Onvergetelijke foto's met de beste fotografen van Zeeland

Voor vele van ons voelt een tripje naar Zeeland als vakantie in eigen land. Met haar stranden en duinen is het een prachtige provincie en met haar top fotografen wil jij hier maar wat graag gefotografeerd worden!

  • Foto en video
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Zeeland geeft dat vakantiegevoel, net dat beetje extra wat ervoor zorgt dat je even helemaal kunt ontspannen. De frisse zeelucht, de uitgestrekte stranden en de vriendelijke mensen zorgen ervoor dat Zeeland een populaire provincie is om te trouwen. Voor degene die dit van plan zijn hebben wij ook alvast de mooiste trouwlocaties van Zeeland op een rijtje gezet! Er zijn dan ook veel bruiloftsfotografen te vinden, maar bij wie moet je zijn voor levenslange herinneringen? Wij hebben een lijst gemaakt met onze favoriete fotografen uit Zeeland. Lees snel verder!

De fotografen die genoemd worden in dit artikel:

Foto: Saskia van Eijk Fotografie
Foto: Saskia van Eijk Fotografie

Saskia van der Eijk Fotografie – Bezoek de website

Adverteren

Haar passie groeide uit tot Saskia van der Eijk Fotografie. Iets waarmee ze kan doen waar ze geen genoeg van kan krijgen: fotograferen! “Ik fotografeer alleen met natuurlijk licht en daarom zijn buitenbruiloften voor mij echt een feestje. Ik wil de tijd stilzetten en al dat moois vastleggen. Een droom die ik vandaag de dag mijn werk mag noemen. Liefde, details, emoties, avontuurlijke mensen en prachtige omgevingen geven mij kriebels!” Saskia is opgegroeid in Vlissingen, omringd door de magische duinen en het strand. Als je voor een ‘avontuur wilt gaan waarbij je haren waaien, je vies kan worden en je echt jezelf durft te zijn’, zit je bij Saskia goed.

Foto: Saskia van Eijk FotografieMeer lezen “Foto: Saskia van Eijk Fotografie”
Foto: Saskia van Eijk Fotografie
Foto: Saskia van Eijk FotografieMeer lezen “Foto: Saskia van Eijk Fotografie”
Foto: Saskia van Eijk Fotografie

Laura de Roeck Photography – Bezoek de website!

Laura is al van jongs af aan gek van fotograferen en ze is dan ook een fotograaf in hart en nieren. Ze laat zich inspireren door alles wat ze ziet: licht, liefde, en ook de wilde, mooie wereld waarin we leven. Laura heeft verschillende pakketten voor elk budget en voor de verschillende wensen van bruidsparen to be. Voor Laura is het fotograferen van jullie grote dag niet enkel een baan. “Wanneer je me vraagt om je fotograaf te zijn, vraag je me om een vriendin te zijn – een vriendin die heel dichtbij je staat op een speciaal moment.”

Foto: Laura de Roeck PhotographyMaak nu een afspraak met Laura de Roeck!
Foto: Laura de Roeck Photography
Foto: Laura de Roeck PhotographyMaak nu een afspraak met Laura de Roeck!
Foto: Laura de Roeck Photography

Anne Sturm Bruidsfotografie – Bezoek de website

Naast fotograaf is Anne Sturm van Anne Sturm Bruidsfotografie ook drukker, grafisch vormgever en heeft ze een achtergrond in grafische communicatie. Deze vaardigheden maken het dat ze ook graag een fotoalbum samenstelt voor de koppels. Haar foto’s maakt ze vanuit haar intuïtie. Hiermee legt ze hippe, spontane en sfeervolle beelden vast waardoor de herinnering aan jullie trouwdag voor altijd bij zal blijven. “Huwelijksreportages is dan mijn passie, dit probeer ik te uiten in mijn werk met het oog voor detail.”

Foto: Anne Sturm BruidsfotografieMeer lezen “Foto: Anne Sturm Bruidsfotografie”
Foto: Anne Sturm Bruidsfotografie
Foto: Anne Sturm BruidsfotografieMeer lezen “Foto: Anne Sturm Bruidsfotografie”
Foto: Anne Sturm Bruidsfotografie

Dick van der Veer – Bezoek de website

Fotograferen kan iedereen. Maar dierbare momenten vastleggen op een professionele manier vereist vakkennis, ervaring en de juiste apparatuur. Iemand die jullie liefde kan vangen in beeld. Die je fotografeert zoals je bent, met nonchalante foto’s zonder te poseren. Die je laat stralen op je mooiste dag. Zo’n iemand is Dick van der Veer. “Welke stijl past bij jullie? Modern, klassiek, liever met humor, of wil je iets anders dan een “gewone” trouwreportage? Ga dan voor een journalistieke reportage!” Dick heeft duidelijke prijzen en pakketten. Van 6 tot 16 uur fotografie, met of zonder een album of zelfs de optie van een tweede fotograaf. Je kunt het zo uitgebreid en gepersonaliseerd maken als je zelf wilt. Ideaal voor elk budget!

Foto: Dick van der VeerMaak nu een afspraak met Dick van der Veer!
Foto: Dick van der Veer
Foto: Dick van der VeerMaak nu een afspraak met Dick van der Veer!
Foto: Dick van der Veer

Bob-Photos Bruidsfotografie – Bezoek de website

Bob Photos Bruidsfotografie bestaat uit Bob en Linda. Hun passie is bruidsfotografie. Samen delen ze de liefde, die ze ook graag fotograferen. “Jullie bruiloft is net als onze fotografie, kleurrijk, vol emotie met veel stijl en oog voor detail, voor ons is dus niks te gek!” Ze zijn altijd met z’n tweeën en kunnen hierdoor dan ook veel meer vastleggen dan wanneer een fotograaf alleen werkt. Op jullie dag fotografeert Linda de details van de bruid. Denk aan de jurk die klaar hangt, schoenen en het aankleden van de bruid. Terwijl Bob begint bij de bruidegom en focust op de details daar. “De hele dag door vullen we elkaar zo aan en pakken we de emotie die vaak op verwachte maar ook op onverwachte momenten plaatsvinden.”

Foto: Bob-Photos BruidsfotografieMeer lezen “Foto: Bob-Photos Bruidsfotografie”
Foto: Bob-Photos Bruidsfotografie
Foto: Bob-Photos BruidsfotografieMeer lezen “Foto: Bob-Photos Bruidsfotografie”
Foto: Bob-Photos Bruidsfotografie

Linda Hemmes Photography – Bezoek de website

Zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf voor pure, liefdevolle en romantische foto’s? Dan zijn jullie bij Linda Hemmes aan het juiste adres! Linda’s doel is om de prachtige en emotionele momenten van jullie mooiste dag vast te leggen in ongedwongen, ontspannen en spontane foto’s. Met haar foto’s laat ze de belangrijkste momenten, maar vooral de liefde, terugkomen. “Ik streef ernaar om met mijn passie, enthousiasme en liefde voor het vak romantische en spontane beelden te creëren. Het allerbelangrijkste is dat jullie op jullie mooiste dag volop kunnen genieten!” Dat doet Linda vooral door van de fotoshoot een ontspannen moment te maken. Houd je niet van eindeloos poseren? Linda zorgt ervoor dat het als een intiem moment voelt met veel fun en een gezellige en ontspannen sfeer.

Foto: Linda Hemmes FotografieMaak nu een afspraak met Linda Hemmes!
Foto: Linda Hemmes Fotografie
Foto: Linda Hemmes FotografieMaak nu een afspraak met Linda Hemmes!
Foto: Linda Hemmes Fotografie

Anneke Veronica Photography – Bezoek de website

Bij Anneke van Anneke Veronica Photography ga je voor pure, frisse, sfeervolle beelden van de ongedwongen, ontspannen en spontane momenten tijdens jullie grote dag. Ze had altijd de ambitie om iets voor zichzelf te beginnen, en om iets te betekenen voor anderen. Anneke heeft veel gereisd en hierin waren de foto’s haar houvast aan de mooie herinneringen. Fotograferen is altijd al een hobby van haar geweest, maar pas tijdens haar studie Communicatie besefte ze dat ze hier meer mee wilde doen. “Mijn doel is om tijdens jullie bruiloft emoties te vangen en inspirerende beelden te maken die jullie als bruidspaar raken, zodat de herinnering van deze prachtige dag altijd blijft.”

Foto: Anneke Veronica PhotographyMaak nu een afspraak met Anneke Veronica!
Foto: Anneke Veronica Photography
Foto: Anneke Veronica PhotographyMaak nu een afspraak met Anneke Veronica!
Foto: Anneke Veronica Photography

Deze fotografen, in willekeurige volgorde, hebben allemaal hun eigen touch en stijl. Heb jij een fotograaf gevonden die je aanspreekt? Neem dan contact met ze op via Zankyou en vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Facebook en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bob-Photos Bruidsfotografie Trouwfotografen
A.s.v Guerrand Photography Trouwfotografen
Anneke Veronica Photography Trouwfotografen
Linda Hemmes fotografie Trouwfotografen
Dick van der Veer Trouwfotografen
Laura de Roeck Photography Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!