Ontdek de beste bruidsfotografen uit Noord-Brabant!

Wat een kunstenaars zijn deze fotografen, want wij vinden het bijzonder knap hoe zij elke emotie en handeling kunnen vastleggen en de juiste effecten weten te gebruiken en toe te passen. Misschien een cliche maar zo waar, over 50 jaar hebben jullie nog steeds zoveel plezier van jullie trouwfoto’s. Dus belangrijk dat de foto’s er mooi en goed uit zien! Zankyou heeft de top trouwfotografen uit Noord-Brabant geselecteerd. Laat je door hen verrassen en inspireren want een goede fotograaf is zijn geld echt dubbel en dwars waard!

Manola van Leeuwe fotograaf, Fotografie+ – Bezoek de website

Manola van Leeuwe is fotograaf en grafisch ontwerper onder de naam Fotografie+. Ze maakt documentaire bruids- en bedrijfsreportages. Haar fotografie kenmerkt zich door spontaniteit, sfeer en emotie. Als grafisch ontwerper houdt zij zich vooral bezig met het ontwerpen van albums, aankondigingen en complete huisstijlen. Op dit gebied vindt zij visie, kleuren en frisheid belangrijk. Manola’s werk is al meerdere malen beloond met nominaties en awards.

Foto: Fotografie+
Foto: Fotografie+
Foto: Fotografie+
Foto: Fotografie+

Dario Endara Photography – Bezoek de website

Dario Endara is een Amerikaanse fotograaf die sinds een aantal jaar in Nederland woont. Dario is gespecialiseerd in bruidsfotografie. De foto’s worden genomen op spontane wijze en het belangrijkste is dat jullie jezelf kunnen zijn voor de camera! Dario’s stijl is te omschrijven als spontaan, modern en fotojournalistiek. Bij Dario Endara Photography kun je niet alleen terecht voor de mooiste trouwfoto’s maar bijvoorbeeld ook voor zogeheten ‘love shoots’ of voor prachtige zwangerschapsfoto’s!

Foto: Dario Endara
Foto: Dario Endara
Foto: Dario Endara
Foto: Dario Endara

Izzy fotografie – Bezoek de website

De manier van fotograferen is bij Izzy fotografie totaal natuurlijk. Go with the flow! Er worden geen fotosituaties gecreeërd, in plaats daarvan legt Izzy Fotografie échte momenten vast. Het verhaal van jullie trouwdag wordt vastgelegd met haar beelden en jaren later zullen de foto’s je nog steeds terug brengen naar die geweldige dag! Bij Izzy fotografie kun je terecht voor totaalpakketten tegenover een aantrekkelijke prijs die met zorg zijn opgezet. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen jullie elkaar beter leren kennen en de wensen delen! Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bovenaan!

Foto: Izzy fotografie
Foto: Izzy fotografie

Cfoto – Bezoek de website

Caroline Elenbaas werkt sinds 2008 als bruidsfotograaf, Caroline werkt met veel liefde en passie voor fotografie. Haar foto’s zijn spontaan en in beweging. Er is gebruik van natuurlijk licht om de situatie optimaal vast te leggen. De locatie voor de trouwfoto’s zijn belangrijk voor Caroline en ze werkt zowel in de natuur als in een stedelijke omgeving. Ook leuk, na enkele weken staat er een prachtige slideshow van jullie huwelijk online, met een selectie van minimaal 100 foto’s met mooie muziek.  Deze kunnen jullie doorsturen naar familie en vrienden!

Foto: Cfoto
Foto: Cfoto
Foto: Cfoto
Foto: Cfoto

Jesse van Kalmthout Fotografie – Bezoek de website

Jesse van Kalmthout maakt journalistieke trouwreportages. Bewust en met volle overgave. Jullie bruiloft en jullie grote dag is zijn grote uitdaging. Jesse is altijd opzoek naar dat ene moment en werkt vanuit de shaduw en de achtergrond om jullie bruiloft perfect weer te kunnen geven. Jesse omschrijft zichzelf als vurig, energiek en spontaan. En dit is terug te zien op de prachtige foto’s! De foto’s worden niet genomen met geforceerde poses of nep glimlachen maar met passie en een relaxte sfeer!

Foto: Jesse van Kalmthout
Foto: Jesse van Kalmthout
Foto: Jesse van Kalmthout
Foto: Jesse van Kalmthout

Janssen- Fotografie – Bezoek de website

In Nederland wordt het maken van bruidsfoto’s op top niveau bekroond met de bruidsfoto awards (BFFA). In 2016 heeft Janssen- Fotografie deze weer in ontvangst mogen nemen in de categorie ‘familiegevoel’. Gedreven door passie, professionaliteit en een liefde voor bruiloften zullen deze fotografen ervoor zorgen dat jullie trouwfoto’s super mooi worden! Samen zullen jullie kijken naar de wensen, ideeën en mogelijkheden.

Foto: Janssen- Fotografie
Foto: Janssen- Fotografie
Foto: Janssen- Fotografie
Foto: Janssen- Fotografie

Linda Berretty Bruidsfotografie – Bezoek de website

Flexibiliteit en onzichtbaarheid zijn kenmerkend voor het werk van Fotografe Linda Berretty. Het belangrijkste voor Linda is het leren kennen van het bruidspaar en de familie, bij haar zullen jullie op jullie gemak voelen en jezelf kunnen zijn! De bruidsreportage zal jullie dag schetsen in al haar facetten, met oog voor de emotionele momenten, details en de liefde. Linda: “Het is erg bijzonder om een huwelijk van dichtbij mee te mogen maken. Letterlijk, want met mijn fotografie probeer ik jullie een levendige herinnering te geven aan die hele speciale dag waarop jullie elkaar het jawoord gaven.”

Foto: Linda Berretty Fotografie
Foto: Linda Berretty Bruidsfotografie
Foto: Linda Berretty Bruidsfotografie
Foto: Linda Berretty Bruidsfotografie

Moniek van Gils Fotografie – Bezoek de website

De bruidsreportages van Moniek zijn licht, fris en ongedwongen. Alle pure emoties en interacties tussen mensen worden vastgelegd. Tijdens jullie bruiloft zal Moniek niet opvallen en jullie zullen je afvragen hoe ze toch die prachtige momenten heeft kunnen vastleggen! Moniek: ” Jullie zullen veel journalistieke beelden zien die ik afwissel met detailshots van bijvoorbeeld de jurk, het pak of de aankleding. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere invalshoeken om vanuit te fotograferen. En het liefste werk ik met natuurlijk daglicht. Dat is zo mooi en daar kan ik echt van genieten.”
Foto: Moniek van Gils Fotografie
Foto: Moniek van Gils Fotografie
Foto: Moniek van Gils Fotografie
Foto: Moniek van Gils Fotografie

Els Korsten Fotografie – Bezoek de website

Els Korsten weet hoe ze op een originele manier dat ene belangrijke moment kan vastleggen. Creatief en spontaan, waarbij mensen het volste vertrouwen voelen om zichzelf te zijn en zo het beste in zichzelf naar boven halen. Els: ”Mensen voelen zich bij me op hun gemak, ze kunnen in het volste vertrouwen zichzelf zijn en het beste van zichzelf laten zien. Mijn creatieve en spontane aanpak resulteert in aansprekende én onderscheidende fotografie, zodat bijzondere momenten voor altijd zijn vastlegt.”

Foto: Els Korsten Fotografie
Foto: Els Korsten Fotografie
Foto: Els Korsten Fotografie
Foto: Els Korsten Fotografie

Peter Geluk Bruidsfotografie – Bezoek de website

De sfeer van Peter Geluk Bruidsfotografie is sfeervol en journalistiek. Jullie grote dag wordt zo puur mogelijk vastgelegd. Niet poseren, niets bijsturen, alleen echte foto’s zoals jullie zijn. Bij Peter Geluk Bruidsfotografie wordt er het liefst gewerkt met twee fotografen, zo zullen zij geen moment missen. ”De traan op een wang, een ontroerde moeder of een trotse vader: deze momenten vastleggen, dat is ónze liefde. Wij genieten als we jullie kunnen fotograferen op de meest emotionele, liefdevolle en hilarische momenten.”

Foto: Peter Geluk Bruidsfotografie
Foto: Peter Geluk Bruidsfotografie
Foto: Peter Geluk Bruidsfotografie
Foto: Peter Geluk Bruidsfotografie

Deze fotografen zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een fotograaf uit Noord-Brabant tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! Neem contact op met deze toppers om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

De bruidsfotografen uit 2016: vanuit Zankyou's oogpunt de beste selectie!
De bruidsfotografen uit 2016: vanuit Zankyou's oogpunt de beste selectie!
Dit artikel betreft een topic die absoluut niet gemist mag worden op jouw bruiloft, namelijk ''bruidsfotografen!''. Wij hebben een selectie gemaakt van de meeste interessante fotografen van het jaar 2016, ontdek ze gauw.
Mon et Mine
De beste bruidsfotografen uit omgeving Gelderland, leg je bruiloft professioneel vast!
Deze fotografen leggen de allermooiste momenten van jullie bruiloft vast. Geen ongemakkelijke poses maar oprechte momenten vol liefde en passie!
Foto: Melike Doganbas
De beste bruidsfotografen uit Amsterdam! Zij leggen de allermooiste momenten vast
Kunstenaars die met hun talent alle bijzondere momenten prachtig weten vast te leggen! Bekijk hier onze selectie...

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie