Een bruiloft in Friesland? Mis deze fantastische fotografen niet!

Friesland is zonder meer één van de mooiste provincies van Nederland. Bekend om de prachtige natuur, de vele wateren en het vrije gevoel, is het voor koppels een favoriete locatie om te trouwen. Een onmisbaar deel van de bruiloft is natuurlijk de fotografie, zodat je voor altijd kunt nagenieten van jullie prachtige dag. Wij van Zankyou hebben een selectie gemaakt van de beste fotografen uit Friesland. Kijk je mee?

De fotografen die genoemd worden in dit artikel zijn:

Foto: Helena Fotografie
Foto: Helena Fotografie

Amelanfoto (Jantina Scheltema) – Bezoek de website

Als je op Ameland gaat trouwen, maar ook voor een bruiloft op andere plekken in Nederland is Jantina Scheltema van Amelandfoto er voor jullie. Zij kent het eilandgevoel: lekker relaxt, zilte zeelucht op je lippen en een bries in je haren, en legt dit ook vast. “Of jullie nou naar Ameland komen of een stukje Ameland naar je toe wilt halen, ik ben er om voor jullie toffe foto’s te maken. Ik werk op een ontspannen manier. Jullie houden van elkaar, jullie familie en je vrienden en dat leg ik vast.”

Foto: Ameland FotografieBezoek de website!
Foto: Ameland Fotografie
Foto: Ameland FotografieBezoek de website!
Foto: Ameland Fotografie

Sandra Gielesen Fotografie – Bezoek de website

Sandra Gielesen Fotografie is een echte storyteller. “Met mijn foto’s vertel ik een verhaal: jullie eigen unieke verhaal! Dat leg ik vast in een prachtig document, zodat jullie niet alleen een waardevolle, maar ook een tastbare herinnering hebben waarmee je bijzondere momenten heerlijk kunt herbeleven. Ik fotografeer op documentaire wijze, ongedwongen en spontaan en probeer altijd hét moment te vangen.”

Foto: Sandra Gielesen Fotografie
Foto: Sandra Gielesen Fotografie
Foto: Sandra Gielesen Fotografie
Foto: Sandra Gielesen Fotografie

Nadine de Ruiter – Bezoek de website

Mooie momenten zijn er om te delen en te bewaren. Foto’s mogen een verhaal vertellen en een gevoel overbrengen. Nadine de Ruiter is naar eigen zeggen dan ook een echt gevoelsmens. “Ik wil alles ten volste ervaren, ook in mijn fotografie. Het is niet slechts een plaatje, het moet een belevenis zijn. Mensen zijn op hun mooist in hun natuurlijke element, onbevangen en oprecht.”

Foto: Nadine de Ruiter FotografieBezoek de website!
Foto: Nadine de Ruiter Fotografie
Foto: Nadine de Ruiter FotografieBezoek de website!
Foto: Nadine de Ruiter Fotografie

Helena Fotografie – Bezoek de website 

De stijl van Helena Fotografieis puur en kleurrijk. “Ik wil dat je na afloop kunt bladeren door je album en je dag weer beleefd zoals hij was. Ook houd ik van toffe details en spelen met de omgeving en het licht. Ze weet precies de juiste momenten te pakken, en legt jullie bruiloft prachtig vast. Ik houd ervan om bijzondere momenten vast te leggen, zoals de liefde tussen twee mensen. Iemand op een foto te laten stralen vind ik echt fantastisch! Inmiddels heb ik al tientallen bruiloften mogen vastleggen en keer op keer vind ik het weer geweldig om bij zo’n speciale dag aanwezig te mogen zijn.”

Fototune Fotografie – Bezoek de website 

Ook met een klein budget is het mogelijk om een fantastische fotoshoot te hebben op jullie grote dag. Menno van Fototune Fotografie heeft een vaste prijs en levert snel na jullie grote dag de foto’s. Kleur, sfeer en veel vrolijkheid worden prachtig vastgelegd bij Fototune Fotografie. “Al sinds mijn 14e ben ik bezig met fotografie. Vandaag de dag richt ik mij volledig op fotografie en heb ik al vele mooie opdrachten in het buitenland, natuur, kinderen, families, jongeren en nu ook bruiloften mogen doen.”

Foto: Fototune fotografieBezoek de website!
Foto: Fototune fotografie
Foto: Fototune fotografieBezoek de website!
Foto: Fototune fotografie

Lex Ensing Photography – Bezoek de website

Lex van Lex Ensing Photography zorgt voor een mooie, ongedwongen en spontane trouwreportage. Een sfeervol verslag van jullie dag! “Wanneer je op zoek bent naar een professionele én onopvallende fotograaf op je bruiloft dan zit je bij mij goed. Tevens kunnen jullie mij inhuren voor het maken van jullie eigen originele trouwkaart of trouwlogo!” Drie vliegen in één klap!

Foto: Lex Ensing PhotographyBezoek de website!
Foto: Lex Ensing Photography
Foto: Lex Ensing Photography
Foto: Lex Ensing Photography

Nickie Fotografie – Bezoek de website 

“Zoals jullie met hart en ziel bezig zijn met het organiseren van een perfecte bruiloft zo leg ik mijn hart en ziel in het fotograferen van deze dag.” Nickie Fotografie leert het aanstaand bruidspaar vooraf graag kennen en gaat dan ook altijd voor een kennismakingsgesprek. De hoogtepunten van jullie trouwdag worden verwerkt in een mooi albumpje die makkelijk mee te nemen is naar familie, vrienden of werk. Dit mini-album zit al bij de prijs inbegrepen.

Wij hebben veel inspiratie en goede vibes gekregen van deze fantastische fotografen. Zit er voor jullie ook een ‘ja ik wil’ fotograaf tussen? Neem contact op met de fotograaf en ga voor een fantastische shoot van jullie grote dag. Wij hebben ook de beste trouwlocaties van Friesland op een rijtje gezet Houd je ons op de hoogte via Instagram of Facebook?

*dit zijn de door Zankyou gekozen, op willekeurige volgorde geplaatste, beste bruidsfotografen uit Friesland

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Fotobelle
Hier vind je de beste fotografen van Zuid-Holland
Op zoek naar de beste trouwfotograaf in Zuid-Holland zodat jullie speciale dag exact zo wordt vastgelegd zoals jullie willen? Wij hebben ze allemaal voor je verzamelt!
Foto: Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof
De 10 mooiste trouwlocaties van Friesland in 2017!
Wij hebben de mooiste trouwlocaties van Friesland voor je op een rijtje gezet! Zeker weten dat jij en je partner hier een geschikte locatie gaan vinden!
Foto: Bruidshoeve Charlotte
Hier koop jij je trouwjurk in Friesland!
Heb jij jouw droomjurk al gevonden? Voor dit artikel hebben we de beste bruidsboetieks uit Friesland voor je geselecteerd.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie