De beste trouwlocaties van Utrecht!

Zankyou heeft de leukste, mooiste en meest bijzondere trouwlocaties van Utrecht voor jullie uitgezocht.

  • Locaties
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Utrecht

Een klassiek kasteel of toch liever een modernere locatie? Je kunt alle kanten op in Utrecht. Om je op weg te helpen, zocht Zankyou de tien beste trouwlocaties in de omgeving Utrecht voor je. Dus lees snel verder en wie weet vind je jouw droomlocatie!

Grand Hotel Karel 5   

Adverteren

Een sfeervolle en elegante officiële trouwlocatie. Je kunt ervoor kiezen om binnen te trouwen of in een van de prachtige tuinen. Er zelfs de mogelijkheid om per boot te arriveren. Bij Grand Hotel Karel 5 wordt aan alles gedacht: van een kopje koffie bij aankomst tot aan de receptie en van de bruidstaart tot aan de feestavond met live muziek. Sluit je grote dag af in de romantische bruidssuite: rozenblaadjes en champagne zijn aanwezig!

Foto: Grand Hotel Karel 5Maak nu een afspraak!
Foto: Grand Hotel Karel 5
Foto: Grand Hotel Karel 5Maak nu een afspraak!
Foto: Grand Hotel Karel 5

Kasteel de Haar

Jouw bruiloft wordt een sprookjeshuwelijk als je trouwt op Kasteel de Haar. Kies voor een ceremonie in de kapel, in de romantische rozentuin of de sfeervolle bibliotheek van het kasteel. Na de ceremonie kan de liefde gevierd worden bij het sfeervolle Tuynhuis of Koetshuis de Haar, waar er diverse mogelijkheden zijn voor een proost, diner en spetterend feest.  Je kan er trouwen wanneer jullie dat willen; zeven dagen per week, overdag of ’s avonds en op diverse binnen- en buitenlocaties. Jullie sprookje komt tot leven op Kasteel de Haar

Foto: Kasteel de HaarMaak nu een afspraak!
Foto: Kasteel de Haar
Foto: Kasteel de HaarMaak nu een afspraak!
Foto: Kasteel de Haar

Brasserie de Boerderij

Brasserie de Boerderij, gelegen in het prachtige Park Sonsbeek, overtreft ál jullie verwachtingen van een prachtige trouwlocatie. Het vlot midden op de romantische parkvijver leent zich als de perfecte locatie om elkaar het ja-woord te geven. Dit is iets waar jullie altijd al van gedroomd hebben! Deze locatie zorgt voor eindeloze opties, ook voor de rest van jullie grote dag! Verplaats jullie na het ja-woord richting de sfeervolle brasserie voor een geweldige luxe diner of relaxte BBQ. Geniet met volle teugen en feest met jullie gasten tot in de vroege uurtjes door in de prachtige serre. Vier jullie grote dag bij Brasserie de Boerderij en jullie grote dag zal al jullie verwachtingen overtreffen!

Foto: Brasserie de Boerderij / LiefdesmomentenMaak nu een afspraak!
Foto: Brasserie de Boerderij / Liefdesmomenten
Foto: Brasserie de Boerderij / LiefdesmomentenMaak nu een afspraak!
Foto: Brasserie de Boerderij / Liefdesmomenten

Kasteel ´T Kerckebosch

Zie je jezelf al de trap aflopen terwijl het licht dat door de glas-in-loodramen naar binnen schijnt op jouw jurk valt? Het kan in dit stijlvolle en volledig gerenoveerde kasteel. Voor de inrichting is gekozen voor een eigentijdse, maar klassieke stijl. Samen met het team stel je dag helemaal naar je eigen zin samen. Met diverse zalen en terrassen zijn er tal van mogelijkheden om jouw trouwdag helemaal te organiseren zoals jij dat wilt!

Foto: Bilderberg Kasteel ’t KerckeboschMaak nu een afspraak!
Foto: Kasteel ’t Kerckebosch
Foto: Bilderberg Kasteel ’t KerckeboschMaak nu een afspraak!
Foto: Kasteel ’t Kerckebosch

Buitenplaats Amerongen

Hier kun je kiezen uit zes prachtige gebouwen, die elk op hun eigen unieke manier zijn ingericht. Doordat gebouwen op loopafstand van elkaar liggen, kun je ervoor kiezen om voor elk onderdeel van je trouwdag een andere locatie te kiezen. Bij mooi weer kun je buiten trouwen op het grasveld voor het kasteel: super romantisch! In het koetshuis sluit je je dag af met een swingend feest. Fakkelverlichting langs de weg zorgt ervoor dat jullie gasten ’s avonds in stijl naar huis gaan.

Foto: Buitenplaats AmerongenMaak nu een afspraak!
Foto: Buitenplaats Amerongen
Foto: Buitenplaats AmerongenMaak nu een afspraak!
Foto: Buitenplaats Amerongen

Huize Molenaar

Jij en je partner staan centraal bij Huize Molenaar. Bij de organisatie is er veel ruimte voor persoonlijke details. Het personeel van Huize Molenaar neemt je graag alles uit handen, zodat je optimaal en op een ontspannen manier naar de grote dag toe kunt leven. Er is een grote variatie aan ruimtes waardoor er altijd wel een is die bij jouw situatie past. Als het mooi weer is, kun je gebruik maken van de geheel ommuurde stadstuin. Mooie bruidsfoto’s zijn hier verzekerd!

Foto: Huize MolenaarMaak nu een afspraak!
Foto: Huize Molenaar
Foto: Huize MolenaarMaak nu een afspraak!
Foto: Huize Molenaar

Landgoed Beukenrode

Trouwen in dit rijksmonument staat synoniem voor trouwen op een prachtige locatie. Het team van Landgoed Beukenrode spendeert veel tijd en aandacht aan de organisatie van je bruiloft. Je kunt trouwen in de Engelse tuin, maar ook het Jachthuis biedt tal van mogelijkheden. In de Tuinkamer kun je tijdens de lunch of het diner genieten van een geweldig uitzicht op de vijver: een sprookjesachtig tafereel.

Foto: Het Jachthuis op Landgoed BeukenrodeMaak nu een afspraak!
Foto: Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode
Foto: Het Jachthuis op Landgoed BeukenrodeMaak nu een afspraak!
Foto: Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode

Kasteel Groeneveld     

Trouwen in een 18e-eeuwse buitenplaats in Baarn, de historie geeft net dat extraatje. Hier liepen regenten en rijke kooplui om te genieten van de natuur, cultuur, gastronomie of om gewoon een praatje met elkaar te maken. Maar… vandaag de dag kan hier getrouwd worden. Het koetshuis was vroeger de plek waar de paarden stonden, maar nu is het omgetoverd tot een schitterende restaurant. Jullie kunnen elkaar het ja-woord geven in het kasteel of in de besloten binnentuin met een prachtig uitzicht op de vijver. Daarna is uiteraard plaats voor de receptie of een uitgebreid diner.

Foto: Kasteel GroeneveldMaak nu een afspraak!
Foto: Kasteel Groeneveld
Foto: Kasteel GroeneveldMaak nu een afspraak!
Foto: Kasteel Groeneveld

Kameryck          

Hier kun je zowel binnen als buiten trouwen. Alle ruimtes hebben een terras aan het water, waar je ’s avonds uitzicht hebt op drijvende fakkels. Romantiek is het codewoord Kameryck en de ervaren medewerkers overleggen regelmatig met jou en je ceremoniemeester om de dag helemaal naar jouw zin te maken. Heb je geen zin om ’s avonds nog naar huis te gaan of een hotel op te zoeken? Je kunt gewoon lekker blijven slapen in de groepsaccommodatie. Er zijn 16 ‘Veldhuysjes’ op wielen in de weilanden waar je met maximaal 66 personen kunt verblijven en één ervan is ingericht als bruidssuite. Op die manier kun je de ochtend erna aan het ontbijt nog even doorfeesten met z’n allen…

Foto: KameryckMaak nu een afspraak!
Foto: Kameryck
Foto: KameryckMaak nu een afspraak!
Foto: Kameryck

Kasteel Duurstede

Trouwen in je eigen kasteel op je eigen eiland, wie droomt er niet van? Bij Kasteel Duurstede kan die droom werkelijkheid worden. Op je trouwdag is het eiland mét kasteel helemaal van jou en je gasten. In het kasteel heb je beschikking over de prachtige gewelfde zalen, maar je kunt er ook voor kiezen om buiten te vertoeven. Met een terras dat gedeeltelijk overdekt is, kun je alle kanten op. De weddingadviseurs staan te popelen om jullie grote dag voor jullie te organiseren.

Foto: Kasteel DuurstedeMaak nu een afspraak!
Foto: Kasteel Duurstede
Foto: Kasteel DuurstedeMaak nu een afspraak!
Foto: Kasteel Duurstede

Deze locaties hebben stuk voor stuk iets heel speciaals. Ongetwijfeld dat er iets voor de dag van jullie dromen tussen zit. Word het een classy bruiloft in een prachtig kasteel? Een dromerige ceremonie op het water? Of kies jij voor een landelijke stijl in een royaal landhuis? Heb jij tussen deze tien top locaties jullie droomlocatie gevonden? Neem dan snel contact op met ze op! Wedden dat jij hier die bruiloft krijgt waar je al jaren van droomt!?

Toch liever ergens anders trouwen? Trouw in onze hoofdstad in één van deze geweldige locaties in Amsterdam, of trek naar het hoge noorden voor een sprookjesachtig huwelijk in Friesland of Groningen!

*Deze locaties zijn uitgekozen door Zankyou Weddings en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Vergeet ons niet te volgen op Instagram of Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Sonnenborgh - museum & sterrenwacht Partycentra en Evenementenlocaties
Huize Molenaar Landgoederen
Grachten Atelier Restaurants
Restaurant Griftpark Restaurants
Winkel van Sinkel Partycentra en Evenementenlocaties
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!