Opgelet! Deze dingen vergeet je sowieso als je geen weddingplanner hebt!

Weddingplanners maken de organisatie van de bruiloft niet alleen makkelijker, maar ook leuker! Daarnaast zorgen ze ervoor dat je dingen niet vergeet, lees snel verder!

Opgelet! Deze dingen vergeet je sowieso als je geen weddingplanner hebt!
Foto: Kim Captein Photography
  • Weddingplanner
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Met alle kennis die we op het internet vinden bestaat er een kans dat jij jezelf rijk prijst en geen weddingplanner nodig denkt te hebben voor jouw bruiloft. Wij zijn hier om je te behoeden van het maken van een grote fout. Zoals we al vaker zeggen, maken weddingplanners de organisatie van de bruiloft niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Daarnaast maken zij de bruiloft op meerdere manieren compleet, zo zorgen ze ervoor dat niets vergeten wordt. Ze voorkomen dus een aantal vervelende foutjes. In dit artikel vertellen we je de dingen die de meeste bruidsparen vergeten wanneer zij geen weddingplanner hebben. Lees snel verder!

Muziek voor in de kerk

Adverteren

Iedereen die wel eens in een kerk geweest is kan beamen dat het daar aardig stil kan zijn. Muziek wanneer jullie de kerk betreden is dan ook niet overbodig en iets wat je echt niet mag vergeten. Het zet de toon en is daarnaast een prachtige manier om de bruiloft extra persoonlijk te maken door jullie favoriete nummer te draaien. Of dit nou een gouwe ouwe of happy hardcore is, de keuze is uiteraard aan jullie.

Extra stoelen tijdens de ceremonie

Je zult er rekening mee moeten houden dat mensen niet altijd naast elkaar gaan zitten. Huur daarom niet het precieze aantal stoelen in dat er gasten zijn, maar houdt rekening met zo een 20% extra.

opslaanweddingplanner
Foto: Met liefde geregeld

Internationale gasten

Een goede tip die Antonio van Wedding & Event Planning Unlimited aan ons geeft is om extra ruim de tijd te nemen voor het vieren van de bruiloft met alle gasten, vooral wanneer er internationale gasten aanwezig zijn. Aangezien zij van ver zijn gekomen zullen zij het extra waarderen wanneer ze meerdere momenten hebben om tijd met jullie door te brengen tijdens de dag dan alleen het moment van feliciteren. Een weddingplanner helpt je met het time management van de bruiloft en kan hier dus goed op inspelen.

Wedding & Event Planning Unlimited is een organisatie die gespecialiseerd is in full-serviceplanning en design voor bruiloften en evenementen van alle soorten. Met jaren ervaring en bergen kennis bieden zij de hulp die jullie kunnen gebruiken voor de bruiloft. Door hun unieke samenwerking door het gehele land bieden zij jullie de mogelijkheid om de bruiloft aan de ene kant van het land te plannen en aan de andere kant te vieren, op een gemakkelijke en zorgeloze manier. Ze ondersteunen jullie bij elk gewenst onderdeel van de bruiloft met onafhankelijk advies en zullen ervoor zorgen dat elk moment van de bruiloft perfect afgestemd is op jullie behoeften, zodat jullie de bruiloft van jullie dromen krijgen.

opslaanweddingplannerNeem contact op met Wedding &Event Planning Unlimited
Wedding & Event Planning Unlimited

Animatie voor de kinderen

Al ben je nog zo gek op kinderen, een huilbui tijdens jullie eerste zoen wil je graag voorkomen. Zorg daarom voor animatie om de kleintjes bezig te houden. Kijk of je een kleurboek of andere activiteit kan regelen of denk erover na om eventueel een babysitter in te huren. Er zijn verschillende organisaties die hun diensten als babysitters aanbieden. Zo hebben zij ook een leuke dag en zitten jullie met één zorg minder!

opslaanweddingplanner
Foto: To The Moon and Back

Persoonlijke eigendommen

Na een hele dag gevierd te hebben en waarschijnlijk een flinke nacht doorgehaald te hebben is er een grote kans dat jullie niet meer denken aan de persoonlijke eigendommen die je mee had naar de trouwlocatie. Overleg dus samen met de weddingplanner wie de verantwoordelijkheid krijgt over deze eigendommen, zodat niets vergeten wordt. Het gaat hier om spullen die jullie mee hadden naar de bruiloft, maar bijvoorbeeld ook om de cadeaus. Het zou zonde zijn als jullie dit moeten regelen op jullie eerste dag als getrouwd stel!

Weet wanneer de zon onder gaat

Hoewel je op de trouwdag misschien wel doorfeest tot de zon opgaat, is het moment van zonsondergang belangrijk voor de foto’s. Zo maak je de mooiste foto’s tijdens golden hour en bestaat er daarom een grote kans dat jouw fotograaf dit moment wilt grijpen voor de fotoshoot. Een weddingplanner houdt hier rekening mee en zorgt ervoor dat jij beschikbaar bent op dat moment en niet opeens een taart moet aansnijden bijvoorbeeld…

opslaanweddingplanner
Foto: Mooi Bruidspaar

Catering

Stom genoeg komt het vaak voor dat bruidsparen zichzelf vergeten mee te tellen bij het diner. Dat zou natuurlijk hartstikke zonde zijn! Naast jullie zelf moeten jullie ook het personeel niet vergeten mee te tellen bij het diner. Kijk daarnaast ook naar de ruimte waar zij eten. Zitten ze bij jullie aan tafel of regel je liever een aparte ruimte voor hen?

Betalingen

De knip trekken is iets waar de meeste mensen geen zin in hebben op de bruiloft. Zorg daarom dat je zoveel mogelijk betalingen van tevoren afrondt, zodat je niet je neus de boekhouding in moet op de dag zelf. Samen met een weddingplanner kun je situaties zoals deze gemakkelijk voorkomen en kunnen jullie zonder enige zorgen van de dag genieten.

opslaanweddingplanner
Foto: Wedding & Event Planning Unlimited

Veilig naar huis

Grote kans dat jij na de bruiloft niet meer achter het stuur mag kruipen. Het is dan ook belangrijk om vervoer voor na het trouwfeest te regelen om te voorkomen dat jullie je eerste nacht samen op straat doorbrengen. Geheel in stijl van de rest van de dag mag dit vervoer best de nodige luxe hebben. Denk daarnaast ook na over het vervoer van de gasten, vooral wanneer jullie locatie op een afgelegen plek ligt.

Om er zeker van te zijn dat jullie niets vergeten is het verstandig om een wedding planner in te huren. Hoewel dit voor sommige bruidsparen over de top klinkt, is het zeker geen overbodige luxe. Weddingplanners zijn van belang voor een relaxte trouwdag en voorbereiding. En daarnaast kennen zij de ins en outs van de weddingindustrie waardoor je vaak ook nog geld bespaart. Een win-win situatie dus! Hebben jullie interesse in een weddingplanner van topkwaliteit? Neem dan contact op met Wedding & Event Planning Unlimited. 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!