Van Harte Bruiloften

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Van Harte Bruiloften

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het enige wat ik niet kan is met jullie trouwen. De rest....dat wel! 

Willen jullie zelf zorgeloos genieten en alle gasten écht gasten laten zijn? 
Gun jezelf dan het gemak van een professionele ceremoniemeester!

Vaak worden vrienden of familie als ceremoniemeester gevraagd. Dit is natuurlijk een enorme eer, maar ook een enorme taak. Hoe fijn is het dan als je deze enorme taak uit handen kan geven aan een professional? Als jullie ceremoniemeester ben ik een persoonlijke assistent in aanloop naar jullie bruiloft toe. Kan je de juiste leverancier niet vinden? Draaiboeken in elkaar zetten? Het bijhouden van aan- en afmeldingen en dieetwensen van jullie gasten? Ik help jullie overal bij!

 

Op DE dag ben ik uiteraard aanwezig om ervoor te zorgen dat alle gemaakte afspraken worden nageleefd. Op deze manier kunnen jullie samen met alle gasten optimaal genieten van jullie bruiloft!

 

Nieuwsgierig wat ik voor jullie kan betekenen? 
Ik kom graag op de thee! :-)

Wie weet tot binnenkort! 


Hartelijke groetjes,

Vicky Schuurmans - Welvaarts

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het tekenen van de overeenkomst zal er een voorschotfactuur van 50% van de kosten worden verstuurd. Hiervoor geldt een betalingstermijn van 14 dagen. 40% dient uiterlijk 1 maand voor de trouwdatum te worden voldaan. De resterende 10% dient uiterlijk 7 dagen voor de trouwdatum te worden voldaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Van Harte Bruiloften

4.7
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(2)
(1)
Aanrader?
(3)
nora.k
Door Nora
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vicky was een enorm groot aandeel in het verzorgen van de perfecte dag. Zowel voorafgaand als op de bruiloft zelf nam ze ons de juiste dingen uit handen zodat wij de dag volledig zonder zorgen konden beleven. Ze sloot aan bij onze wensen, was betrokken en meedenkend. Door haar persoonlijke en tegelijk professionele houding hadden wij geen fijnere ceremoniemeester kunnen wensen. We hebben tevens van onze vrienden en familie veel complimenten over Vicky gehad. Wij zouden haar aan iedereen die gaat trouwen aanraden!

Misbruik rapporteren
twangeversfotografie
Door Twan
4.6666666666667
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb Vicky van Harte Bruiloften meegemaakt waar ik als bruidsfotograaf aanwezig mocht zijn. Wat een duizendpoot is deze vrouw.  Zorgt dat alles perfect geregeld is, zowel van te voren, tijdens en na de bruiloft. Ze zet zich helemaal in om het bruidspaar de dag van hun leven te bezorgen. Het is daarnaast ook heel fijn om met haar samen te werken. 

Succes Twan

Misbruik rapporteren
jessie-1996
Door Roxanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn afgelopen augustus getrouwd , en Vicky heeft onze dag perfect gemaakt . Ze luistert goed naar je wensen en niks is teveel gevraagd. Echt een aanrader !!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5266 AR

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact