De beste trouwfotografen uit Friesland op Zankyou!

Friesland is zonder meer één van de mooiste provincies van Nederland. Een onmisbaar deel van de bruiloft is natuurlijk de fotografie, zodat je voor altijd kunt nagenieten van jullie prachtige dag. Wij van Zankyou hebben een selectie gemaakt van de beste fotografen uit Friesland.

  • Foto en video
  • Editorial

Friesland is zonder meer één van de mooiste provincies van Nederland. Bekend om de prachtige natuur, de vele wateren en het vrije gevoel, is het voor koppels een favoriete locatie om te trouwen. Een onmisbaar deel van de bruiloft is natuurlijk de fotografie, zodat je voor altijd kunt nagenieten van jullie prachtige dag. Wij van Zankyou hebben een selectie gemaakt van de beste fotografen uit Friesland. Kijk je mee?

De fotografen die genoemd worden in dit artikel zijn:

Foto: Helena Fotografie
Foto: Helena Fotografie

Ameland Foto (Jantina Scheltema) – Bezoek de website

Adverteren

Als je op Ameland gaat trouwen, maar ook voor een bruiloft op andere plekken in Nederland is Jantina Scheltema van Amelandfoto er voor jullie. Zij kent het eilandgevoel: lekker relaxt, zilte zeelucht op je lippen en een bries in je haren, en legt dit ook vast. “Of jullie nou naar Ameland komen of een stukje Ameland naar je toe wilt halen, ik ben er om voor jullie toffe foto’s te maken. Ik werk op een ontspannen manier. Jullie houden van elkaar, jullie familie en je vrienden en dat leg ik vast.”

Foto: Ameland FotoKlik voor meer!
Foto: Ameland Foto
Foto: Ameland FotoKlik voor meer!
Foto: Ameland Foto

Sandra Gielesen Fotografie – Bezoek de website

Sandra Gielesen Fotografie is een echte storyteller. “Met mijn foto’s vertel ik een verhaal: jullie eigen unieke verhaal! Dat leg ik vast in een prachtig document, zodat jullie niet alleen een waardevolle, maar ook een tastbare herinnering hebben waarmee je bijzondere momenten heerlijk kunt herbeleven. Ik fotografeer op documentaire wijze, ongedwongen en spontaan en probeer altijd hét moment te vangen.”

Foto: Sandra Gielesen FotografieKlik voor meer!
Foto: Sandra Gielesen Fotografie
Foto: Sandra Gielesen FotografieKlik voor meer!
Foto: Sandra Gielesen Fotografie

Nadine de Ruiter – Bezoek de website

Mooie momenten zijn er om te delen en te bewaren. Foto’s mogen een verhaal vertellen en een gevoel overbrengen. Nadine de Ruiter is naar eigen zeggen dan ook een echt gevoelsmens. “Ik wil alles ten volste ervaren, ook in mijn fotografie. Het is niet slechts een plaatje, het moet een belevenis zijn. Mensen zijn op hun mooist in hun natuurlijke element, onbevangen en oprecht.”

Foto: Nadine de Ruiter FotografieKlik voor meer!
Foto: Nadine de Ruiter Fotografie
Foto: Nadine de Ruiter FotografieKlik voor meer!
Foto: Nadine de Ruiter Fotografie

Helena Fotografie – Bezoek de website 

De stijl van Helena Fotografie is puur en kleurrijk. “Ik wil dat je na afloop kunt bladeren door je album en je dag weer beleefd zoals hij was. Ook houd ik van toffe details en spelen met de omgeving en het licht. Ze weet precies de juiste momenten te pakken, en legt jullie bruiloft prachtig vast. Ik houd ervan om bijzondere momenten vast te leggen, zoals de liefde tussen twee mensen. Iemand op een foto te laten stralen vind ik echt fantastisch! Inmiddels heb ik al tientallen bruiloften mogen vastleggen en keer op keer vind ik het weer geweldig om bij zo’n speciale dag aanwezig te mogen zijn.”

Foto: Helena FotografieKlik voor meer!
Foto: Helena Fotografie
Foto: Helena FotografieKlik voor meer!
Foto: Helena Fotografie

Fototune Fotografie – Bezoek de website 

Ook met een klein budget is het mogelijk om een fantastische fotoshoot te hebben op jullie grote dag. Menno van Fototune Fotografie heeft een vaste prijs en levert snel na jullie grote dag de foto’s. Kleur, sfeer en veel vrolijkheid worden prachtig vastgelegd bij Fototune Fotografie. “Al sinds mijn 14e ben ik bezig met fotografie. Vandaag de dag richt ik mij volledig op fotografie en heb ik al vele mooie opdrachten in het buitenland, natuur, kinderen, families, jongeren en nu ook bruiloften mogen doen.”

Foto: Fototune FotografieKlik voor meer!
Foto: Fototune Fotografie
Foto: Fototune FotografieKlik voor meer!
Foto: Fototune Fotografie

Lex Ensing Photography – Bezoek de website

Lex van Lex Ensing Photography zorgt voor een mooie, ongedwongen en spontane trouwreportage. Een sfeervol verslag van jullie dag! “Wanneer je op zoek bent naar een professionele én onopvallende fotograaf op je bruiloft dan zit je bij mij goed. Tevens kunnen jullie mij inhuren voor het maken van jullie eigen originele trouwkaart of trouwlogo!” Drie vliegen in één klap!

Foto: Lex Ensing Photography
beste fotografen Friesland
Foto: Lex Ensing Photography

Nickie Fotografie – Bezoek de website 

“Zoals jullie met hart en ziel bezig zijn met het organiseren van een perfecte bruiloft zo leg ik mijn hart en ziel in het fotograferen van deze dag.” Nickie Fotografie leert het aanstaand bruidspaar vooraf graag kennen en gaat dan ook altijd voor een kennismakingsgesprek. De hoogtepunten van jullie trouwdag worden verwerkt in een mooi albumpje die makkelijk mee te nemen is naar familie, vrienden of werk. Dit mini-album zit al bij de prijs inbegrepen.

Foto: Nickie FotografieKlik voor meer!
Foto: Nickie Fotografie
Foto: Nickie FotografieKlik voor meer!
Foto: Nickie Fotografie

FotografikaBezoek de website!

Fotografika kan je omschrijven met simpelweg twee woorden: spontaan en energiek! Tevens zorgt Ana voor levendige en stijlvolle bruidsfotografie. Zo heeft ze een oog voor detail. Ze legt alle speciale momentjes vast op jullie bruiloft. Bij Fotografika krijgen jullie de garantie dat er geweldige foto’s zijn gemaakt!

Foto: FotografikaKlik voor meer!
Foto: Fotografika
Foto: FotografikaKlik voor meer!
Foto: Fotografik

Fotografie LydiaBezoek de website!

Lydia gaat voor foto’s met een ontspannen sfeer en natuurlijke foto’s. Zij zorgt ervoor dat jullie alle zenuwen kwijtraken op de dag van de bruiloft. Gaan jullie in het buitenland trouwen? Dan kunnen jullie ook bij Lydia terecht, zij reist graag met jullie mee. Lydia gebruikt haar daglichtstudio zowel op locatie of bij jullie thuis. Klinkt geweldig, toch?!

Foto: Fotografie LydiaKlik voor meer!
Foto: Fotografie Lydia
Foto: Fotografie LydiaKlik voor meer!
Foto: Fotografie Lydia

Wij hebben veel inspiratie en goede vibes gekregen van deze fantastische fotografen. Zit er voor jullie ook een ‘ja ik wil’ fotograaf tussen? Neem contact op met de fotograaf en ga voor een fantastische shoot van jullie grote dag. Wij hebben ook de beste trouwlocaties van Friesland op een rijtje gezet Houd je ons op de hoogte via Instagram of Facebook?

*dit zijn de door Zankyou gekozen, op willekeurige volgorde geplaatste, beste bruidsfotografen uit Friesland

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Imperfect Moments Trouwfotografen
Sandra Gielesen Fotografie Trouwfotografen
Lex Ensing Photography Trouwfotografen
Ameland Foto Trouwfotografen
Nickie Fotografie Trouwfotografen
Fototune fotografie Trouwfotografen
Fotografie Lydia Trouwfotografen
Fotografika Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!