Bijzondere toppers voor je bruidstaart

Kijk eens verder dan het standaard aanbod en zoek (of maak) een taart topper die perfect bij jullie past. Lekker persoonlijk en origineel!

Bijzondere toppers voor je bruidstaart
Foto: Shutterstock
  • Bruidstaart
  • Blikvangers
  • Origineel

De voorbereidingen voor jullie grote dag zijn al in volle gang… zoveel werk, maar aan het to-do lijstje lijkt geen eind te komen! En dan zijn er ook nog eens een hoop dingen waar je nog helemaal niet overna gedacht hebt… Zoals: kiezen wij voor een leuke taarttopper op onze bruidstaart? Natuurlijk kunnen jullie kiezen voor één van de toppers uit het standaard aanbod van kussende bruidsparen. Traditioneel, maar past dit ook bij jullie? Kijk eens verder dan het standaard aanbod en zoek (of maak) een taart topper die perfect bij jullie past. Lekker persoonlijk en origineel!

opslaanFoto: Made by C Fotografie
Foto: Made by C Fotografie

Polaroid

Adverteren

Met stip op nummer 1: de polaroid-taarttoper! Deze taart topper is super origineel en nog budget vriendelijk ook. Het maakt jullie taart ontzettend persoonlijk, en jullie kunnen zo creatief zijn als jullie zelf willen. Maak bijvoorbeeld twee polaroid foto´s, zoals op de foto hieronder, en plaats deze op de taart. Super leuk als jullie dit in een grappige pose doen zoals het bruidspaar op onderstaande foto!

opslaanPinterest. Credits: The knot, Rock my Wedding
Pinterest. Credits: The knot, Rock my Wedding

Banners

Banner taarttoppers  zijn  ontzettend  geschikt voor hippe bruidsparen die op zoek zijn naar iets wat super customizable en origineel is. Kwestie van durven! Banners in allerlei stijlen zijn overal verkrijgbaar, maar voor de creabea’s onder jullie ook heel goed zelf te maken. Precies zoals jij zelf wilt.

opslaanPinterest. Credits: Wedding Chicks - wedinghapy.com - Project Wedding
Pinterest. Credits: Wedding Chicks – wedinghapy.com – Project Wedding

Bloemen

Verse bloemen of kruiden als topper geven je taart een extra dimensie – en het is ook nog eens super in style dit seizoen. Leuk om voor bloemen te kiezen in de kleur van het thema van jullie bruiloft. Kiezen jullie voor een bruiloft in vintage stijl? Verwerk dit dan in een taart topper door wat bloemen in een vintage thee-kopje boven op de taart te plaatsen!

Kiezen jullie voor een thema bruiloft, maar weten jullie nog niet hoe jullie dit het beste aan kunnen pakken? Met deze 4 stappen word het organiseren van een thema bruiloft een eitje!

opslaanPinterest. Credits: Marry Me Tampa Bay Weddings - Southern Weddings Magazine - Hey Wedding Lady
Pinterest. Credits: Marry Me Tampa Bay Weddings – Southern Weddings Magazine – Hey Wedding Lady

Silhouet

Modern met een vleugje nostalgie: Zo zou je deze  bijzondere  taarttoppers het beste kunnen omschrijven. Bepaalde leveranciers maken aan de hand van een foto worden silhouetten taart toppers speciaal voor jullie. Alleen jullie hoofden, of  een volledige afbeelding in een kenmerkende houding. Alles is mogelijk. Zelfs je kinderen of je huisdier kunnen worden afgebeeld. Persoonlijker kan het niet!

opslaanPinterest. Credits: etsy
Pinterest. Credits: etsy

Stekers

Deze stekertjes worden vaak gebruikt op cupcakes. Maar waarom niet gebruiken op je bruidstaart? Eén enkel  exemplaar, of gezellig de hele bovenkant van je taart vol prikken voor een echt wow-effect? Je kunt ze voor alle stijlen gebruiken: vintage, boho, glamour, modern, frivool, romantisch. En het leuke is, ze zijn ook heel gemakkelijk zelf te maken met materialen die je misschien zelfs nu al in huis hebt. Satéprikkers, papier, waterballonnetjes, stukjes stof, scrabbleblokjes ….

opslaanPinterest. Credits: Etsy, 100layercake, Style me Pretty
Pinterest. Credits: Etsy, 100layercake, Style me Pretty

Draad

Houd je niet van al te opvallend, dan zijn deze ijzerdraadtoppers misschien iets voor jou. Deze toppers hebben een luchtige, onopvallende verschijning,  maar geven wel net dat beetje extra. Ze zijn er met heel veel toepasselijke, algemene teksten. Maar op aanvraag kan je ze ook laten personaliseren – of ga zelf creatief aan de slag!

opslaanPinterest. Credits: Confetti Daydreams Wedding Blog, Ashley Hackshaw, EverAfterGuide
Pinterest. Credits: Confetti Daydreams Wedding Blog, Ashley Hackshaw, EverAfterGuide

Letters

Het gebruik van letters biedt op een eenvoudige manier heel veel mogelijkheden om je taart die echte persoonlijke touch mee te geven. Koop ze kant-en-klaar in het door jou gewenste materiaal of wandel de Xenos binnen voor basisletters die je naar eigen smaak kunt pimpen – helemaal in stijl met jullie thema.

opslaanPinterest. Credits: Etsy BraggingBags, ladolcedough.com, Brit Morin
Pinterest. Credits: Etsy BraggingBags, ladolcedough.com, Brit Morin

Genoeg inspiratie om af te wijken van de traditionele taarttopper. Wat word de taart topper van jullie dromen?

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina´s!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Made by C Fotografie Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!