De perfecte bruidstaart van de beste leveranciers uit Noord-Brabant

Deze leveranciers uit Noord-Brabant zorgen ervoor dat jullie met de lekkerste bruidstaart eindigt op de bruiloft!

  • Bruidstaart
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Nederland
  • Noord-Brabant

Op de bruiloft wil je een taart die niet alleen smaakt als de hemel, maar er ook nog eens zo uit ziet. De meeste mensen zullen daarom niet settelen voor een Hema taart en zijn opzoek naar iets unieks. Er zitten een aantal bakkerijen in Noord-Brabant die gespecialiseerd zijn in het maken van de mooiste bruidstaarten en deze beste hiervan hebben wij op een rijtje gezet!

Alle leveranciers zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst.

PersonalTouch Cakes
PersonalTouch Cakes

Mammamarina – Bezoek de website

Adverteren

Bij deze creatieve taartenmaakster kun je terecht voor originele, persoonlijke en vooral overheerlijke lekkernijen. Mammamarina wordt geleid door Carolien. Haar taarten worden gebakken in haar eigen, nieuwe oven en keuken. Ze is uiterst mate creatief en plukt de inspiratie voor haar lekkernijen overal vandaan. Van tevoren kijken jullie samen naar de wensen en het eventuele (kleur)thema van de bruiloft. Hierop wordt het ontwerp afgestemd en daar zal uiteindelijk de perfecte bruidstaart of Sweet Table uit voortvloeien. Het maakt niet uit waar jullie voor kiezen, de toppers van Mammamarina zullen deze gegarandeerd met liefde en passie bereiden!

Trouw Camera FotografieNeem nu contact op met Mammamarina!
Mammamarina. Foto: Trouw Camera Fotografie
MammamarinaNeem nu contact op met Mammamarina!
Mammamarina

PersonalTouch Cakes – Bezoek de website

De moderne bakery PersonalTouch Cakes uit Dongen verzorgt de mooiste en lekkerste bruidstaart of taartentafel/sweettable voor jullie bruiloft. De taarten die hier gemaakt worden zijn geheel naar eigen recept bereidt en zowel van de binnen als van de buitenkant perfect; dat is de reden dat ze Preffered Supplier zijn voor heel veel trouwlocaties in Noord Brabant en omstreken. Tijdens een kennismakings- gesprek ontwerpen we samen met het bruidspaar jullie “unieke”taart. De bakery is van alle markten thuis en maken alles op het gebied van patisserie vers. Daarbij zijn ze ook intolerantie specialisten; dus gasten met een intolerantie is voor deze bakery geen probleem. PersonalTouch Cakes: een bakery met een PersonalTouch en liefde voor het vak en hun klanten.

PersonalTouch CakesNeem nu contact op met PersonalTouch Cakes!
PersonalTouch Cakes
PersonalTouch CakesNeem nu contact op met PersonalTouch Cakes!
PersonalTouch Cakes

A Cup of Cake – Bezoek de website

A Cup of Cake wordt ook wel de zoetste (online) cake boetiek van Nederland genoemd. Hier worden door een samenkomst van enthousiasme en eerlijke producten de allerlekkerste cup cakes op tafel gezet. De cupcakes worden iedere dag vers gebakken in hun eigen keuken in het mooie Breda. Op de website van A Cup of Cake kan je je eigen cupcake samenstellen die daarna met liefde wordt bereidt door de bakkers. Nog geen 48 uur later kun je deze ophalen bij de boetiek in Breda of zelfs bij jullie thuis laten bezorgen.

A Cup of CakeNeem nu contact op met A Cup of Cake!
A Cup of Cake
A Cup of CakeNeem nu contact op met A Cup of Cake!
A Cup of Cake

Cake 5 Exclusive Cakes – Bezoek de website

De bakkers van Cake 5 Exclusive Cakes zijn gespecialiseerd in bruidstaarten en 3D objecten die er niet alleen uniek en persoonlijk uitzien, maar ook nog eens zo smaken! Deze worden allemaal op ambachtelijke wijze bereidt met verse ingrediënten. Aan de hand van een persoonlijk gesprek kunnen jullie al jullie wensen uiten. Hierna wordt een schets met de hand getekend om het ontwerp zo in kaart te brengen. Daarnaast snappen zij maar wat goed hoe voorpret werkt en wordt er dus ook een proefsessie geregeld waar jullie je vingers bij af kunnen likken! Alle taarten worden met licht en luchtige vullingen gevuld, zoals mousses en fruit.

Cake 5 Exclusive CakesNeem nu contact op met Cake 5 Exclusive Cakes!
Cake 5 Exclusive Cakes
Cake 5 Exclusive CakesNeme nu contact op met Cake 5 Exclusive Cakes!
Cake 5 Exclusive Cakes

Taart van Bregje – Bezoek de website

De bakkers van Taart van Bregje zijn al sinds 2012 gespecialiseerd in het bereiden van persoonlijke en smaakvolle bruidstaarten. Deze bakkerij uit Valkenswaard heeft dus al jaren ervaring met het bereiden van de lekkerste bruidstaarten. Zij besteden uiteraard heel wat aandacht aan de buitenkant van de taart, maar laten hier zeker geen steken vallen als het om de vulling van de taart gaat. Zo geven ze jullie de keuze uit twee soorten taartvulling. Onder de standaard vullingen vallen onder andere soorten jam, vlaaivullingen en botercrème. Onder de luxe vullingen zien we onder andere botercrème met bijvoorbeeld M&M’s, slagroom met vers fruit en chocolademousse. Smullen maar!

Taart van BregjeNeem nu contact op met Taart van Bregje!
Taart van Bregje
Taart van BregjeNeem nu contact op met Taart van Bregje!
Taart van Bregje

Heerlijk en Hecht – Bezoek de website

Heerlijk en Hecht heeft niet alleen de beste lekkernijen voor de bruiloft in huis, maar zij zorgen ervoor dat alle zorgen wat betreft de organisatie van de bruiloft uit handen worden genomen. Zo kunnen zij meedenken over een locatie, het programma en uiteraard het lekkers dat jullie op de bruiloft zullen serveren. Je vindt hier de meest hippe bruidstaarten, unieke Sweet Tables en de luchtigste cakes. Het bedrijf heeft veel ervaring met bruiloften en jullie kunnen daarom volledig op hen vertrouwen. Ze kunnen rekening houden met eventuele allergieën en hebben alles in huis om te zorgen voor een perfecte bruidstaart.

Heerlijk en HechtNeem nu contact op met Heerlijk en Hecht!
Heerlijk en Hecht
Heerlijk en HechtNeem nu contact op met Heerlijk en Hecht!
Heerlijk en Hecht

Met zoveel keuze kunnen wij voorstellen dat het lastig wordt om te kiezen! Wij zijn benieuwd wie er voor jullie uitsprong, laat het ons weten in de reacties! Voor nog meer trouwinspiratie raden wij het aan om te kijken naar de leukste trouwbeurzen van 2018 en deze prachtige bruiloft in Toscane.

Om nooit meer iets van Zankyou te missen volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Heerlijk en Hecht Taart en Zoetigheid
Mammarina Taart en Zoetigheid
A Cup of Cake Taart en Zoetigheid
Cake 5 Exclusive Cakes Taart en Zoetigheid
PersonalTouch Cakes Taart en Zoetigheid
Taart van Bregje Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!