Een fotoshoot met rookbommen en rookfakkels: kleurrijk, intiem en hip!

Maak je de foto's op je trouwdag nu nóg specialer met gekleurde rookbommen! Creëer magische foto's die je voor altijd bij zullen blijven!

  • Foto en video
  • Nederland

Nét als je denkt dat je alle trends in trouwwereld hebt gezien, komt er weer iets nieuws waardoor je met open mond achterblijft. Want het is écht waar dat de bruilofttrends elke keer beter, groter en mooier zijn. Als je graag met verschillende elementen speelt om onvergetelijke foto’s van jouw grote dag te hebben, word je zeker blij van deze nieuwe trend: Gekleurde rookbommen en rookfakkels voor de trouwfoto’s. Een fotoshoot vol kleur en prachtige vormen, waarin jullie nog steeds het middelpunt zijn. Het kan! De rookbommen verzekeren je van geweldige en unieke foto’s, zonder al teveel extra kosten. Als je de stijl nog niet kent, of juist wel en op zoek bent naar meer details, zit je hier goed want wij vertellen je meer over deze geweldige trend.

opslaanFoto: Malou Peters Fotografie
Foto: Malou Peters Fotografie

Eindeloze mogelijkheden met rook

Adverteren

Je zou misschien denken van niet, maar deze rookbommen en rookfakkels zijn heel makkelijk te verkrijgen en te gebruiken. De gekleurde rookbommen zijn te koop in vele tinten, dus er is altijd een kleur die jouw foto’s een bijzondere touch geeft. Elke locatie wordt spannend en krijgt een mysterieuze touch met de rook die deze bommen creëren. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, en je fotograaf zal ontelbare ideeën hebben om met deze kleurbommen te spelen..

Overleg vooraf goed met je fotograaf over je wensen, en ga voor een proef fotoshoot indien nodig. Melanie van Zondagfotografie is ook gek op nieuwe ideeën voor bijzondere en onvergetelijke shoots. “Mijn foto’s zijn puur, romantisch, echt, en niet te geposeerd. Ik ben dol op natuurlijk licht, mooie details, prachtige locaties, te gekke schoenen, romantische boeketten en echte emoties.” De foto’s met kleurenbommen zijn dan ook echt iets voor Melanie en passen helemaal bij haar stijl. Ze werkte al eerder met kleurenpoeder en legde vele huwelijken vast, dus aan ervaring geen gebrek! Neem contact op met Melanie als jij ook zo’n geweldige shoot wilt!

opslaanFoto: Zondag FotografieNeem nu contact op met Zondag Fotografie!
Foto: Zondag Fotografie

Waar moet je op letten bij het gebruik van rookbommen?

Sommige rookbommen of fakkels worden erg heet dus het is verstandig hier rekening mee te houden en ze ook niet te gebruiken op droge vlaktes. Het is sowieso aan te raden om de bommen met water te overgieten als je klaar bent, om zeker te weten dat ze goed uit zijn. Koop de rookbommen bij een vuurwerkwinkel of gespecialiseerde webshop, zodat je zeker weet dat je veilige bommen hebt die aan de Europese veiligheidsnormen voldoen, en lees vooraf ook altijd de instructies voor gebruik.

De bommen worden altijd op een open locatie afgestoken. Let daarbij op of het niet te hard waait tijdens de shoot. Bij harde wind krijg je namelijk geen mooie rook. Ook is het altijd verstandig bij de gemeente te informeren of je de rookbommen mag gebruiken. Het is eigenlijk altijd toegestaan maar op sommige plekken, zoals in de buurt van wegen, mogen de rookbommen niet worden afgestoken.

Belangrijk is ook dat jullie je op jullie gemak voelen met het vuur en de rook. Als je zelf niet van vuur of rook houdt, of er niet goed tegen kan, zijn de rookbommen misschien niet zo een goed idee. Het is namelijk moeilijk te poseren als je je niet op je gemak voelt. Ook zul je geen natuurlijke look krijgen als je gespannen bent, en dat zou zonde zijn van de fotoshoot.

opslaanFoto: Shutterstock - Shchu
Foto: Shutterstock – Shchu

Inspirerende foto’s op geweldige locaties

Het doel van de rookbommen is om inspirerende foto’s te krijgen die niet alleen de stijl en visie van de fotograaf laat zien, maar ook jullie stijl en liefde voor kunst uitstraalt. De beweging van de rook geeft namelijk een mooi contrast tussen de vormen van de omgeving, en jullie lichamen. De natuur is dan ook een perfecte locatie voor de shoot. De gekleurde rook in combinatie met de natuur zoals een bos of een tuin, geven namelijk de mooiste kleuren en vormen.

Als de natuur niet echt jouw ding is, kun je ook gaan voor een moderne en kosmopolitische touch. Denk hierbij aan oude ruimtes zoals leegstaande fabrieken, of parkeerplaatsen. De ronde vormen van de rook staan in sterk contrast met de industriële touch van bovenstaande ruimtes, wat voor een geweldig effect zorgt. Voor een extra spannende feeling ga je voor een avondshoot in het donker om te spelen met licht, kleur en emoties. Succes gegarandeerd!

Een fotoshoot met rookbommen is niet alleen heel hip en gaaf, maar stiekem ook heel intiem. Omringd door de rook bestaan alleen jij, jouw partner en de liefde die jullie voor elkaar voelen. Als je van originaliteit houdt en op zoek bent naar geweldige ideeën voor een fotoshoot, dan zijn de prachtige wolken van de gekleurde rookbommen jouw bondgenoot. Neem contact op met Melanie van Zondagfotografie voor de mogelijkheden op jullie bruiloft en laat je meeslepen in een wereld van kunst en kleur. Wil je nog meer van deze mooie foto’s zien? Volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste trends!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Zondag Fotografie Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!