De beste weddingplanners uit Noord-Brabant!

Het organiseren van jouw droombruiloft kan soms een hele klus zijn. Een weddingplanner kan je zorgen uit handen nemen en kent de beste leveranciers uit de industrie. Ook voor een kleiner budget, kan een weddingplanner uitkomst bieden. Het zoeken van de juiste weddingplanner is erg belangrijk om jouw dag en de organisatie daarvan goed te laten verlopen. Het is belangrijk dat jullie een klik hebben en goed van elkaar weten waar jullie aan toe zijn. Wij hebben de beste weddingplanners uit de industrie in Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet! Met deze toppers word jouw trouwdag ongetwijfeld de dag waar je altijd van gedroomd hebt!

Trouwchicks. Foto: Ricon Fotografie
Trouwchicks. Foto: Ricon Fotografie

Nikki de Lang Wedding & Events

Nikki de Lang wedding & events is een weddingplanner en ceremoniemeester in één! Zij noemt zichzelf een energieke duizendpoot en is zeer enthousiast en zorgzaam. Naast het volledig organiseren van dé grote dag, kan je Nikki de Lang ook inschakelen als ceremoniemeester. Zo krijgen jullie een ceremonie met een persoonlijke touch, terwijl vrienden en familie optimaal kunnen genieten van jouw dag. Je kan haar ook inschakelen voor inspiratie, creativiteit en handige tips voor tijdens de bruiloft. ‘Ik beschik over een uitgebreid netwerk van leveranciers en zoek de juiste mensen om mee te werken aan jullie grote dag, aangepast op jullie budget, wensen en ideeën.’

Nikki de Lang Wedding & Events. Foto: RiCon Fotografie
Nikki de Lang Wedding & Events. Foto: RiCon Fotografie
Nikki de Lang Wedding & Events. Foto: Janssen Fotografie
Nikki de Lang Wedding & Events. Foto: Janssen Fotografie

Nina Weddings

Wil je een echte out of the box wedding? Schakel dan het jonge, hippe wedding planning & design bureau Nina Weddings in ‘voor als het anders mag‘. Vooral persoonlijke details en een ongedwongen sfeer staan bij haar centraal. ‘Samen met jullie maak ik een te gek weddingdesign en neem ik de organisatie (deels) uit handen. We bespreken jullie wensen en ik vul ze aan met mijn expertise, tips en creatieve ideeën.

NINA Weddings. Foto: M Peters Fotografie
NINA Weddings. Foto: M Peters Fotografie
NINA Wedding
NINA Wedding

Lot´s Weddings en Events

Wil je dat jullie bruiloft nog lang zal bijblijven? Schakel dan Lot’s Weddings & Events! Met haar planningskills en creativiteit wordt jullie bruiloft er eentje voor in de boeken! Bij Lot’s Weddings & Events staat het persoonlijke verhaal centraal. ‘Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, wat kenmerkt jullie als stel en waar houden jullie van?’, zijn de vragen die centraal staan. Voor een waanzinnige bruiloft die écht leeft en waarbij ook alles rondom de dag wordt georganiseerd, kan je Lot’s Weddings en Events inschakelen.

Lot´s Weddings & Events. Foto: Tom Jansen fotografie
Lot´s Weddings & Events. Foto: Tom Jansen fotografie
Lot´s Wedding & Events Foto: Vita Nova Fotografie
Lot´s Wedding & Events Foto: Vita Nova Fotografie

Bloom Wedding

Voor een exclusieve en bijzondere bruiloft met een persoonlijke tintje kan je Bloom Wedding inschakelen. ‘Op basis van jullie wensen geven wij een belangrijke invulling aan styling, sfeer en beleving. De weddingplanner neemt de zorg voor de organisatie en coördinatie van jullie huwelijk uit handen en op de trouwdag zelf zijn wij met een team aanwezig voor een perfect en soepel verloop.

BLOOM Wedding. Foto: Eppel Fotografie
BLOOM Wedding. Foto: Eppel Fotografie
BLOOM Wedding
BLOOM Wedding

Original Weddings

Original Weddings wil koppels vooral bijstaan om een stukje stress te ontnemen. Om jullie al de stress en tijd te besparen neemt Orginal Weddings met veel passie en gedrevenheid al deze voorbereidingen geheel of gedeeltelijk uit handen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren en decoreren van bruiloften en zij beschikken over een uitgebreide kennis op het gebied van de laatste trends. Vraag Original Weddings ook voor de styling van jullie bruiloft! Alles zal er tot in de puntjes perfect uit zien: van de decoratie van jullie trouwlocatie tot aan het bloemwerk.

Original Weddings
Original Weddings
Original Weddings
Original Weddings

Trouwchicks

Trouwchicks bestaat uit drie gezellige en vrolijke meiden: Liset, Marita en Nikki. ‘Onze kracht en onze specialiteit ligt bij Planning & Styling. Liset is helemaal verliefd op alles wat met planning te maken heeft, Nikki vindt eigenlijk álles leuk en Marita’s hart gaat tekeer alleen al als ze het woord styling hoort vallen. Samen zijn wij de perfecte combi voor de Trouwchicks!’ En samen zijn zij dé perfecte combi om jullie stress te ontnemen en van jullie trouwdag een perfect sprookje te maken. 

Trouwchicks. Foto: Irene Fotografie
Trouwchicks. Foto: Irene Fotografie
Trouwchicks. Foto: Ricon Fotografie
Trouwchicks. Foto: Ricon Fotografie

Eén van deze weddingplanners kan jouw droombruiloft een stuk gemakkelijker maken of helpen om inspiratie op te doen. Wil je bijvoorbeeld een themabruiloft of ben je op zoek naar de perfecte ceremonielocatie? Deze weddingplanners deinzen nergens voor terug. Zo heb je nog meer tijd om heerlijk te genieten om, bijvoorbeeld, jouw huwelijksreis te organiseren. Neem dus snel contact met ze op! 

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op Facebook en Instagram!

  • Deze weddingplanners zijn op willekeurige volgorde genoemd.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

BEST DAY EVER Events. Foto: Madame Poppy
Onze favoriete weddingplanners uit Gelderland!
Gelderland heeft veel goeds te bieden. Rust, ruimte, natuur. Maar waar wij vooral heel blij van worden zijn de weddingplanners uit Gelderland. Leuk, gezellig, snel, professioneel en met heel veel ervaring. Lees snel verder en ontdek onze favoriete weddingplanners uit Gelderland!
Foto: Jacqueline Dersjant – PHTGRPHR
De beste weddingplanners uit Amsterdam!
Stappen jullie binnenkort in de huwelijksboot en zijn jullie nog op zoek naar een weddingplanner? Goed nieuws! Zankyou heeft voor jullie de beste weddingplanners uit Amsterdam op een rijtje gezet!
Foto: Nikita Bruidsmode
Vind hier jouw droomjurk in Noord-Brabant
Ga jij binnenkort trouwen en moet jij nog op zoek naar de perfecte trouwjurk? Kijk dan eens naar deze top bruidsboetieks in Noord-Brabant. Ruime collecties, ervaren teams en alles om jouw perfecte trouwjurk mogelijk te maken!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie