Onze favoriete weddingplanners uit Gelderland!

Gelderland heeft veel goeds te bieden. Rust, ruimte, natuur. Maar waar wij vooral heel blij van worden zijn de weddingplanners uit Gelderland. Leuk, gezellig, snel, professioneel en met heel veel ervaring. Lees snel verder en ontdek onze favoriete weddingplanners uit Gelderland!

  • Weddingplanner
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Een weddingplanner iets voor sterren? Een ver van je bed show? Vergeet het! Een weddingplanner is een must voor een geweldige en relaxte, stressvrije bruiloft! Geniet niet enkel van de grote dag, de gezellige gasten, je partner, het jawoord en de taart. Ga ook voor een relaxte voorbereiding met een weddingplanner. Om je alvast een beetje te helpen, hebben wij van Zankyou een selectie gemaakt van de beste weddingplanners van Gelderland. Lees snel verder!

Deze weddingplanners zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
BEST DAY EVER Events. Foto: Madame Poppy
BEST DAY EVER Events. Foto: Madame Poppy

Weddingplanner het Bruidsmeisje – Bezoek de website

Adverteren

Vivian van Weddingplanner het Bruidsmeisje is na vele jaren nog steeds super enthousiast over haar vak. Dat ze de bruiloften met veel plezier organiseert, is terug te zien in haar werkwijze. Daarnaast heeft ze ook al vele awards gewonnen voor haar mooie werk. “We hebben al vele mooie prijzen mogen winnen, zoals de Dutch Wedding Awards, SJOA Talent Award en de ZIWA Award van Zankyou. Echter de mooiste prijs die we keer op keer winnen is dat bruidsparen zo onwijs blij zijn met onze dienstverlening, ons enthousiasme en onze passie! Dat is onbetaalbaar!” Vivian zorgt voor perfectie, meerwaarde, en gezelligheid. Trouwen wordt een relaxte aangelegenheid met Vivian, die de boel overneemt en tot in de puntjes verzorgt!

Het Bruidsmeisje. Foto: www.monetmine.nlNeem nu contact op met Het Bruidsmeisje!
Het Bruidsmeisje. Foto: www.monetmine.nl
Foto: Het BruidsmeisjeNeem nu contact op met Weddingplanner het Bruidsmeisje!
Foto: Het Bruidsmeisje

Theway2yourwedding – Bezoek de website

Inge van Theway2yourwedding stelt je de vraag: is het organiseren van een bruiloft “peanuts” ..of toch niet?Niet elk bruidspaar is hetzelfde en daar waar het ene bruidspaar een knalfeest wil geven met alles erop en eraan wil een ander bruidspaar het juist klein houden en vieren met een selecte groep familie en vrienden. Maar iedereen wil toch, los van de invulling van deze dag, een on-ver-ge-te-lijke, goed georganiseerde en prachtige trouwdag beleven waar je nog heel lang en met heel veel plezier aan kunt terugdenken.  Je wilt daarnaast vooral genieten en niet bezig zijn met zaken waar je je anders helemaal niet mee bezig houdt en misschien ook de kennis helemaal niet van hebt. Wil je vooral genieten van alle voorbereidingen en het werk aan een enthousiaste en gedreven professional overlaten? Schakel dan Inge van theway2yourwedding in.
Elke bruiloft is uniek so… Let’s create a dream together!

Theway2yourwedding. Foto: Lia ZaalNeem nu contact op met Inge!
Theway2yourwedding. Foto: Lia Zaal
Theway2yourwedding. Foto: Astrid TermaatNeem nu contact op met Inge!
Theway2yourwedding. Foto: Astrid Termaat

True Love Wedding – Bezoek de website

Jeanette van True Love Wedding is niet alleen weddingplanner, maar is ook officieel zelfstandig trouwambtenaar, waardoor ze jullie zelfs mag huwen! Dát is nog eens een hele bruiloft organiseren. Ze heeft de planning strak in handen, maar is ook flexibel genoeg om in te springen en creatief te zijn op andere momenten. Geen zorgen meer om de planning. Jeanette organiseert de bruiloft tot in de puntjes, en houdt helemaal rekening met jullie wensen én het budget. “Lief bruidspaar; “durf groots te dromen en ik droom graag met jullie mee!”

True Love Wedding. Foto: Fotografie NatuurlijkNeem nu contact op met Jeanette!
True Love Wedding. Foto: Fotografie Natuurlijk
True Love Wedding. Foto: Serge Smulders FotografieNeem nu contact op met Jeanette!
True Love Wedding. Foto: Serge Smulders Fotografie

Best Day Ever Events – Bezoek de website 

Wil jij de beste dag ever voor jullie bruiloft? Nailia van Best Day Ever Events is helemaal gek op bruiloften, maar dan wel anders dan anders. “Bruiloften waar aandacht is besteed aan details, waar styling is afgestemd op wie jullie zijn en wat jullie willen. Inmiddels hebben we meer dan 100 bruiloften mogen verzorgen in Nederland en in het buitenland.” Nalia heeft de Dutch Wedding Award gewonnen voor bruiloftstylist van het jaar, was genomineerd voor beste weddingplanner van Nederland en heeft daarna ook nog eens een van Zankyous eigen ZIWA Awards gewonnen voor beste weddingplanner van 2017. Ze geven workshops en masterclasses voor wedding professionals. Botanical, industriële, festival, shabby chic, vintage, rustieke, boho chic, bohemian bruiloften vinden ze helemaal te gek. Maar wil je iets anders? Dat kan ook. Niets is te gek voor Nailia!

BEST DAY EVER Events. Foto: Madame PoppyNeem nu contact op met BEST DAY EVER Events!
BEST DAY EVER Events. Foto: Madame Poppy
BEST DAY EVER Events. Foto: Madame Poppy Neem nu contact op met BEST DAY EVER Events!
BEST DAY EVER Events. Foto: Madame Poppy

UITLIEFDE Weddings & Events – Bezoek de website 

Hoewel een fantastisch themafeest, een prachtig georganiseerd banket en een mooi versierde ruimte de bruiloft die speciale touch geven, draait het uiteindelijk allemaal om het gevoel. “Uiteindelijk ben je niet op zoek naar het verschil tussen 100 of 101 feestelijke slingers. Je bent op zoek naar een gevoel. Het gevoel van verbondenheid, samenzijn en liefde. Dat is wat je wil vieren en delen. Dit gevoel omzetten in een echte, tastbare dag en in een levenslange herinnering is waar ze bij UITLIEFDE Weddings & Events goed in zijn.” Wies en Florie maken jullie droom waar door hem te vertalen in een duidelijk concept. Zorgen over boord en genieten maar!

UITLIEFDE Weddings. Foto: Esther van Geenen FotografieNeem nu contact op met Wies en Florie!
UITLIEFDE Weddings. Foto: Esther van Geenen Fotografie
UITLIEFDE Weddings. Foto: Monique Banning FotografieNeem nu contact op met Wies en Florie!
UITLIEFDE Weddings. Foto: Monique Banning Fotografie

Ohlala Weddings – Bezoek de website

Ohlala Weddings is al sinds 2014 actief. Of je nu de styling, de hele bruiloft, of Ohlala weddings als ceremoniemeester wilt, het kan allemaal. Ingeborg begon ooit, tijdens haar studie, met het organiseren van de bruiloft van een vriendin. Toen ze ook nog eens haar eigen bruiloft van begin tot eind organiseerde was ze om. “Tijdens het organiseren van mijn eigen bruiloft kwam ik tot de conclusie dat het plannen van bruiloften iets is waar ik mijn werk van wilde maken! Eerst uitgebreide fantasieën, ideeën en ‘hoe zou het zijn als?’, en toen de stap gezet. Ik haal enorm veel plezier uit organiseren, dingen regelen en natuurlijk creatief bezig zijn.”

Ohlala Weddings. Foto: Kim Vulders FotografieNeem nu contact op met Ohlala Weddings!
Ohlala Weddings. Foto: Kim Vulders Fotografie
Ohlala Weddings. Foto: Knowme FotografieNeem nu contact op met Ohlala Weddings!
Ohlala Weddings. Foto: Knowme Fotografie

Wedding International – Bezoek de website

Sinds 2011 biedt Wedding International  tot in de puntjes verzorgde bruiloften aan op het prachtige en zonovergoten Mallorca en Ibiza. Daarnaast is dit bedrijf uniek in de markt door niet met lokale weddingplanner, fotograaf of trouwambtenaar te werken. Bij Wedding International hebben jullie persoonlijk contact in Nederland en een vast team van Nederlandse leveranciers die tevens aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft in het buitenland. En dat is wel zo fijn! Zo weet je als toekomstig bruidspaar zeker dat je een relaxte en ontspannen trouwdag tegemoet gaat zonder stress of risico’s omdat je exact weet wat je kan en mag verwachten. Trouwen is iets intiems daarom houdt Wedding International het graag persoonlijk en worden hierdoor communicatiefouten tot het minimum beperkt, het gaat immers om jullie belangrijkste dag!

Foto: Wedding InternationalNeem nu contact op met Wedding International!
Foto: Wedding International
Wedding International. Foto: Debby Elemans PhotographyNeem nu contact op met Wedding International
Wedding International. Foto: Debby Elemans Photography

Stralend Middelpunt – Bezoek de website

Zorgzaam, creatief en een rots in de branding.  Marian van Stralend Middelpunt laat jullie het stralende middelpunt zijn op de grote dag. Ze werkte jaren als leidinggevende en projectmanager en heeft daar alle goede eigenschappen van meegenomen: plannen, begroten, communicatie, onderhandelen met leveranciers en waar nodig improviseren: het is haar tweede natuur. “Wat jullie zelf nog moeten doen? Ja zeggen, en intens genieten!”

Foto: Stralend MiddelpuntNeem nu contact op met Stralend Middelpunt!
Foto: Stralend Middelpunt
Foto: Stralend MiddelpuntNeem nu contact op met Stralend Middelpunt!
Foto: Stralend Middelpunt

Gestrikt!Bezoek de website!

Zorgeloos genieten van jullie grote dag, dat klinkt wel aantrekkelijk. Gestrikt! zorgt ervoor dat jullie zonder zorgen de bruiloft kunnen plannen met hun hulp! Gestrikt! verzorgd een gehele of gedeeltelijke organiste en coördinatie. Ze nemen het werk graag uit jullie handen wat ervoor zorgt dat jullie optimaal kunnen genieten van de trouwdag. En dat willen jullie, toch?! Natuurlijk staan ze ook open voor jullie ideetjes. Daarom gaat deze weddingplanner altijd met jullie samen om de tafel om samen te brainstormen en alles naar wens kunnen maken voor de trouwdag!

Foto: Gestrikt!Neem nu contact op met Gestrikt!
Foto: Gestrikt!
Foto: Gestrikt!Neem nu contact op met Gestrikt!
Foto: Gestrikt!

Droomdag Weddingplanner Bezoek de website!

Luciënne, van Droomdag Weddingplanner, maakt als weddingplanner en/of ceremoniemeester van jullie dag een Droomdag. Er komt vaak ontzettend veel op jullie af bij het plannen van jullie dag en íedereen heeft een mening. Als weddingplanner adviseert Luciënne jullie in alle mogelijkheden, neemt taken en zorgen uit handen, denkt aan de kleine details en maakt zo de voorbereidingen en dé dag een stuk relaxter en stressvrij. Een persoonlijke aanpak dus waarbij jullie de leuke dingen doen als de bruidstaart en welkomstdrankjes proeven en zij zorgt voor een echte Droomdag.

Foto: Droomdag WeddingplannerNeem nu contact op met Droomdag Weddingplanner!
Foto: Droomdag Weddingplanner
Foto: Droomdag WeddingplannerNeem nu contact op met Droomdag Weddingplanner!
Foto: Droomdag Weddingplanner

Zoveel fantastische planners, er is er vast een waarbij je de klik meteen voelt. Neem contact met de weddingplanner op via hun bedrijfspagina, en laat ons vooral weten hoe je het hebt ervaren. Als je nog opzoek bent naar een trouwjurk, dan heb je de meeste kans om deze te vinden bij deze bruidsboetieks in Gelderland en voor de perfecte trouwlocatie in Gelderland neem je hier een kijkje! Volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram voor meer inspiratie en trends!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Stralend Middelpunt Weddingplanners
Wedding International Weddingplanners
Gestrikt! Weddingplanners
BEST DAY EVER Events Weddingplanners
Theway2yourwedding Weddingplanners
True Love Wedding Weddingplanners
UITLIEFDE Weddings & Events Weddingplanners
Droomdag weddingplanner Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!