De beste visagisten en haarstylisten uit Utrecht

De beste visagisten en haarstylisten uit Utrecht

Zoek jij naar een visagist of stylist in de omgeving van Utrecht? Zoek niet langer! Zankyou heeft de absolute toppers voor jou op een rijtje gezet!

  • Beauty
  • Kappers
  • Make-up

Op je trouwdag wil je stralen. Je hebt uitgebreid tijd besteed aan het zoeken naar je jurk en je schoenen, inspiratie opgedaan en gekeken naar de laatste trends op het gebied van accessoires en bloemen, maar uiteraard mogen haar en make-up ook niet vergeten worden. Want wat is een prachtige outfit zonder het perfecte bruidskapsel en die finishing touch in de vorm van make-up? Wij zochten de absolute toppers op het gebied van haar en visagie in Utrecht en omgeving, zodat jij straks alleen nog maar hoeft te genieten.

Dit zijn de visagisten en haarstylisten die in dit artikel genoemd worden:

Deze visagisten en haarstylisten zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven. 
Foto: E-line Hairfashion
Foto: E-line Hairfashion

Blush Atelier in Beauty – Bezoek de website

Of je nu al altijd hebt geweten hoe je er als bruid uit wilde zien of wanner je, nu het moment daar is, eigenlijk geen idee hebt wat het beste bij jou past… Blush Atelier in Beauty is er om je te begeleiden in het kiezen van de juiste looks. Danila, van Blush Atelier in Beauty, zorgt er voor dat jij straalt op de mooiste dag van je leven. Zij heeft ervaring met het aanbrengen van mooie make-up, maar je kunt er ook voor je bruidskapsel terecht. Het maakt niet uit of je vanuit thuis trouwt of op locatie, zij zal altijd voor je klaarstaan. Zo hoef jij je op de grote dag in ieder geval geen zorgen te maken over hoe je eruit ziet! 

Foto: Blush Atelier in BeautyNeem nu contact op!
Foto: Blush Atelier in Beauty
Foto: Blush Atelier in BeautyNeem nu contact op!
Foto: Blush Atelier in Beauty

The Bridal Artist – Bezoek de Website

¨Bruiden nóg meer laten stralen dan ze zelf al doen¨, dat is het motto van The Bridal Artist. Extensions, haarstukken, haarvullingen – niets is bij The Bridal Artist te gek om jouw droomkapsel te creeëren. AOok qua make-up is er volop keuze en natuurlijk wordt er gekeken naar de laatste trends. Of je gaat voor nude of zware smokey eyes, alles moet de hele dag mooi blijven zitten. ¨Iedere vrouw is prachtig en uniek, dus ook iedere bruid. Aan mij de eer om die schoonheid nog meer naar buiten te laten treden.¨, aldus The Bridal Artist – je zult stralen!

Foto: The Bridal ArtistNeem nu contact op!
Foto: The Bridal Artist
The Bridal Artist. Foto: FotosoloNeem nu contact op!
The Bridal Artist. Foto: Fotosolo

Olga Petrenko – Bezoek de website

Misschien heb je al eens van haar gehoord? Zij werkt op dit moment als vaste visagiste bij RTL 4, maar zij vindt het opmaken van bruiden zó leuk dat zij dit nog steeds doet. Dit is waar haar echte passie ligt qua visagie en haarstyling. “Het is een van de mooiste dagen in het leven en de emotioneelste, dan wil ik de bruid er prachtig uit laten zien en haar prachtig laten voelen”, aldus Olga. Ze heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Rusland, zij is dus een echte ‘pro’ in dit vakgebied.

Foto: Olga PetrenkoNeem nu contact op!
Foto: Olga Petrenko
Foto: Olga PetrenkoNeem nu contact op!
Foto: Olga Petrenko

Feel Good Visagie – Bezoek de website

Monique van Wijnbergen was meerdere malen finaliste tijdens Make-up Award kampioenschappen. Samen met haar team zorgt zij haar graag voor dat jij als bruid straalt op je trouwdag. Voor haar is het belangrijk dat de look van de bruid haar persoonlijkheid onderstreept. De make-up en het haar moeten de hele dag mooi blijven zitten. Trouw jij in het buitenland en wil jij zelf je make-up doen? Dan kun je zelfs een speciale privésessie Bruidsmake-up boeken. Je leert dan hoe je zelf een mooie bruidsmake-up kunt aanbrengen. Maar natuurlijk kan Feel Good Visagie het ook in het buitenland verzorgen. Alles begint met een uitgebreide proefsessie, zodat jij op je gemak kan uitzoeken wat je mooi vindt.

Foto: Feel Good VisagieNeem nu contact op!
Foto: Feel Good Visagie
Foto: Feel Good VisagieNeem nu contact op!
Foto: Feel Good Visagie

Hairclusief – Bezoek de website

Al 20 jaar lang  verzorgt Hairclusief bruidskapsels en bruidsmake-up door heel Nederland. Je mag dus wel stellen dat we hier te maken hebben met echte specialisten. In Baarn bezoekt de bruid de salon voor een try-out. Daar kun jij kijken hoe het bruidskapsels en de bruidsmake-up die jij in gedachten had er echt uitzien. Wilde je ook nog gellak of wimperextensions? Geen probleem, ook dat regelen ze bij Hairclusief voor je. Ze werken met 4 verschillende bruidsarrangementen, dus er is er altijd wel iets dat bij jou past.

Foto: Hairclusief
Foto: Hairclusief
Foto: Hairclusief
Foto: Hairclusief

E-line Hairfashion – Bezoek de website

De jarenlange ervaring van E-line Hairfashion zorgt ervoor dat zij al je wensen kunnen doen laten uitkomen. Bij E-line Hairfashion weten ze hoe spannend en hectisch de weg naar de bruiloft kan zijn en dus nemen ze graag alle zorgen uit handen. Je krijgt een try-out een paar weken voor de bruiloft waardoor jij zeker weet dat je op je grote dag de perfecte look hebt. “Ik adviseer en laat je zien hoe jij erop je allermooist uit kunt zien. Door de try-out, voldoende tijd en de combinatie van make-up en hairstyling zorg ik voor een ontspannen start van deze fantastische dag.” Oh trouwens, wist je dat E-line je ook kan helpen met het aantrekken van je jurk?

E-line Hairfashion. Foto: Nienke van Denderen Fotografie.Neem nu contact op!
E-line Hairfashion. Foto: Nienke van Denderen Fotografie.
E-line Hairfashion. Foto: Hezter FotografieNeem nu contact op!
E-line Hairfashion. Foto: Hezter Fotografie

Helen Rams Bruidsstyling – Bezoek de Website

Het enige dat jij hoeft te doen voor een bruidslook van jouw dromen is het verzamelen van plaatjes van kapsels en make-up die jij mooi vindt. Helen zorgt voor de rest! Tijdens de proefsessie in Helen´s authentieke salon zal zij jouw huid, haar en gezichtsvorm bestuderen, om haar aanbevelingen en jouw wensen vervolgens samen te voegen  tot dé perfecte look. Met enkel A-merken zal zij uiteindelijk een look creëren zoals jij die in gedachten had. Op je trouwdag zul jij er exact zo uitzien. “Ik zorg er met speciale technieken en producten voor dat je haar en make-up de hele dag mooi blijft zitten!”

Foto: Helen Rams BruidsstylingNeem nu contact op!
Foto: Helen Rams Bruidsstyling
Foto: Helen Rams BruidsstylingNeem nu contact op!
Foto: Helen Rams Bruidsstyling

Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist – Bezoek de Website

Lonneke ziet haar als iets heel persoonlijks, maar welk type haar je ook hebt – zij weet altijd een haarstijl of kapsel voor jou te creëren dat helemaal bij jou past. Zij wil dat jij er op je allermooist uitziet en dat je straalt van zelfvertrouwen. Lonneke is een award-winning bruidsvisagiste/haarstyliste met een berg aan ervaring. Zij heeft alle nodig vakkennis en weet alle technieken toe te passen om jou om te kunnen toveren tot de mooiste bruid van de wereld. Het enige dat zij wil is dat jij een verpletterende indruk achterlaat.

Foto: Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist
Foto: Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist
Foto: Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist
Foto: Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist

Kimagestyle – Bezoek de website

Wil jij een natuurlijke look of durf jij iets gewaagders? Kimagestyle bekijkt in de studio in Utrecht jouw wensen en geeft vervolgens advies. Bij Kimagestyle laten ze je graag zien hoe make-up de hele dag goed kan blijven zitten met het gebruik van speciale producten. Je kunt eventueel make-up aanschaffen om op de dag zelf de bruidsmake-up goed verzorgd te houden. Zo kun je de hele dag stralen. Kimagestyle komt met alle plezier naar jou toe op de trouwdag. Op die manier begin jij lekker ontspannen aan de mooise dag van je leven.

Foto: Kimage Style
Foto: Kimage Style
Foto: Kimage Style
Foto: Kimage Style

Met één van deze professionals als jouw haar- of make-up stylist weet je het zeker: je zult stralen als nooit tevoren op jouw grote dag. Om jouw grote dag helemaal compleet te maken hebben wij ook de beste weddingplanners en fotografen uit Utrecht voor jou op een rijtje gezet.

Voor meer inspiratie, mooie foto’s en heerlijke bruidsfilmpjes volg je ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Olga Petrenko Haar en Make-up
E-line Hairfashion Haar en Make-up
Helen Rams Bruidsstyling Haar en Make-up
The Bridal Artist Haar en Make-up
Kimagestyle Haar en Make-up
Blush Atelier in Beauty Haar en Make-up
Feel Good Haar en Make-up

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!