De beste taartenbakkers voor bruiloften in Gelderland

Een bruidstaart is er allerlei verschillende soorten, maten en smaken. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze patissiers voor bruidstaarten uit Gelderland!

  • Bruidstaart
  • Aanbeveling
  • Gelderland

Het aansnijden van de bruidstaart is een van de vele magische momenten op je trouwdag. Maar welke taart kies je hiervoor? Heb je al iets in gedachten? Of wil je liever eerst nog even proeven? Om je op weg te helpen heeft Zankyou de beste taartenbakkers voor bruiloften in Gelderland voor je in kaart gebracht. Lees snel verder om er achter te komen wie ze zijn en wat zou voor jou kunnen bereiden.

De gekozen taartenbakkers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

foto: Sweet Appetite
foto: Sweet Appetite

YUMMIE SWEET CAKESBezoek de website

Adverteren

Een taart is een feest op zichzelf, dat is het motto van YUMMIE SWEET CAKES. Als je een taart van deze firma op je bruiloft hebt, weet je zeker dat je gasten versteld zullen staan. Bij YUMMIE SWEET CAKES willen ze dat je taart zo mooi is dat je het zonde vindt om deze aan te snijden. Maar als dat toch gebeurt, moeten al je zintuigen worden geprikkeld bij het nemen van de eerste hap. De taart moet een onuitwisbare herinnering achterlaten, een van de hoogtepunten van de dag. YUMMIE SWEET CAKES is geboren uit passie. Maak een afspraak voor een proeverij en laat je ook inpakken door de looks en de smaak!

YUMMIE SWEET CAKES. Foto: FotografiaNeem nu contact op met YUMMIE SWEET CAKES!
YUMMIE SWEET CAKES. Foto: Fotografia
YUMMIE SWEET CAKES. Foto: Carola Doornbos FotografieNeem nu contact op met YUMMIE SWEET CAKES!
YUMMIE SWEET CAKES. Foto: Carola Doornbos Fotografie

Sweet Appetite – Bezoek de website

Een uniek gevoel voor stijl en trends, oog voor detail, het gebruik van de beste ingrediënten en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat Sweet Appetite een trendsetter is geworden op het gebied van bruidspatisserie in Nederland. Eigenaresse en patissier Marieke de Korte werkte en volgde opleidingen in Nederland, Italië en Londen en startte uiteindelijk met Sweet Appetite. Ervaring om die prachttaart voor jouw bruiloft te kunnen maken, heeft ze meer dan genoeg. Je kunt contact met haar opnemen voor bestellingen in Nederland, maar ook daarbuiten en naast taarten kun je ook sweet tables bij haar bestellen. Yum!

foto: Sweet AppetiteNeem nu contact op met Sweet Appetite!
foto: Sweet Appetite
foto: Sweet AppetiteNeem nu contact op met Sweet Appetite!
foto: Sweet Appetite

IJsboerderij ‘de Oude Deel‘ – Bezoek de website

Wie houdt er nu niet van ijs? Dus waarom zou je niet gaan voor een ijstaart als bruidstaart? Bij Ijsboerderij ‘de Oude Deel’ kun jij een prachtige ijstaart bestellen: een geweldig toetje voor op je bruiloft! Je kunt zelf de smaken kiezen, maar bovenop wordt hij altijd afgetopt met vanille. Natuurlijk moet de taart er ook super mooi uitzien. Daar zijn ze zich bij IJsboerderij ‘de Oude Deel’ ook van bewust en daarom decoreren zij de taarten met marsepeinen roosjes en blaadjes. Heerlijk om te eten, maar ook nog eens prachtig om te zien.

Foto: Ijsboerderij ‘de Oude Deel’ Neem nu contact op met Ijsboerderij ‘de Oude Deel’!
Foto: Ijsboerderij ‘de Oude Deel’

Rozeboom IjssalonBezoek de website

Bij Rozeboom Ijssalon willen ze verrassen met hun bruidsijstaarten. Niet alleen jou, maar ook je gasten! Je kunt zelf je smaken en stijl kiezen en in iedere laag van de taarten worden maar liefst twee ijssmaken verwerkt. Zo wordt de taart helemaal naar jouw smaak gemaakt. Omdat het geheel er romantisch uit moet zien, werken ze de taart af met rolfondant en marsepeinen roosjes. Natuurlijk zijn er in overleg meerdere uitvoeringen mogelijk. Loopt het water jou ook al in de mond? Uiteraard bezorgt Rozeboom Ijssalon de taart op de gewenste locatie.

Foto: Rozeboom IjssalonNeem nu contact op met Rozeboom Ijssalon!
Foto: Rozeboom Ijssalon
Foto: Rozeboom IjssalonNeem nu contact op met Rozeboom Ijssalon!
Foto: Rozeboom Ijssalon

TaartendoosBezoek de website

De taart moet een aanvulling zijn op de bijzondere dag, dat is het uitgangspunt van Taartendoos bij het maken van een bruidstaart. Van klassiek tot modern, van themataarten tot vintage, alles kan. Taartendoos werkt zelfs 3D als jij dat wil! Eigenaresse Dineke beheerst vele technieken waardoor ze van jouw taart echt een spektakelstuk kan maken. Met de handgemaakte rozen, royal icing, eetbaar kant, een klassiek raster of een stencil decoratie? Zij kan het allemaal voor jou creëren. Ga je liever voor iets super moderns? Dan is een naked wedding cake een optie.

Foto: TaartendoosNeem nu contact op met Taartendoos!
Foto: Taartendoos
Foto: TaartendoosNeem nu contact op met Taartendoos!
Foto: Taartendoos

Cake and MoreBezoek de website

Cake and More is een cake design studio, gespecialiseerd in luxe en stijlvolle bruidstaarten. Stoer maar romantisch, ontspannen maar elegant, hip maar tijdloos – daarvoor zijn jullie bij Cake and More aan het juiste adres. Alles draait om perfectie tot in de kleinste details, bijvoorbeeld door de eigentijdse vorm, prachtige handgemaakte suikerbloemen of een uniek en persoonlijk ontwerp. Alles vers gebakken volgens eigen recepten met de beste ingrediënten. Er zijn tenslotte vele mogelijkheden als het gaat om omvang, uitstraling en smaak. Door middel van een bruidsproeverij brengt Cake and More jullie wensen zo goed mogelijk in kaart en zet deze om in mogelijkheden.

Foto: Cake and MoreNeem nu contact op met Cake and More!
Foto: Cake and More

Heb jij al een keuze gemaakt? Neem dan snel contact op met de leveranciers om jouw dromen en wensen te bespreken en wie weet heb jij je taart gevonden! Ben je ook nog op zoek naar de catering van je bruiloft? Bekijk dan ook de beste cateraars uit Gelderland hier!

Ken je de nieuwe trend marmereffect al? Bekijk hier bruidstaarten met marmereffect en laat je inspireren!

Wil je nóg meer Zankyou? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Sweet Appetite Taart en Zoetigheid
Rozeboom IJssalon Taart en Zoetigheid
Ijsboerderij 'de oude deel' Taart en Zoetigheid
Yummie Sweet Cakes Taart en Zoetigheid
Cake and More Taart en Zoetigheid
Taartendoos Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!