Gestrikt!

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Gestrikt!

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 750 €

“Voor ons is ze een kanjer en wij wensen iedereen die gaat trouwen zo’n vakvrouw toe”.
Een mooiere referentie kun je je toch niet wensen!

Graag stel ik me aan jullie voor:
Marieke Latijnhouwers
Ervaren organisator en “ontzorger” sinds 1990!

...en dol op zwarte koffie, bruidstaart met bubbels, hartjes, het creëren van mooie momenten met familie & vrienden en niet te vergeten mijn eigen grote liefde Jeroen"

Jarenlang ben ik voor diverse bedrijven werkzaam geweest waarbij service en dienstverlening als een rode draad door mijn carrière loopt. Vol overgave altijd serviceminded aanwezig op de achtergrond. Door deze vaak creatieve dienstverlening binnen mijn carrière ben ik in het bezit gekomen van een uitgebreid netwerk van locaties, entertainment, catering en overige leveranciers.
In 2011 heb ik bij de OWPN de opleiding tot weddingplanner gevolgd en sinds 2012 ben ik werkzaam als gediplomeerd weddingplanner.

Voor jullie breekt een drukke, spannende maar vooral ontzettend leuke tijd aan. Willen jullie zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag?

Gestrikt! verzorgd de volledige of gedeeltelijke organiste en coördinatie, tot de uiteindelijke uitvoering van jullie huwelijk. Die bruiloft waar nog lang over wordt nagepaat, een dag helemaal naar jullie ideeën en wensen. Jullie zeggen "JA", ik doe de rest.

Nieuwsgierig geworden naar wat Gestrikt! voor jullie kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik  kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Marieke

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
750 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
In overleg
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Gestrikt!

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4196 HJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact