De bruidstaart met marmereffect: Een trend om je vingers bij af te likken!

Weet je nog niet welke touch je aan de decoratie van je bruiloft wil geven? Doe nu inspiratie op met het effect van marmer en zet de toon op jouw droombruiloft!

  • Bruidstaart
  • Aanbeveling
  • Bruiloftstaart

Een van de bruidstaartstijlen die zegevieren bij trendy bruiloften dit seizoen, zijn de bruidstaarten met de marmerlook. Deze luxesteen is supertrendy en geeft je bruiloft meteen een unieke, chique en elegante uitstraling. De marmertrend is al een tijdje hot, en heeft inmiddels ook de bruidswereld bereikt. Wij willen je dan ook graag deze prachtige bruidstaarten laten zien. Bekijk deze galerij met foto’s van prachtige bruidstaarten met marmerdetails. Zie de verschillende technieken, stijlen en kleuren en ga voor een prachtige – en lekkere! – taart op jouw grote dag!

Adverteren

Het maken van een marmertaart lijkt erg moeilijk, – soms zelfs onmogelijk! – maar degenen die de technieken beheersen beamen dat het makkelijker is dan het lijkt. (Wil jij zelf je eigen bruidstaart maken? Lees dan hier meer over). De basis voor het marmereffect krijg je door de verschillende kleuren fondant te mengen. De meeste taarten bestaan uit de typische marmerkleuren wit en grijs, maar hoewel een lichte basis blijft zijn de taarten met marmertinten ook te vinden in andere uitbundige of chique kleuren. Je kunt de marmertaart dus ook laten maken in de themakleur van je bruiloft!

Ontdek in deze galerij de beste bruidstaarten met marmereffect en ga voor deze unieke stijl op jouw grote dag. Deze stijl is gekomen om te blijven en wij zijn overtuigd. Jij ook?

Lees ook:  Het marmereffect als decoratie op jouw bruiloft: ga voor de trend die het verschil maakt!

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De bruidstaart met marmereffect: Een trend om je vingers bij af te likken!