1/7
SJAAK & CHANTAL
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's

Beschrijving

“Your Wedding, Your Event, Your Way”
Wordt u al zenuwachtig bij alle dingen die u voor uw grote dag moet regelen? Geen idee waar u moet beginnen? Of bent u helemaal vastgelopen?

Geen paniek! Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomdag.
Your Weddings&Events richt zich op het organiseren en coördineren van nationale en internationale bruiloften. Wij leveren onze klanten een op maat gemaakte dienst. Of het nu gaat om een bijzonder huwelijksaanzoek, het regelen van uw volledige bruiloft, pre-wedding celebration of het ceremoniemeesterschap, wij zorgen er samen met u voor dat het uw bijzondere dag wordt.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bruiloften met een internationaal karakter. Your Weddings & Events weet dat dit soort bruiloften om extra kennis en aandacht vragen. Met onze ervaring helpen wij u graag bij de organisatie en coördinatie van uw internationale bruiloft. Wij vinden het een uitdaging om twee culturen samen te brengen tot één prachtige dag.

“Communication is the key to success”
Contact met de klant is voor ons het aller belangrijkste. Het hele proces begint dan ook bij het leren kennen van de klant. Alleen zo kunnen wij de wensen en verwachtingen omzetten in die bijzondere dag die u voor ogen heeft. Hierbij is het opbouwen van een goede relatie erg belangrijk. Wij zijn dan ook uiterst benieuwd naar uw verhaal, uw wensen en uw stijl. Hoe meer wij weten over uw dromen, verwachtingen, persoonlijke stijl, smaak en uiteraard budget, des te beter Your Weddings & Events in staat is om alle ideeën samen te brengen tot een one-of-a-kind bruiloft. U staat voor ons centraal en bent onze inspiratie bron. Daarna gaan we onze eigen kennis en creativiteit inzetten om deze wensen in vervulling te brengen. 

"Once in awhile,right in the middle of an ordinary life,love gives us a fairy tale"
Wilt u meer weten over de diensten van Your Weddings&Events of wat wij voor u kunnen betekenen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 
U kunt ook voor meer informatie onze website bezoeken www.your-we.com

Your Weddings&Events is aangesloten bij de beroepsorganisatie weddingplanners Nederland (BWPN).
Werkgebied:Geheel Nederland en het buitenland. 

Details

Meningen (0)

0.0
0 meningen

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling