips, styling of enkel voor de dag zelf. Met hulp van de REGELNICHTJES wordt jullie huwelijk net een beetje anders dan anders!

Foto: REGELNICHTJES
Foto: REGELNICHTJES
Foto: Regelnichtjes
Foto: Regelnichtjes

Your Wedding & Events

Your Wedding & Events biedt bruidsparen een opmaat gemaakte service aan. Van full wedding plan service, pre wedding celebrations tot het ceremoniemeesterschap. Het bedrijf is gespecialiseerd in multi-culturele bruiloften.  Het organiseren van een multiculturele bruiloft kan indrukwekkend zijn. Het samen brengen van verschillende culturen/tradities en het hosten van internationale gasten kan extra druk met zich mee brengen. Your Wedding & Events weet dat dit type bruiloft extra aandacht vereist en vind het een uitdaging om twee culturen samen te brengen tot één prachtige dag.
Contact en communicatie met het bruidspaar is voor Your Weddings & Events het aller belangrijkste. Het hele proces begint dan ook bij het leren kennen van het bruidspaar. Hoe meer Jorien en Trudy weten over jullie wensen en verwachtingen hoe beter zij deze kunnen omzetten in die bijzondere dag die jullie voor ogen hebben.

Foto: Your Weddings & Events
Foto: Your Weddings & Events
Foto: Your Weddings & Events
Foto: Your Weddings & Events

Weddingbliz

Weddingbliz organiseert al jaren zorgeloze droombruiloften. Jullie dag precies zoals voorgesteld. Een enorm netwerk leveranciers, locaties, cateraars en entertainment zorgt ervoor dat snel en efficiënt een relaxte bruiloft kan worden gepland. Bovendien heeft Weddingbliz een Six Weeks to Rescue pakket waarbij je op het laatste moment alles nog kunt overdragen als het toch iets teveel blijkt om naast jullie drukke bestaan zelf alles te regelen. Op de dag zelf is Weddingbliz ook beschikbaar als ceremoniemeester. Geef alles op de dag zelf uit handen zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten.

Foto: Susan Eikenaar - SUSAN
Foto: Weddingbliz / Susan Eikenaar – SUSAN
Foto: Pieter van Lierop - IMAGINE FOTOGRAFIE
Foto: Weddingbliz / Pieter van Lierop – IMAGINE FOTOGRAFIE

Art2Arrange Weddings

Bij het inschakelen van Art2Arrange Weddings hoef je niet bang te zijn om de controle kwijt te raken. “We doen alles in overleg met jullie. Wij adviseren en organiseren, jullie nemen zelf de beslissingen. Daardoor kunnen jullie onbezorgd genieten van de voorpret.” Art2Arrange Weddings heeft een groot (internationaal) netwerk aan partners en leveranciers waarmee zij al jaren samenwerken en verzorgd dan ook niet alleen bruiloften in Nederland, maar ook in het buitenland.

Foto: Art2Arrange Weddings/Alexandra Vonk Photography
Foto: Art2Arrange Weddings / Alexandra Vonk Photography
Foto: Art2Arrange Weddings / Alexandra Vonk Photography

Myrthe Regelt Het

Voor het complete plaatje qua organisatie en verzorging van jouw droombruiloft, kan je terecht bij weddingplanner Myrthe Regelt Het. “Denk hierbij ook aan de mogelijkheid van een weddingplanner die tegelijkertijd de gehele styling en zelfs het ontwerpen van een uitnodiging voor jullie kan verzorgen.” Myrthe staat bekend om haar aandacht voor details. Ze heeft een frisse, positieve kijk op dingen en likes to make things happen.

weddingplanners Amsterdam
Foto: Myrthe regelt het / Naomi van der Kraan
weddingplanners amsterdam
Foto: Myrthe regelt het / Berdi Schouten
weddingplanners amsterdam
Foto: Myrthe regelt het / Liselore Stap

Wij zijn ervan verzekerd dat hier een weddingplanner voor jullie tussen moet zitten! Mochten jullie toch verder willen kijken of niet in deze regio wonen? Neem dan een kijkje naar de beste weddingplanners uit Noord-Brabant en Utrecht!

*dit zijn de door Zankyou gekozen, op willekeurige volgorde geplaatste, beste weddingplanners uit Amsterdam 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Weddingbliz Weddingplanners
Alexandra vonk Photography Trouwfotografen
Your Weddings & Events Weddingplanners
Myrthe Regelt Het Weddingplanners
REGELNICHTJES Weddingplanners
Wicked Wedding Weddingplanners
Exquisite Gay Weddings Weddingplanners
Liefde Photography Trouwfotografen
Art2Arrange Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!