• Prijsklasse Midden
 • Website

Het enige wat ik niet kan is met jullie trouwen. De rest....dat wel! Van Harte Bruiloften zorgt er als weddingplanner of ceremoniemeester voor dat alles perfect geregeld is voor jullie grote dag! 

Van Harte Bruiloften & Feesten als ceremoniemeester:

Vaak wordt familie of een vriend of vriendin als ceremoniemeester gevraagd. Een enorme eer, maar ook een enorme taak! Mocht je alle gasten zorgeloos willen laten genieten dan zorg ik als ceremoniemeester dat alles vlekkeloos verloopt!

Hoe gaan we te werk?

Ongeveer 3 maanden voor jullie grote dag nemen we door wat jullie al voor jullie bruiloft hebben geregeld en zetten we de laatste puntjes op de i. Aan de hand van dit gesprek zal ik een draaiboek in elkaar zetten, de leverancierslijsten maken en aan de leveranciers laten weten dat ik het aanspreekpunt zal zijn voor jullie bruiloft. Uiteraard kunnen jullie gasten bij mij terecht voor eventuele stukjes, liedjes, tips of vragen!

Op de bruiloft zelf zal ik de gehele dag aanwezig zijn als aanspreekpunt voor de leveranciers, jullie gasten en uiteraard voor jullie! Ik zorg ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie dag!

Wat kunnen jullie verwachten?

 • Opstellen van een draaiboek en leverancierslijst
 • Aanspreekpunt voor de leveranciers en de gasten
 • Ceremoniemeester op jullie trouwdag
 • Jullie rustpunt in de laatste weken voor DE dag!

Van Harte Bruiloften & Feesten als weddingplanner: 

Waar begin je eigenlijk met het organiseren van je bruiloft? En wanneer moet wat geregeld zijn? Ik help jullie hier graag mee!

Hoe gaan we te werk?

In een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek nemen we jullie wensen voor de grote dag door. Aan de hand van dit gesprek ontvangen jullie een op maat gemaakte offerte. Wanneer jullie akkoord gaan met het voorstel kan het grote organiseren gaan beginnen. Een thema bedenken, locaties bezoeken, uitnodigingen ontwerpen, zo veel te regelen! Door mijn kennis van de branche weet ik de juiste leveranciers voor jullie te vinden zodat jullie droomdag waargemaakt kan worden. Natuurlijk worden jullie zelf zo veel als jullie willen betrokken bij het uitvoeren van alle ideeën. Het is tenslotte jullie bruiloft, en samen zorgen we ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten!

Wat kunnen jullie verwachten?

 • Helpen met het vinden van de juiste locatie
 • Selecteren van de beste leveranciers en daar aanspreekpunt voor zijn
 • Zorgen voor een goede planning
 • Opstellen van een draaiboek
 • Ceremoniemeester op jullie trouwdag
 • Jullie vraagbaak in de hectische en fantastische periode van organisatie tot DE dag!

Van Harte Bruiloften & Feesten is aangesloten bij BWPN, de beroepsorganisatie van Weddingplanners in Nederland.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door nora.k
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vicky was een enorm groot aandeel in het verzorgen van de perfecte dag. Zowel voorafgaand als op de bruiloft zelf nam ze ons de juiste dingen uit handen zodat wij de dag volledig zonder zorgen konden beleven. Ze sloot aan bij onze wensen, was betrokken en meedenkend. Door haar persoonlijke en tegelijk professionele houding hadden wij geen fijnere ceremoniemeester kunnen wensen. We hebben tevens van onze vrienden en familie veel complimenten over Vicky gehad. Wij zouden haar aan iedereen die gaat trouwen aanraden!

Misbruik rapporteren
Door twangeversfotografie
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb Vicky van Harte Bruiloften meegemaakt waar ik als bruidsfotograaf aanwezig mocht zijn. Wat een duizendpoot is deze vrouw.  Zorgt dat alles perfect geregeld is, zowel van te voren, tijdens en na de bruiloft. Ze zet zich helemaal in om het bruidspaar de dag van hun leven te bezorgen. Het is daarnaast ook heel fijn om met haar samen te werken. 

Succes Twan

Misbruik rapporteren
Door jessie-1996
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn afgelopen augustus getrouwd , en Vicky heeft onze dag perfect gemaakt . Ze luistert goed naar je wensen en niks is teveel gevraagd.
Echt een aanrader !!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het tekenen van de overeenkomst zal er een voorschotfactuur van 50% van de kosten worden verstuurd. Hiervoor geldt een betalingstermijn van 14 dagen. 40% dient uiterlijk 1 maand voor de trouwdatum te worden voldaan. De resterende 10% dient uiterlijk 7 dagen voor de trouwdatum te worden voldaan.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Na een kennismakingsgesprek zal een op maat gemaakte offerte worden opgesteld.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik word er ontzettend blij om ervoor te zorgen dat de dag verloopt zoals vooraf gepland en gehoopt, maar dan met net dat beetje extra wat niet wordt verwacht om zo voor jullie maar ook voor jullie gasten een onvergetelijke dag te verzorgen!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad: 5266 AR

Vergelijkbare leveranciers

For Your Moment Top

For Your Moment

BWPN Beroepsorganisatie | Houten
6

“Geniet van elk moment” Als Professioneel Weddingplanner help ik jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Weddings. Ik zorg voor een persoonlijke... Zie +

Definitely Yes Top

Definitely Yes

BWPN Beroepsorganisatie | Vlaardingen
ZIWA
WINNAAR
17

Hi, Ik ben Mariska & sinds Juli’17 trotse eigenaresse van Definitely Yes.  Gediplomeerd Wedding & Event planner. Plannen & organiseren, regelen, alle verwachtingen overtreffen & het onmogelijke waarmaken om iemand zijn dromen te laten uitkomen, dit is wat ik het allerleukste vind... Zie +

Sprankel - puur jullie dag

BWPN Beroepsorganisatie | Oosterhout

Anke Vonk van Sprankel zorgt ervoor dat jullie een unieke en persoonlijke bruilfot krijgen! Jullie liefde staat centraal tijdens deze bijzondere dag.  Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Anke Vonk van Sprankel Zie +

Naoomevents Top

Naoomevents

BWPN Beroepsorganisatie | De Lier
4

ZORGELOOS GENIETEN VAN JE MOOISTE DAG Dromen jullie van een intieme bruiloft vól van liefde, op een prachtige locatie of bijzondere locatie met veel mooie details? En zijn jullie op zoek naar een persoonlijke en energieke wedding planner? De kans is groot dat we een match zijn!  Ik ben Naomi Grootscholten... Zie +

SC Weddings & Events

BWPN Beroepsorganisatie | Oss

SC Events is een professioneel weddingplanbureau dat ik oprichtte met een gedrevenheid om te organiseren én om mensen blij te maken. Deze gedrevenheid, in combinatie met creativiteit, vormt het fundament van al mijn werkzaamheden. Ik houd ervan om dingen net even iets anders te doen.   Uiteindelijk... Zie +

Wedding Eve Planning & Styling

BWPN Beroepsorganisatie | Dordrecht
4

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Mijn naam is Eveline en ik ben gecertificeerd weddingplanner. Ik zorg voor originele ideeën, doe aanbevelingen voor top leveranciers en locaties, maak een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek en let er desgewenst op dat jullie budget niet wordt overschreden. Op... Zie +

The Perfect Day

BWPN Beroepsorganisatie | Spijkenisse

Gediplomeerd Weddingplanner | Perfectionist| Inlevend | Bruiloft aan of op het water | Ontzorgen We maken van jouw bruiloft een Perfect Day! Alles moet kloppen. Een planning maken, locaties bezoeken, de styling, een thema bedenken, op zoek gaan naar leveranciers: het zijn maar vijf onderdelen... Zie +

Weddings by Anita

BWPN Beroepsorganisatie | Vianen

Anita van Weddings by Anita helpt julllie met het plannen van jullie droombruiloft! Zij luistert naar jullie wensen en denkt mee! Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Anita van Weddings by Anita  Zie +

Gerelateerde tags:
 • BWPN Beroepsorganisatie
 • Midden
 • BWPN Beroepsorganisatie