Callistas weddings

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Callistas weddings

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 745 €

Callista van Delft van Callistas weddings gelooft in een soepele en ontspannen huwelijksceremonie. Ziet jullie graag optimaal genieten. Maakt met grote passie van jullie ceremonie een persoonlijke en onbezorgde belevenis. Met liefde vertelt zij mooi jullie verhaal. Met betrokkenheid, inlevingsvermogen, enthousiasme en oog voor detail. 

Als jullie ‘trouw(e)gids’ levert zij praktijkervaring, inspiratie en rust. Ontlast jullie waar nodig, denkt van A tot Z met jullie mee over de invulling van jullie ceremonie, bewaart het overzicht en de controle, óók in onverwachte situaties. En jullie? Jullie kunnen ontspannen!

Ook als personal wedding assistant of ceremoniemeester assisteert en adviseert zij jullie graag bij de organisatie en planning van jullie huwelijksdag.

Kijk voor meer informatie op www.callistas.nl en laat je inspireren.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
745 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
In termijnen betalen mogelijk. Wel een aanbetaling voor vastlegging datum.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Callistas weddings

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
priscilla.jassies
Door Priscilla
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vrijdag 05 juni zijn wij getrouwd. We wilde een kleine intieme ceremonie en dat is gelukt. Callista is een leuke, spontane en een vrolijke trouwambtenaar precies wat wij zochten. Wij zijn dan ook enorm blij dat zij ons in het echt verbonden heeft️

Misbruik rapporteren
lindavdwerff
Door Linda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Callista,

12 december 2015, wij vertelden jou dat we gingen trouwen. Je sprong een gat in de lucht toen we jou vroegen als onze trouwambtenaar. Ons eerste moment van proosten, waarna er nog heel veel zouden volgen. We hoefden natuurlijk geen moment na te denken over het feit dat wij jou als ceremoniemeester wilden.

Maanden van intensief samenwerken volgenden. Je vertelde ons van A tot Z wat een bruiloft inhoudt en waar de allemaal aan moesten denken. Dit waren heel veel leuke dingen maar soms ook punten waar we een paar dagen over na moesten denken. Met jou kennis hielp je ons goed op weg. Door je ervaring bij verschillende bruiloften ken je een tal van voorbeelden waarmee je ons goed hebt geholpen. Bijvoorbeeld tips voor de trouwlocatie, auto, fotograaf noem maar op jij hebt ze paraat. We hoefden geen moment zenuwachtig te zijn. Jij onderhield alle afspraken met de verschillende leveranciers en daarvan hield je ons goed op de hoogte.

Een paar dagen voor de bruiloft nog het hele draaiboek doorgenomen tot in detail. Volgens de planning kon er niks meer mis gaan en dat ging het ook niet. Het werd 30 september 2016 onze trouwdag. Je hebt ons allebei ’s ochtends gerust gesteld want toen kwamen de natuurlijke spanningen.

De ceremonie in Slot Zuylen was zo persoonlijk en mooi. We kregen als compliment dat het net was of je het verhaal vanuit ons vertelde, fantastisch! Vervolgens de foto’s dat op rolletjes liep en daarna werd iedereen verzocht naar Geesberge te vertrekken. Daar aangekomen (iets eerder dan gepland) had jij ervoor gezorgd dat alles klaar stond en de gasten van een drankje konden genieten terwijl wij nog wat foto’s maakten.

Daarna met z’n alle BBQ’en en ondertussen een aantal speeches. Na het eten hadden wij even een moment samen en zorgde jij ervoor dat alle avondgasten klaar stonden voor ons entree. De openingsdans werd gedaan waarna het feest los barstte tot in de kleine uurtjes.

Mede door jou ervaring maar bovenal perfecte voorbereiding is onze dag meer dan geweldig geworden. Wij zouden het iedereen aanraden om jou als ceremoniemeester te kiezen. Je staat buiten de familie en je hebt ontzettend veel ervaring waardoor onze dag perfect is verlopen. Je kende het draaiboek van A tot Z en hierdoor hoefde wij op de dag nergens over na te denken.

Mensen zeiden van te voren “er gaat niets veranderen hoor”. Voor ons geldt dat niet, wij zijn zo immens gelukkig omdat we van ieder moment van de dag hebben kunnen genieten omdat we jou als trouwambtenaar en ceremoniemeester hebben gekozen.

Heel veel liefs,Jeroen en Linda

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3621 HZ

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact