Exquisite Gay Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Exquisite Gay Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 2.500 €
  • Bedrijfskenmerk: Attention to all details

Exquisite Gay Weddings will take care of every little detail

Exquisite Gay Weddings (EGW) advises on and plans exclusive weddings for same-sex couples. EGW combines gay wedding planning, professional ceremony mastery and advice. This marriage of services allows EGW to organise unique weddings. No matter what your dream is, be it a ceremony at an estate or a grand feast in a castle, Exquisite Gay Weddings can make it a reality. EGW organises weddings throughout the Netherlands and abroad. Each event will be uniquely organised according to your own vision and desires. In this respect, taking care of everything and taking your worries away are our main priorities. An obligation-free, personal consultation and our large network of reliable suppliers allow us to prepare a customised quotation. In this way we will make your dream wedding a reality together.

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Attention to all details
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2.500 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Indien beide partijen tot overeenstemming komen, zal na het tekenen van de overeenkomst een factuur ad 50% (aanbetaling) worden verstuurd. Een tweede factuur ad 25% zal 2 maanden, en de derde factuur ad 25% zal 2 weken vóór het huwelijk worden verstuurd. Voor de facturen van EXQUISITE GAY WEDDINGS geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Alle kosten, voortvloeiende uit leveranciers, zijn voor rekening bruidspaar. Voor deze facturen geldt tevens een betalingstermijn van 14 dagen
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Exquisite Gay Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Ik wil meedoen!

Meningen over Exquisite Gay Weddings

5.0
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(7)
(1)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
experiencemoreevents
Door Eline
4.6666666666667
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

De afgelopen maanden heb ik samen met Antonio mogen samenwerken. Onzettend blij was ik door zijn uitnodiging om hem te ondersteunen bij een geweldige bruiloft in oktober jongleden. Antonio heeft vanaf het begin tot eind alles goed geregeld. En ook het eind resulaat was fantastisch. Het bruids, de gasten en alle leveranciers hebben genoten van een geweldige dag. Jouw bruiloft kun je met een gerust hart aan Antonio overlaten. Op nog veel meer fijne samenwerkingen!

Liefs,

Eline Verhoef

Experience More Weddings & Events

Misbruik rapporteren
ortegajaen1
Door Azael Antonio
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Voor het plannen van onze bruiloft waren wij opzoek naar een weddingplanner die creatief en ruimdenkend is. Al snel kwamen wij bij Antonio van Exquisite Gay Weddings terecht. Bij onze eerste ontmoeting was het meteen duidelijk dat hij precies doorhad wat wij voor onze dag voor ogen hadden. From scratch heeft Antonio ons geholpen! Van het vaststellen van locatie tot in detail de perfecte verzorging van de styling. Alle contacten met leveranciers en gastvrouwen van de locaties liepen vlekkeloos zodat wij ons daar niet mee bezig hoefden te houden! Vaak onderling contact zodat wij precies wisten waarmee Antonio bezig was. 

Antonio heeft keihard gewerkt, kwam met fantastische creatieve ideeën en bracht alle elementen tot in detail goed bij elkaar! 

Antonio heeft ervoor gezorgd dat alle clichés rondom een bruiloft waar zijn. 28 oktober 2022 is echt, met zelfs 23graden overdag!!, de mooiste dag van ons leven geweest! Alles klopte en liep vlekkeloos. De logistiek op onze bruiloft was niet niks, maar wij hebben hier niks van gemerkt op de dag zelf en Antonio en zijn team hebben hiervoor gezorgd!

Wij hebben van elk moment op deze mooie dag kunnen genieten!!! En wij raden iedereen die begint met het plannen van een bruiloft aan om een weddingplanner in te schakelen, en dan zeker Antonio van Exquisite Gay Weddings!! Zodat je echt kan genieten van elk moment in het plannen van je bruiloft tot en met de grote dag zelf zonder enige stress. 

 Al onze gasten liepen weg met Antonio dus ook voor hun heeft hij er een onvergetelijke dag van gemaakt!

Lieve Antonio, heel erg bedankt voor alles en hopen je snel weer eens te zien!

Liefs Kimberley & Suzanne Foederer

Misbruik rapporteren
ortegajaen1
Door Azael Antonio
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 28 oktober zijn Kimberly en Suzanne op Kasteel Hoekelum geweest om hun trouwdag te vieren. Zij hebben genoten van het ambiance van het Kasteel en het Landgoed Hoekelum.

Maar door de perfecte organisatie van Antonio Ortega liep het in samenwerking met medewerkers van Kasteel Hoekelum professioneel met veel gezelligheid en relaxte sfeer.

Antonio Ortega had perfecte leveranciers geregeld voor de bloemen en de bruidstaart en mooie decoratie verzorgt. We zijn trots op het Kasteel maar het was die dag nog mooier.

Het was een leuke beloning als de bruid even komt kijken en een traantje laat, omdat de ceremonie zaal en de dinerzaal nog mooier zijn dan verwacht.

Dat is de reden op trouwerijen te willen verzorgen en mensen een onvergetelijke dag te geven want dat is het geweest.

Antonio het was het prettig en we hopen wellicht nog eens te kunnen samenwerken want het was heel prettig. En Suzanne en Kimberly bedankt dat jullie hebben gekozen voor Kasteel Hoekelum.

En ook alle lof aan alle medewerkers van de decoratie en de leveranciers van de bruidstaart het was TOP.

Team Kasteel Hoekelum

Esther van Holland

Kasteel Hoekelum

Edeseweg 124

6721 KE  BENNEKOM

T.: 0318-632124

info@kasteelhoekelum.nl

www.kasteelhoekelum.nl 

www.facebook.com/hoekelum 

 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1012

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact