De mooiste én lekkerste bruidstaarten van Noord-Holland vind je hier!

Voor de lekkerste bruidstaarten en zoetigheden voor op de bruiloft ben je aan het juiste adres bij deze toppers uit Noord-Holland.

  • Bruidstaart
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Nederland
  • Noord-Holland

Yes! Jullie zijn aangekomen bij het uitzoeken van de taart en och, wat is dit een heerlijk moment. Hier volgt een periode van wegzwijmelen bij taarten die eigenlijk te mooi zijn om op te eten en het proeven van lekkernijen die smaken alsof ze zo de hemel uit komen. Om ervoor te zorgen dat jullie de crème de la crème hebben op jullie bruiloft hebben wij een overzichtje gemaakt van de leveranciers met de lekkerste bruidstaarten uit Noord-Holland!

Deze leveranciers zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst.

Foto: Micha & Diana's Pâtisserie
Micha & Diana’s Pâtisserie. Foto: TrouwTrendy

 Micha & Diana’s PâtisserieBezoek de website

Adverteren

In 2012 is Micha & Diana’s Pâtisserie opgericht. Zij delen niet alleen hun kennis en vakmanschap waarmee ze de beste bruidstaart ooit zullen maken, maar ook de passie om mensen te verwennen. Samen stellen zij de hoogste eisen aan kwaliteit en hebben zij voor ieder wat in huis. Of jullie nou een glucose-, suiker- of lactose vrije bruidstaart willen zij zullen rekening houden met al jullie wensen. Ze zijn geheel op elkaar afgestemd, maar zullen jullie toch op eigen manier bedienen om zo het optimale voor jullie te kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan waarin jullie verschillende smaken bruidstaarten kunnen proeven!

Foto: Micha & Diana's PâtisserieNeem nu contact op met Micha & Diana!
Foto: Micha & Diana’s Pâtisserie
Foto: Micha & Diana's PâtisserieNeem nu contact op met Micha & Diana!
Micha & Diana’s Pâtisserie. Foto: Yvonne Kuipers Fotografie

 Life of Pie AmsterdamBezoek de website

In een wereld waarin healthy hip is, sporten een must en een dag incompleet is als je geen groen sapje hebt gedronken, gelooft Life Of Pie Amsterdam dat het helemaal okay is om af en toe ongegeneerd van heerlijke taarten te genieten. Het team van Life of Pie Amsterdam is breed georiënteerd en heeft achtergronden in patisserie, food styling en mode. Deze elementen komen samen tot leven in de vorm van originele en bijzondere custom cakes. Zo hebben Humberto Tan, Yolanthe Sneijder-Cabau en VT Wonen al eens een Life of Pie Amsterdam taart mogen proeven! Alles is mogelijk bij Life Of Pie Amsterdam! Maak daarom een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Life Of Pie AmsterdamNeem nu contact op met Life Of Pie Amsterdam!
Foto: Life Of Pie Amsterdam
Life Of Pie AmsterdamNeem nu contact op met Life Of Pie Amsterdam!
Foto: Life Of Pie Amsterdam

 Taart je Taart – Bezoek de website

Op zoek naar een creatieve bruidstaart? Dan zit je bij Taart je Taart helemaal op de juiste plek! Hier gaan creativiteit en smaak namelijk hand in hand. Op hun website kunnen jullie een kijkje nemen tussen meer dan 1000 voorbeeldtaarten, maar hier hoeven jullie niet uit te kiezen. Deze bakker uit Amsterdam legt zich namelijk niet vast aan één stijl, maar maakt precies wat jullie willen. Ze hebben al meer dan 10 jaar ervaring en maken niet alleen geweldig lekkere bruidstaarten, maar ook wedding design cupcakes, brownieballs en icecone cupcakes aan. Ook voor een sweet table kunnen jullie hier dus terecht! 

Foto: TaartjeTaartNeem nu contact op met TaartjeTaart!
Foto: TaartjeTaart
Foto: TaartjeTaartNeem nu contact op met TaartjeTaart!
Foto: TaartjeTaart

 Patisserie & Chocolaterie Boom – Bezoek de website 

Bij Patisserie & Chocolaterie Boom bieden zij jou een streling voor oog en smaak. Zij bieden een uitgebreid luxe assortiment van macarons en eclairs tot aan de lekkerste bruidstaarten die speciaal voor jou gemaakt worden. Alle producten zijn van topkwaliteit. De productlijnen die zij aanbieden zijn seizoensgebonden: zo hebben zij meer verfrissende en koele smaken in de lente en zomer en vind je bij hen meer donkere en krachtige smaken in de herfst en winter. Alle producten zijn geïnspireerd door de beste patissiers uit Parijs en gecombineerd met Wim zijn eigen creativiteit. Alle producten die gebruikt worden zijn eerlijk, vers, puur en ambachtelijk en dit is iets wat je zeker proeft!

Foto: Patisserie & Chocolaterie BoomNeem nu contact op met Patisserie & Chocolaterie Boom!
Foto: Patisserie & Chocolaterie Boom
Foto: Patisserie & Chocolaterie BoomNeem nu contact op met Patisserie & Chocolaterie Boom!
Foto: Patisserie & Chocolaterie Boom

 Next Level Cakes Bezoek de website

Bij Next Level Cakes kan je terecht voor alle soorten taarten, cupcakes, bonbons en andere soorten gebak. Mariska en Nathasja creëren samen de meest mooie taarten. Er is een ruime keuze van klassieke bruidstaarten, gezellige cupcakes tot aan 3D taarten met een absolute wauw factor.  Bestellingen kunnen worden opgehaald in Nieuwe Niedorp en Noord Scharwoude of worden thuis bezorgd. Next Level Cakes heeft als doelstelling te voldoen aan al je wensen en maakt met de grootste zorg uw producten naar uw wens en uw budget.

Next Level CakesNeem nu contact op met Next Level Cakes!
Foto: Next Level Cakes
Next Level CakesNeem nu contact op met Next Level Cakes!
Foto: Next Level Cakes

 De Taart van m’n TanteBezoek de website

Met samenwerkingen met kunstenaars, de pers en de meest uiteenlopende klanten creëren de mannen Siemon de Jong en Noam Offer van de Taart van m’n Tante de meest creatieve en unieke taarten. Van eetbare kleding tot huwelijk-, geboorte- en première taarten. De taarten van Siemon en Noam hebben gestaan (en zijn gegeten) in het Rijks-, Stedelijk-, van Gogh- en Utrechts museum. Al enthousiast? Neem een kijkje op hun website!

De Taart van m'n TanteNeem nu contact met De Taart van m'n Tante!
Foto: De Taart van m’n Tante
De Taart van m'n TanteNeem nu contact met De Taart van m'n Tante!
Foto: De Taart van m’n Tante

Deze bakkers weten beter dan wie dan ook hoe je een mooie én lekkere bruidstaart kan maken. Na het zien van de foto’s en lezen van de teksten zouden wij bijna zelf een gesprek inplannen om eens even wat bruidstaarten te gaan proeven. Zijn jullie zelf veganistisch of hebben jullie veel veganistische bruidsgasten? Dan is het misschien handig om even te kijken naar de beste vegan bruidstaarten van Nederland! Als jullie een trendy bruiloft willen helpen wij ook graag een handje mee met deze top 10 trouwtrends van 2018.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook  

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

De Taart van m´n Tante Taart en Zoetigheid
Next Level Cakes Taart en Zoetigheid
TaartjeTaart Taart en Zoetigheid
Micha & Diana’s Pâtisserie Taart en Zoetigheid
Life of Pie Amsterdam Taart en Zoetigheid
Boom Patisserie en Chocolaterie Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!