Een vegan bruidstaart? Hier vind je de lekkerste!

Vegan food is hot dat is niet te ontkennen. Zijn jullie nou fan en willen jullie een vegan bruidstaart op de bruiloft? Hier vind je de lekkerste van Nederland!

  • Bruidstaart
  • Aanbeveling
  • Bruiloftstaart
  • Bruidspaar

Vegan food is helemaal hot! We zijn met zijn allen steeds meer bezig met onze gezondheid en dit is wat ons betreft een super goede trend. Om helemaal in de sferen te blijven en een super trendy bruiloft te hebben is een vegan bruidstaart op de bruiloft bijna onmisbaar. Waar je de lekkerste uit Nederland kan krijgen? Dat verklappen we in dit artikel!

Deze leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Cheffi's Pastries
Foto: Cheffi’s Pastries

 

Cheffi’s Pastries – Bezoek de website

Adverteren

Cheffi’s Pastries maakt de mooiste creaties bruistaarten en sweet tables. Deze creaties zijn uniek en persoonlijk aangepast aan jullie wensen. Tijdens een brainstormsessie praten jullie samen over de wensen onder het genot van iets lekkers. Ze denkt graag met jullie mee en geeft tips, waardoor jullie uiteindelijk samen op zoetigheden uit zullen komen die jullie beste dromen zullen overtreffen! Eigenaresse Inès Cheffi zorgt voor een geniet-moment voor jullie en je gasten op de bruiloft!

Foto: Cheffi's PastriesNeem nu contact op met Cheffi's Pastries!
Foto: Cheffi’s Pastries
Foto: Cheffi's PastriesNeem nu contact op met Cheffi's Pastries!
Foto: Cheffi’s Pastries

 >

De Gewilde Keuken – Bezoek de website

De Gewilde Keuken is gespecialiseerd in vegan keuken. Alle gerechten zijn 100% plantaardig en puur natuur.  Vooral bruidstaarten maken vinden zij geweldig om te doen. De taarten bevatten veel fruit, vruchtencompotes, bijpassende kruiden en eetbare bloemen.  Ze zullen samen met jullie kijken naar de wensen en daar uiteindelijk een heerlijk, veganistische bruidstaart uit voortbrengen. Nog een voordeel is dat jullie naast een vegan bruidstaart hier ook terecht kunnen voor de rest van de catering. Twee vliegen in één klap dus!

Foto: De Gewilde KeukenNeem nu contact op met De Gewilde Keuken!
Foto: De Gewilde Keuken
Foto: De Gewilde KeukenNeem nu contact op met De Gewilde Keuken!
Foto: De Gewilde Keuken

 

More Pastry – Bezoek de website

More Pastry is een ambachtelijke bakker die al jaren met dezelfde recepturen werkt. Deze recepten zijn kwalitatief zo goed dat ze je zullen verrassen met een ware smaaksensatie. Alle ingrediënten die zij gebruiken zijn biologisch en je al dan ook nergens een kunstmatige smaak- of zoetstoffen in vinden. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan veganistische producten. Alle taarten die zij hebben worden gemaakt van fruit en groenten die van zichzelf al zoet zijn. Bij More Pastry proeven jullie de pure smaak van een mengelmoes van de lekkerste ingrediënten. Laat je verrassen door deze heerlijke bakker!

Foto: More PastryNeem nu contact op met More Pastry!
Foto: More Pastry
Foto: More PastryNeem nu contact op met More Pastry!
Foto: More Pastry

 

Heavenly Cupcakes – Bezoek de website 

Heavenly Cupcakes is een veganistische bakkerij en lunchroom die je kunt vinden in Rotterdam. Zij werken uitsluitend met pure, plantaardige ingrediënten waardoor je bij hen geen lactose of ei zult tegenkomen. Ze hebben een groot assortiment aan cupcakes en bruidstaarten die perfect thuis zouden passen op jullie bruiloft. Alleen al bij het kijken naar het assortiment krijgen wij een enorme trek in zoetigheid! Naast catering kun je hier ook zelf terecht voor een lekkernij en een kopje thee. Loop eens binnen en laat je overspoelen door de heerlijke smaken!

Foto: Heavenly CupcakesNeem nu contact op met Heavenly Cupcakes!
Foto: Heavenly Cupcakes
Foto: Heavenly CupcakesNeem nu contact op met Heavenly Cupcakes!
Foto: Heavenly Cupcakes

De lekkerste vegan taarten en cupcakes zullen jullie zeker weten bij deze bakkerijen kunnen krijgen! Hebben jullie ook gelijk zo’n zin om eens even heel erg te zondigen of misschien zelf de keuken in te duiken op dit moment? Meer over vegan food trends voor de bruiloft lees je hier. Als jullie na het kiezen van een bakkerij even niet meer weten wat voor soort taart jullie moeten kiezen helpen wij ook graag een handje verder met de 7 meest besproken trends voor de bruidstaart in 2018.

Voor meer inspiratie en om altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Cheffi's Pastries Taart en Zoetigheid
Heavenly Cupcakes Taart en Zoetigheid
More Pastry Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!