Een frisse bruiloft met bloemen van de beste bloemisten uit Noord-Brabant!

Deze bloemisten uit Noord-Brabant zorgen ervoor dat iedereen jouw bruidsboeket wilt vangen en dat de gasten met een open mond naar jullie versiering kijken!

  • Bloemen
  • Aanbeveling
  • Nederland
  • Noord-Brabant

Bloemen zorgen voor een frisse look op de bruiloft. Ze brengen kleuren op plekken waar dat af en toe lastig is en halen het serieuze tintje van de bruiloft subtiel weg. Ze zijn natuurlijk in allerlei soorten en kleuren beschikbaar, maar ook in allerlei verschillende soorten kwaliteiten. Om te zorgen dat jullie op de bruiloft het beste van het beste hebben noemen wij hier de beste bloemisten uit Noord-Brabant. 

Deze bloemisten zijn door Zankyou gekozen en zijn op willekeurige volgorde geplaatst.

Bloemenmelodie
Foto: Bloemenmelodie

 Bloemerie 88 – Bezoek de website

Adverteren

Bij Bloemerie 88 werken zij met een enthousiast team die maar wat graag het mooiste bloemwerk voor jullie verzorgd. Zij hebben vakkennis en creativiteit waarmee ze dit voor jullie kunnen waarborgen. Naar aanleiding van gesprekken met jullie zullen zij ervoor zorgen dat jij uiteindelijk op de bruiloft straalt met een bruidsboeket dat niet alleen bij jouw bruidsjurk, maar ook bij jouw persoonlijkheid past. De bloemdecoratie zullen ze geheel op jullie thema of kleurenpallet afstemmen. Zo kunnen jullie hier ook terecht voor corsages, autoversiering, tafeldecoratie en de aankleding van de trouwlocatie. En dat allemaal in dezelfde stijl!

Bloemerie 88Neem nu contact op met Bloemerie 88!
Foto: Bloemerie 88
Bloemerie 88Neem nu contact op met Bloemerie 88!
Foto: Bloemerie 88

SUUS Bloem & Meer – Bezoek de website

Als je kiest voor SUUS Bloem & Meer weet je dat je maximaal kunt gaan genieten van je trouwdag. Susanne heeft in 2013 van haar passie haar werk gemaakt en heeft toen haar winkeltje geopend in Eindhoven. Naar aanleiding van persoonlijke gesprekken kiest zij voor bloemwerk die perfect bij jullie bruiloft past. Suus haar specialisme is veldboeketten. Denk hierbij aan wilde, kleurrijke boeketten met veel verschillende bloemen. Naast het perfecte bruisboeket kun je hier ook terecht voor corsages, boeketten voor de bruidsmeisjes, versiering voor in het haar, autoversiering en aankleding van de trouw- en feestlocatie.

SUUS Bloem & MeerNeem nu contact op met SUUS Bloem & Meer!
Foto: SUUS Bloem & Meer
SUUS Bloem & MeerNeem nu contact op met SUUS Bloem & Meer!
Foto: SUUS Bloem & Meer

 Bloemenmelodie – Bezoek de website

Karrie Mennen van Bloemenmelodie verzorgt prachtig bruidsbloemwerk op maat, ze maakt en ontwerpt aan de hand van jullie wensen bloemwerk dat bij jullie past. Als jouw hart stiekem sneller gaat kloppen bij alle prachtige luxe en kleurrijke bruidsbloemwerken, kun je bij Bloemenmelodie terecht! Zij is gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende bruidsbloemwerken, zoals bruidsboektten, corsages en polscorsages, autoversiering, koetsversiering of de aankleding van de trouwlocatie. Na het bespreken van jullie wensen in een persoonlijk gesprek zal Karrie er alles aan doen om jullie persoonlijke wensen te verwerken in het bloemwerk!

BloemenmelodieNeem nu contact op met Bloemenmelodie!
Foto: Bloemenmelodie
BloemenmelodieNeem nu contact op met Bloemenmelodie!
Foto: Bloemenmelodie

 De Viltbloemist – Bezoek de website

Deze bloemist uit Eindhoven is één van de winnaars van een ZIWA Award in 2017. De Viltbloemist verzorgt blijvend bijzondere bloemen voor jullie meest dierbare momenten. Met blijvend bedoelen wij dan ook echt blijvend. Dit zijn namelijk geen normale bloemen, maar bloemen gemaakt van vilt. Daphne is de enige in Nederland die dit doet. Door te kiezen voor bloemen van de Viltbloemist kunnen jullie onafhankelijk van het seizoen bloemen kiezen, ze krijgen in iedere kleur die je wilt en ze daarna ook nog eens bewaren! Kies voor de bloem die niet vergaat. 

Memories for live fotografieNeem nu contact op met De Viltbloemist!
De Viltbloemist. Foto: Memories for live fotografie
De ViltbloemistNeem nu contact op met De Viltbloemist!
Foto: De Viltbloemist

 Giaquinto Weddings – Bezoek de website 

Giaquinto Weddings zorgen voor de bloemen van jullie dromen op de bruiloft. Naast het verzorgen van een prachtig bruidsboeket zijn zij ook gespecialiseerd in ander bruiloftsgerelateerd bloemwerk. Zo kun je hier ook terecht voor corsages, autoversiering, maar ook in complete versieringen en de aankleding van jullie trouw- en feestlocatie. Trouwen jullie niet in Nederland? Geen probleem! Giaquinto Weddings verzorgt deze namelijk zowel in Nederland als in het buitenland. Als jullie al een idee hebben voor de bruiloft, maar niet weten hoe jullie dit precies moeten toepassen dan kunnen jullie hier aankloppen met je idee en zullen zij het tot in de puntjes uitwerken!

Giaquinto WeddingsNeem nu contact op met Giaquinto Weddings!
Foto: Giaquinto Weddings
Giaquinto WeddingsNeem nu contact op met Giaquinto Weddings!
Foto: Giaquinto Weddings

 Bloemmarie – Bezoek de website

Marieke van Bloemmarie heeft misschien wel de gezelligste bloemenzaak van Eindhoven. Haar hart gaat sneller kloppen van bloemen, en toen ze de kans kreeg een eigen bloemenzaak te openen, was dat dan ook een logische vervolgstap. “Het is zo bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan belangrijke en bijzondere momenten in iemands leven!” Marieke van Bloemmarie is een bloemist in hart en nieren, en dat is terug te zien in haar fantastische creaties! Ze creëert namelijk boeketten met zoveel mogelijk seizoensbloemen voor de perfecte natuurlijke look.

BloemmarieNeem nu contact op met Bloemmarie!
Foto: Bloemmarie
BloemmarieNeem nu contact op met Bloemmarie!
Foto: Bloemmarie

Hier zitten toch prachtige bloemen tussen! Het begint bij ons helemaal te kriebelen om een kijkje te gaan nemen als is het maar om je oma een bloemetje te brengen… Lees hier hoe je de perfecte bloemen kiest voor de bruiloft en alles over de mooiste bloemenkapsels!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

De Viltbloemist Bruidsboeketten
SUUS Bloem & Meer Bruidsboeketten
Bloemmarie Bruidsboeketten
Bloemerie 88 Bruidsboeketten
Giaquinto Weddings Bruidsboeketten
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!