Exquisite Gay Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Exquisite Gay Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 2.500 €
  • Bedrijfskenmerk: Attention to all details

Exquisite Gay Weddings will take care of every little detail

Exquisite Gay Weddings (EGW) advises on and plans exclusive weddings for same-sex couples. EGW combines gay wedding planning, professional ceremony mastery and advice. This marriage of services allows EGW to organise unique weddings. No matter what your dream is, be it a ceremony at an estate or a grand feast in a castle, Exquisite Gay Weddings can make it a reality. EGW organises weddings throughout the Netherlands and abroad. Each event will be uniquely organised according to your own vision and desires. In this respect, taking care of everything and taking your worries away are our main priorities. An obligation-free, personal consultation and our large network of reliable suppliers allow us to prepare a customised quotation. In this way we will make your dream wedding a reality together.

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Attention to all details
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2.500 €
Heeft u exclusiviteit bij een leverancier?
Catering, Decoratie, Verhuur van keukengerei, Verhuur van tenten
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Indien beide partijen tot overeenstemming komen, zal na het tekenen van de overeenkomst een factuur ad 50% (aanbetaling) worden verstuurd. Een tweede factuur ad 25% zal 2 maanden, en de derde factuur ad 25% zal 2 weken vóór het huwelijk worden verstuurd. Voor de facturen van EXQUISITE GAY WEDDINGS geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Alle kosten, voortvloeiende uit leveranciers, zijn voor rekening bruidspaar. Voor deze facturen geldt tevens een betalingstermijn van 14 dagen
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Exquisite Gay Weddings

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(10)
(1)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
corvanliere
Door Cor
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

We zijn erg blij dat we voor Antiono als weddingplanner hebben gekozen. Hij heeft ons van het begin tot het eind geholpen om onze droombruiloft te organiseren. Hier kwam veel bij kijken doordat we een ongebruikelijke locatie hadden en gasten uit verschillende landen, maar hij luisterde goed naar onze wensen en ideeen en kwam met creatieve en originele suggesties. Antiono was altijd bereikbaar en flexibel en nam veel regelwerk uit handen. Hij onderhield contact met diverse leveranciers en professionals, die allmeaal hun best deden om alles perfect te maken.  Op de dag kwam alles samen: de locatie, de decoratie, de catering, de fotografie, alles was prachtig en sfeervol. We hebben zoveel positieve reacties gehad van de gasten, die hebben net zo genoten als wij.

We kunnen Antonio van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, proessionele en vooral gepassioneerde weddingplanner. Hij heeft ons geholpen om van ons onze trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken. Bedankt!

Misbruik rapporteren
instantfotobox
Door serge
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Als Belgische photobooth leverancier kregen we van Antonio de vraag om een fotobox in Zeeland, Nederland te installeren. Meestal werken wij vooral in België, maar gezien wij slechts op 17km van Zeeland wonen was dit voor best ok. Ik werk met heel veel wedding planners samen en de manier waarop Antonio zorgvuldig alles netjes tot in de puntjes regelt is ongezien. Echt een toffe kerel om mee samen te werken. De decoratie van de zaal, de planning voor mij als leverancier belangrijk was PERFECT.  Ik kan hem alleen maar aanraden om mee te werken. 

Serge Wailly

zaakvoerder Instant Fotobox

Misbruik rapporteren
info23495
Door Agnes
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb afgelopen weekend een huwelijk mogen doen met- en voorafgaande aan dit huwelijk in contact gekomen met Antonio van Exquiste-Gay Weddings. Ik heb ervaren en genoten van een deskundig en gedreven persoon die hij is. Hij is punctueel, weet precies wat hij wilt, zet de juiste poppetjes op de juiste plek. Kortom de juiste man op de juiste plek. De lijnen in onze samenwerking waren strak en kort en dat werkt in mijn optiek prettig en duidelijk. Antonio is niet alleen een prettige man, maar ook een sociaal mens en dat maakt alles zoveel menselijker, elementen waar ik mij enorm in kan vinden.

Succes met alles en ik kijk uit naar een volgend huwelijk samen,

oprechte lieve groet, Trouwambtenaar Agnes Trouwt

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1012

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact