Zankyou presenteert: De No Stress Wedding Class!

Maak kennis met de No Stress Wedding Class Instagram Training van Weddingplanner en professioneel ceremoniemeester Danitsja van The Memory Factory!

Zankyou presenteert: De No Stress Wedding Class!
Credits: Stance Photography
  • Weddingplanner
  • Bruidspaar

Geschreven door Weddingplanner en professioneel ceremoniemeester Danitsja van The Memory Factory

Adverteren

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Nu nog alles tot in de puntjes organiseren voor de grote dag! Als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester van The Memory Factory heb ik al vele mooie bruiloften mogen plannen en organiseren. Elke bruiloft die ik organiseer is anders en daarmee uniek, want ik vind het heel belangrijk dat een bruiloft bij het bruidspaar past, dat het vol elementen zit waar zij happy van worden. 

Echter alle bruidsparen hebben iets gemeen, zij ervaren dezelfde struggle:  stress tijdens de voorbereidingen…

opslaan
Credits: Stance Photography

Die stress zit ‘m in verschillende dingen: van het opstellen van de gastenlijst tot geldzaken. Veel voorkomende vragen zijn “Waar vind ik die mooie trouwlocatie en betrouwbare toffe leveranciers?”, “Hoe zorg ik ervoor dat alles op tijd geregeld is?” en “Zie ik niet iets over het hoofd?”. Veel bruidsparen hebben moeite om op de dag zelf de controle uit handen te geven aan een vriendin(in) of familielid en zijn bang dat er zaken mis gaan. 

Mijn doel is al die stress wegnemen. Dat doe ik nu in de rol van weddingplanner en professioneel ceremoniemeester, maar ik gun elk bruidspaar dat ze vol zelfvertrouwen én met veel plezier een onvergetelijke bruiloft van A-Z kunnen organiseren. No stress, maar onbezorgd genieten op jullie mooiste dag!

opslaan
Credits: Uliana Kochneva

Daarom heb ik een Instagram training ontwikkeld, waarin ik aanstaande bruidsparen stap voor stap begeleid naar hun droombruiloft: de No Stress Wedding Class. Gedurende 8 wedding classes deel ik al mijn kennis en ervaring met je omtrent het plannen en organiseren van je droombruiloft.

Ook krijg je toegang tot de documenten die ik gebruik tijdens het wedding plannen. Deze documenten heb ik omgezet naar handige templates, waardoor je alles wat je in de wedding classes leert direct in praktijk kan brengen. Denk aan het opstellen van een draaiboek, het maken van een gastenlijst en het bepalen en bewaken van je budget.

opslaan
Credits: Stance Photography

In de Instagram feed ontvang je gedurende 3 maanden extra tips en kun je samen met andere bruidsparen ervaringen, tips en adviezen uitwisselen. 

En wie kan je nu beter vertellen waar allemaal op te letten bij het boeken van een trouwlocatie of een andere trouwleverancier, dan de ervaringsdeskundige him/herself?! Daarom heb ik diverse toffe leveranciers uitgenodigd, die jullie tips geven en originele ideeën met jullie delen.

opslaan
Credits: Uliana Kochneva

Kortom: na deze training heb jij alle tools in handen om een perfect georganiseerde bruiloft neer te zetten, waardoor je op de dag zelf kan ontspannen, loslaten en onbezorgd genieten!

Meer weten? Neem dan snel een kijkje op mijn website!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

The Memory Factory Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!