6
1 van 6
1 van 6
1 van 6
1 van 6
1 van 6
1 van 6

Omschrijving

Ik, Vivian, ben het geheime wapen achter Weddingplanner het Bruidsmeisje. Mijn aanpak is persoonlijk en ik ben altijd erg betrokken bij mijn bruidsparen. Net zoals echte bruidsmeisjes! Ik geniet van het leven met volle teugen, al 34 lentes lang. Geen dag, net zoals geen enkele bruiloft van mij, is hetzelfde. En dat voelt heerlijk.

Met mijn universitaire studie Psychologie als achtergrond, weet ik hoe belangrijk het is om echt jezelf te kunnen zijn en keuzes te maken op basis van gevoel. Dat wil ik ook uit jullie als bruidspaar halen! Jullie wensen, ideeën, verwachtingen, dromen, karakters en gedachten zijn voor mij het belangrijkste. Zodat het ook echt jullie droomdag wordt!Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Jullie krijgen van ons een factuur en die mogen jullie per bank overmaken.
 • Werkt u uitsluitend met enkele leveranciers?

  Geen beperkingen
 • Wat zijn uw tarieven?

  € 85 per uur
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  We hebben al vele mooie prijzen mogen winnen, zoals de Dutch Wedding Awards, SJOA Talent Award, ZIWA Award .. echter de mooiste prijs die we keer op keer winnen is dat bruidsparen zo onwijs blij zijn met onze dienstverlening, ons enthousiasme & passie! Dat is onbetaalbaar!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  Maart 2010

Reviews (10)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
10 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een top mens, die Vivian. Wij zijn zo blij dat wij de keuze hebben gemaakt voor haar en haar team. De voorbereiding en communicatie vooraf was zo prettig en de dag zelf liep zo soepel. Wij als bruidspaar waren volledig ontspannen en hoefde ons (tot in de kleinste details) nergens zorgen over te maken. Zelfs mijn vrouw, controlfreak van nature, heeft het volledig los kunnen laten. Daardoor hebben wij optimaal van onze dag kunnen genieten. Vivian en Britt nogmaals super bedankt!

Misbruik rapporteren
Door daan&nanda
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tsja...wat kunnen we verder nog zeggen...Vivian is in één woord TOP! Hoe zij het allemaal klaarspeelt is ongelooflijk. We hebben echt genoten van de samenwerking met haar als ceremoniemeester voor onze bruiloft. Haar enthousiasme, perfectionisme en bruisende ideeën werken aanstekelijk. Ook al hadden wij zelf een heel duidelijk plan van hoe wij het wilden die dag, en ook al hadden we zelf al van alles geregeld met onze leveranciers, toch had Vivian nog weer extra tips en ideeën om het nog fantastischer te maken (denk aan het sabreren van de champagne en andere creatieve tips). Een echte meerwaarde voor ons! Vivian houdt zich aan afspraken en doet wat ze zegt. Het voelt echt alsof je bij haar op de eerste plek staat. Super fijn. Door haar hulp tijdens én voorafgaand aan de bruiloft hebben wij DE Klassieke SPROOKJESBRUILOFT gehad die we voor ogen hadden. Vivian heeft iedereen goed geïnformeerd en het draaiboek was tot in de puntjes verzorgd. Ook op de dag zelf regelt Vivian van alles achter de schermen waardoor je als bruidspaar echt ontzorgd wordt. Ideaal! En ook in de voorbereidingen denkt zij mee, kijkt ze mee en is ze echt tot steun. Ze communiceert netjes, ook met de RSVP afhandelingen. En als we tussendoor vragen hadden (en dat waren er heel veel ;)) dan beantwoordde Vivian die altijd snel, duidelijk en met enthousiasme. je weet bij haar waar je aan toe bent. En daarbij is Vivian gewoon een gezellig mens. Wij raden Vivian echt aan iedereen aan! Ga je trouwen, maar wil je niet dat je beste vriend of vriendin de hele dag moet rennen en vliegen als jouw ceremoniemeester: schakel dan Vivian in! Professioneel en met een dosis humor regelt zij jullie droomwedding. Voor ons is Vivian een wonderwoman! 

Misbruik rapporteren
Door loes&hidde
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij wisten al redelijk goed hoe onze grote dag er uit moest zien én we hadden al wat leveranciers benaderd, maar hoe we al deze partijen moesten aan gaan sturen op onze bruiloft, dat leek ons wat ingewikkeld. Daarom hebben we Vivian ingeschakeld. En wat was dat een goede beslissing! Vivian zorgde voor een strak draaiboek, zodat alle leveranciers wisten wat er van hen verwacht werd. En wij? Wij konden relaxen. Vivian regelde álles! Ze had heel goed geluisterd naar onze wensen, waardoor wij een droomweekend hadden. Alles, maar dan ook echt alles, was tot in de puntjes verzorgd. We hebben alleen maar genoten! Dus wil je ontspannen en genieten op je bruiloft en zonder stress de dag zelf ingaan? Bel dan Vivian, want zij is echt een goede investering voor je grote dag.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Trouwen is geweldig maar ook super stressvol, door Vivian kan je zo veel meer genieten van deze dag!  
Af en toe had ik momentjes dat ik het echt even niet meer zag zitten al dat geregel en gedoe maar Vivian was echt de rots in de branding! Stelde me altijd gerust en gaf zulke goede tips. Door haar ervaring weet ze alle leuke adressen voor unieke bruiloftsitems, echt top! 
Wij hadden echt een droom bruiloft, heb van elke seconde genoten dankzij Vivian! 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauwww wat was het een geweldige dag vorige week!
Met Vivian, als ceremoniemeester, was onze bruiloft helemaal zorgeloos en hebben wij alles losgelaten en alleen maar genoten van onze trouwdag.
Ook was Vivian zeer betrokken tijdens de voorbereidingen en had ze superveel goede tips en ideeën.
Kortom Vivian, als bruidsmeisje, is de beste aanrader voor :"the best day ever"!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

BEST DAY EVER Events. Foto: Madame Poppy
Onze favoriete weddingplanners uit Gelderland!
Foto: SUEGRAPHY
De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in 2017!
Foto: Masha Bakker Weddings
De vrolijke kidsproof Real Wedding van Ewout en Maartje
Hoe kies je een weddingplanner?
Hoe kies je een weddingplanner?

Adres van Weddingplanner het Bruidsmeisje in Gelderland:

Sweerts de Landasstraat 65 6814 DB Arnhem