Bijzondere toppers voor je bruidstaart

Kies je voor een taarttopper op je bruidstaart? Kijk dan eens verder dan het standaard aanbod van kussende bruidspaartjes. Zoek (of maak) een taarttopper die bij jullie past. Lekker persoonlijk en anders dan anders!

Polaroid

Met stip op nummer 1 (omdat het je taart zo heerlijk persoonlijk maakt) : de polaroid-taarttopper! Superorigineel en nog budgetvriendelijk ook. Maak twee polaroid foto’s en plaats deze op de taart. Leuk als je dat in een grappige pose doet zoals dit bruidspaar.

Foto: trouwtrendy.nl

Banners

Banner taarttoppers  zijn  heel  geschikt voor hippe bruidsparen die niet graag de geijkte paden bewandelen. Kwestie van durven! Banners in allerlei stijlen zijn overal verkrijgbaar, maar voor de creabea’s onder jullie ook heel goed zelf te maken. Precies zoals jij zelf wilt.

Foto’s Etsy RusticbeachChic, Etsy KissMeKateStudio, Etsy JustForKeeps

Bloemen

Verse bloemen of kruiden als topper geven je taart een extra dimensie. Leuk in je themakleur mocht je daarvoor hebben gekozen. Heb je een bruiloft in vintage stijl? Verwerk dan wat bloemen in een vintage thee-kopje en plaats deze boven op de taart.

Foto: M. Unal Ozmen, Paul Rich Studio, Shane White, Half point

Silhouet

Modern met een vleugje nostalgie. Zo zou je de  bijzondere  taarttoppers van Simply Silhouettes het beste kunnen omschrijven. Aan de hand van een foto worden de silhouetten speciaal voor jullie met de hand vervaardigd. Alleen jullie hoofden, of  een volledige afbeelding in een kenmerkende houding. Alles is mogelijk. Zelfs je kinderen of je huisdier kunnen worden afgebeeld. Persoonlijker kan het niet!

Foto: Etsy SimplySilhouettes

Stekers

De stekertjes worden vaak gebruikt op cupcakes. Maar waarom niet gebruiken op je bruidstaart? Eén enkel  exemplaar, of gezellig de hele bovenkant van je taart vol prikken voor een wow-effect? Je kunt ze voor alle stijlen gebruiken: vintage, glamour, modern, frivool, romantisch. En het leuke is, ze zijn ook heel gemakkelijk zelf te maken met materialen die je misschien zelfs nu al in huis hebt. Satéprikkers, papier, waterballonnetjes, stukjes stof, scrabbleblokjes ….

Foto: Etsy ChristianPaper, Etsy London Sparkle, Etsy HouseOfMark, Etsy Feierschick, Etsy Artesenias

Draad

Houd je niet van al te opvallend, dan zijn deze ijzerdraadtoppers misschien iets voor jou. Deze toppers hebben een luchtige, onopvallende verschijning,  maar geven wel net dat beetje extra. Ze zijn er met heel veel toepasselijke, algemene teksten. Maar op aanvraag kan je ze ook laten personaliseren.

Foto: Etsy LeRusticChic

Letters

Niet echt een cake-topper, ze staan immers niet helemaal bovenop de taart, maar toch het vermelden waard. Het gebruik van letters biedt op een eenvoudige manier heel veel mogelijkheden om je taart die echte persoonlijke touch mee te geven. Koop ze kant-en-klaar in het door jou gewenste materiaal of wandel de Xenos binnen voor basisletters die je naar eigen smaak kunt pimpen.

Foto: Etsy BraggingBags

Deze post is geschreven door gastblogger Hellen Meijer. Deze creatieve en enthousiaste weddingplanner heeft een grote passie voor het organiseren van themabruiloften. Nieuwsgierig? Bezoek haar website: www.nozza.nl

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie