Een warme en persoonlijke ceremonie? Dit zijn de beste trouwambtenaren uit Utrecht

Een zelfstandig trouwambtenaar zorgt ervoor dat jullie persoonlijke verhaal met warmte wordt verteld, betrekt je gasten actief bij de ceremonie en zorgt ervoor dat je tranen van ontroering afwisselt met tranen van het lachen. Hij of zij zorgt ervoor dat het moment waarop je verklaart voor altijd bij de ander te blijven magisch wordt. Ga je in de buurt van Utrecht trouwen en heb je besloten voor een zelfstandig trouwambtenaar te kiezen en niet één die je door de gemeente wordt aangewezen? Wij hebben de beste trouwambtenaren van Utrecht op een rijtje gezet.

De trouwambtenaren die in dit stuk worden genoemd zijn door Zankyou gekozen en worden op willekeurige volgorde weergeven:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pauline Suidgeest Ceremoniespreker – Bezoek de website

Pauline Suidgeest was de eerste zelfstandig trouwambtenaar van Nederland en heeft dus bakken vol ervaring. Het is voor haar erg belangrijk dat het verhaal van het bruidspaar in alle rust wordt verteld. Met liefde geeft ze het bruidspaar de ruimte om tijdens de ceremonie aan elkaar te laten weten waarom ze voor elkaar kiezen. Pauline snapt dat het uitspreken op dat moment spannend kan zijn, dus kun je ook een brief mailen. Ze voelt precies aan wanneer diepgang passend is, maar ook waar ruimte is voor humor. Pauline behandelt jullie prachtige moment met respect en zorgt voor eenonvergetelijke ceremonie, die helemaal past bij wie jullie zijn.

Pauline Suidgeest Ceremoniespreker. Foto: Saskia Zeller FotografieNeem nu contact op!
Pauline Suidgeest Ceremoniespreker. Foto: Saskia Zeller Fotografie
Foto: Pauline Suidgeest CeremoniesprekerNeem nu contact op!
Foto: Pauline Suidgeest Ceremoniespreker

Lucky Match – Bezoek de website

Zenuwen horen er natuurlijk bij op je trouwdag. Michelle Los van Lucky Match wil er graag voor zorgen dat dat alleen leuke zenuwen zijn! Michelle is een regeltante, ze laat niets aan het toeval over en heeft oog voor detail. Bij haar weet je zeker dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ze helpt jullie de ceremonie helemaal eigen te maken. Een speech van een goede vriend? Jullie eigen geloftes schrijven? Een bandje die jullie nummer speelt? Het kan allemaal! Door haar persoonlijke en gezellige benadering zorgt ze ervoor dat het feest al begint bij jullie eerste afspraak.

Callistas weddings – Bezoek de website

Het sleutelwoord voor een ceremonie met zelfstandig trouwambtenaar Callista van Delft van Callistas weddings is ontspannen. Callista zorgt ervoor dat jullie huwelijksceremonie soepel en ontspannen is, zodat jullie alleen maar kunnen genieten! Er is geen ruimte voor stress dus bij deze trouwambtenaar. Niet bij de ceremonie, maar ook niet bij de voorbereiding. Callista ontlast jullie waar dat mogelijk is en denkt van A tot Z mee over de invulling van jullie ceremonie. Ook fijn: ze bewaart het overzicht en de controle. Zelfs als dingen niet helemaal volgens plan lopen. Hierdoor kunnen jullie optimaal genieten van de ceremonie en jullie prachtige verhaal. 

Cora Vonk – Bezoek de website

Waarschijnlijk ben je stiekem al een langere tijd aan het dagdromen en fantaseren hoe jullie speciale dag eruit moet komen te zien. Maar wát maakt jullie dag nu een topdag? Een persoonlijke ceremonie die helemaal op maat gemaakt is, zullen jullie je altijd blijven herinnere. Zelfstandig trouwambtenaar Cora Vonk doet er alles aan om jullie wensen te laten uitkomen. Cora kijkt samen met jullie naar de mogelijkheden en oplossingen. Door goed te luisteren zal ze daarnaast jullie verhaal op een schitterende manier vertellen. 

CORA VONK Memorabele Momenten. Foto: Chantal FijnenbergNeem nu contact op!
CORA VONK Memorabele Momenten. Foto: Chantal Fijnenberg
CORA VONK Memorabele Momenten. Foto: Steven van KooijkNeem nu contact op!
CORA VONK Memorabele Momenten. Foto: Steven van Kooijk

Met Liefde Trouwen – Bezoek de website 

Zelfstandig trouwambtenaar Larissa Riksen zal jullie met liefde trouwen. Klein en intiem of groots met heel veel gasten, hoe jullie speciale dag ook is ingericht, Larissa van Met Liefde Trouwen is ervan overtuigd dat het moment waarop je elkaar het ja-woord geeft onvergetelijk moet zijn. Daarom neemt ze de tijd en aandacht voor elk bruidspaar. Het resultaat? Een prachtige persoonlijke ceremonie, waarbij blijdschap, tranen van geluk en ontroering én een schaterlach elkaar afwisselen. Geen standaard ceremonie dus, maar één die warm en liefdevol is, een ceremonie die compleet bij jullie past. 

Ceremooiste – Bezoek de website 

Ceremooiste staat voor ‘de mooiste ceremonie’. Geen oppervlakkige en tegelijkertijd langdradige toespraak dus en nooit zogenaamde wetenswaardige feitjes over de locatie, maar woorden die met warmte worden gebracht. Hou je van zoetsappige gedichten of open deuren over goede en slechte tijden? Dan moet je niet bij Ceremooiste zijn. Het ja-woord is namelijk een prachtig moment, die je maar één keer in je leven meemaakt. Vera Boonen van Ceremooiste luistert daarom met aandacht naar de wensen van het bruidspaar. Maar ze is ook creatief en adviseert en bedenkt oplossingen en mogelijkheden waar nodig. Bij Ceremooiste krijg je echt de mooiste ceremonie: ontspannen, ontroerend en natuurlijk professioneel.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ben je nog op zoek naar iemand die jou echt kan laten stralen op je trouwdag? Hier vind je de beste visagisten en haarstylisten uit Utrecht!

Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook om nog meer inspiratie op te doen voor jullie speciale dag.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
Weddingplanner nodig? Dit zijn de beste in Noord-Nederland!
Gaan jullie trouwen in Noord-Nederland en willen jullie zorgeloos genieten van de voorbereiding en de trouwdag? Schakel dan één van deze top weddingplanners van Noord-Nederland in!
ELSKER LIVET. Foto: Creatieve Fotomissies
De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in Utrecht!
Wij hebben de beste weddingplanners uit Utrecht voor jou op een rijtje gezet! Geef de touwtjes uit handen en geniet optimaal!
Foto: Grand Hotel Karel V
De beste trouwlocaties van Utrecht!
De beste trouwlocaties in Utrecht op een rijtje gezet. Lees snel verder en kies de locatie voor jouw droombruiloft.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie