Een frisse bruiloft met bloemen van de beste bloemisten uit Noord-Brabant!

Bloemen zorgen voor een frisse look op de bruiloft. Ze brengen kleuren op plekken waar dat af en toe lastig is en halen het serieuze tintje van de bruiloft subtiel weg. Ze zijn natuurlijk in allerlei soorten en kleuren beschikbaar, maar ook in allerlei verschillende soorten kwaliteiten. Om te zorgen dat jullie op de bruiloft het beste van het beste hebben noemen wij hier de beste bloemisten uit Noord-Brabant. 

Deze bloemisten zijn door Zankyou gekozen en zijn op willekeurige volgorde geplaatst.

Bloemenmelodie
Foto: Bloemenmelodie

 Bloemerie 88 – Bezoek de website

Bij Bloemerie 88 werken zij met een enthousiast team die maar wat graag het mooiste bloemwerk voor jullie verzorgd. Zij hebben vakkennis en creativiteit waarmee ze dit voor jullie kunnen waarborgen. Naar aanleiding van gesprekken met jullie zullen zij ervoor zorgen dat jij uiteindelijk op de bruiloft straalt met een bruidsboeket dat niet alleen bij jouw bruidsjurk, maar ook bij jouw persoonlijkheid past. De bloemdecoratie zullen ze geheel op jullie thema of kleurenpallet afstemmen. Zo kunnen jullie hier ook terecht voor corsages, autoversiering, tafeldecoratie en de aankleding van de trouwlocatie. En dat allemaal in dezelfde stijl!

SUUS Bloem & Meer – Bezoek de website

Als je kiest voor SUUS Bloem & Meer weet je dat je maximaal kunt gaan genieten van je trouwdag. Susanne heeft in 2013 van haar passie haar werk gemaakt en heeft toen haar winkeltje geopend in Eindhoven. Naar aanleiding van persoonlijke gesprekken kiest zij voor bloemwerk die perfect bij jullie bruiloft past. Suus haar specialisme is veldboeketten. Denk hierbij aan wilde, kleurrijke boeketten met veel verschillende bloemen. Naast het perfecte bruisboeket kun je hier ook terecht voor corsages, boeketten voor de bruidsmeisjes, versiering voor in het haar, autoversiering en aankleding van de trouw- en feestlocatie.

 Bloemenmelodie – Bezoek de website

Karrie Mennen van Bloemenmelodie verzorgt prachtig bruidsbloemwerk op maat, ze maakt en ontwerpt aan de hand van jullie wensen bloemwerk dat bij jullie past. Als jouw hart stiekem sneller gaat kloppen bij alle prachtige luxe en kleurrijke bruidsbloemwerken, kun je bij Bloemenmelodie terecht! Zij is gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende bruidsbloemwerken, zoals bruidsboektten, corsages en polscorsages, autoversiering, koetsversiering of de aankleding van de trouwlocatie. Na het bespreken van jullie wensen in een persoonlijk gesprek zal Karrie er alles aan doen om jullie persoonlijke wensen te verwerken in het bloemwerk!

 De Viltbloemist – Bezoek de website

Deze bloemist uit Eindhoven is één van de winnaars van een ZIWA Award in 2017. De Viltbloemist verzorgt blijvend bijzondere bloemen voor jullie meest dierbare momenten. Met blijvend bedoelen wij dan ook echt blijvend. Dit zijn namelijk geen normale bloemen, maar bloemen gemaakt van vilt. Daphne is de enige in Nederland die dit doet. Door te kiezen voor bloemen van de Viltbloemist kunnen jullie onafhankelijk van het seizoen bloemen kiezen, ze krijgen in iedere kleur die je wilt en ze daarna ook nog eens bewaren! Kies voor de bloem die niet vergaat. 

 Giaquinto Weddings – Bezoek de website 

Giaquinto Weddings zorgen voor de bloemen van jullie dromen op de bruiloft. Naast het verzorgen van een prachtig bruidsboeket zijn zij ook gespecialiseerd in ander bruiloftsgerelateerd bloemwerk. Zo kun je hier ook terecht voor corsages, autoversiering, maar ook in complete versieringen en de aankleding van jullie trouw- en feestlocatie. Trouwen jullie niet in Nederland? Geen probleem! Giaquinto Weddings verzorgt deze namelijk zowel in Nederland als in het buitenland. Als jullie al een idee hebben voor de bruiloft, maar niet weten hoe jullie dit precies moeten toepassen dan kunnen jullie hier aankloppen met je idee en zullen zij het tot in de puntjes uitwerken!

 Bloemmarie – Bezoek de website

Marieke van Bloemmarie heeft misschien wel de gezelligste bloemenzaak van Eindhoven. Haar hart gaat sneller kloppen van bloemen, en toen ze de kans kreeg een eigen bloemenzaak te openen, was dat dan ook een logische vervolgstap. “Het is zo bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan belangrijke en bijzondere momenten in iemands leven!” Marieke van Bloemmarie is een bloemist in hart en nieren, en dat is terug te zien in haar fantastische creaties! Ze creëert namelijk boeketten met zoveel mogelijk seizoensbloemen voor de perfecte natuurlijke look.

Hier zitten toch prachtige bloemen tussen! Het begint bij ons helemaal te kriebelen om een kijkje te gaan nemen als is het maar om je oma een bloemetje te brengen… Lees hier hoe je de perfecte bloemen kiest voor de bruiloft en alles over de mooiste bloemenkapsels!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Anders Bloemstyling
Fleur de bruiloft op met de beste bloemisten uit Noord-Nederland!
Bloemen zijn onmisbaar op een bruiloft. Kies daarom de bloemen die perfect bij je bruiloft passen en bekijk de de beste bloemisten uit Noord-Nederland.
De gezellige Real Wedding van Rens & Michelle in Noord-Brabant
De gezellige Real Wedding van Rens & Michelle in Noord-Brabant
De gezellige Real Wedding van Rens & Michelle op een prachtige locatie met een perfecte zonsondergang mag je niet missen! Bekijk het op Zankyou!
Foto: Nikita Bruidsmode
Vind hier jouw droomjurk in Noord-Brabant
Ga jij binnenkort trouwen en moet jij nog op zoek naar de perfecte trouwjurk? Kijk dan eens naar deze top bruidsboetieks in Noord-Brabant. Ruime collecties, ervaren teams en alles om jouw perfecte trouwjurk mogelijk te maken!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie