Leer onze favoriete bloemisten van Utrecht kennen!

Op zoek naar de beste bloemisten van Utrecht? Deze prachtige provincie staat bol van de geweldige leveranciers. Wat jouw smaak ook mag zijn, hoe groot of klein je budget ook is, bij Zankyou vind je de beste bloemisten uit Utrecht!

  • Bloemen
  • Aanbeveling
  • Nederland
  • Utrecht

Je gaat trouwen en zoekt een bloemist. Iemand die jouw bruidsboeket kan maken, advies geeft, de bloemendecoratie verzorgt en iemand waar je bovendien een goede klik mee hebt. Oh ja, ook niet onbelangrijk: je wilt niet heel Nederland door hoeven rijden! Geen probleem! Wij van Zankyou presenteren onze lievelingsbloemisten van Utrecht. Lees snel verder en ontdek onze favo leveranciers!

Margriet Bloembinders – Bezoek de website

Adverteren

Margriet van Margriet Bloembinders heeft haar atelier in het mooie Zeist. Of je nu op zoek bent naar een klein bedankboeket, of de hele decoratie van je bruiloft door Margriet wilt laten doen, Margriet Bloembinders levert werk op maat. “Onze bloemisten weten precies wat er op dit moment de trend is en welke bloemen er in ieder seizoen op zijn mooist zijn.”

Foto: Margriet BloembindersNeem nu contact op met Margriet!
Foto: Margriet Bloembinders
Foto: Margriet BloembindersNeem nu contact op met Margriet!
Foto: Margriet Bloembinders

Flower Moment Bezoek de website

Marleen van Flower Moment ademt bloemen. Bloemen alleen voor bijzondere gelegenheden? ‘Everyday is for flowers!’, is Marleens slogan. Maar dat je op jouw grote dag iets bijzonders wilt, snappen zij ook. Daarom kun je bij Marleen terecht voor de mooiste creaties, helemaal op smaak. “Flower Moment denkt in detail met je mee over jouw perfecte bruidsboeket, maar ook bijvoorbeeld de corsages, autodecoratie, aankleding van de ceremonie, de styling van het diner of decoraties voor het feest.”

Foto: Flower MomentNeem nu contact op met Marleen!
Foto: Flower Moment
Foto: Flower MomentNeem nu contact op met Marleen!
Foto: Flower Moment

Hartemeisjes Bezoek de website

Sabina Harteveld is al van jongs af aan bezig met bloemen. “Ik hou van alles wat met romantiek en hartjes te maken heeft, maar mijn grootste passie is bloemen! Als klein meisje droomde ik al van een eigen bloemenwinkeltje en plukte ik bloemetjes voor mijn moeder en mijn oma.” Zijde bloemen – de nieuwe hype- of verse bloemen ? Een groot of klein budget? Bij Hartemeisjes kun je voor alles terecht!

Foto: HartemeisjesNeem nu contact op met Sabina!
Foto: Hartemeisjes
Foto: HartemeisjesNeem nu contact op met Sabina!
Foto: Hartemeisjes

de bloemenkeuken Bezoek de website

Elvira van de bloemenkeuken creëert recht vanuit haar hart. Wil je een Bohemain, Industrial of een Botanical wedding, dan ben je hier op de juiste plek.  De stoere, edgy en pure creaties werden gecreëerd in haar bloemenkeuken, dat ondertussen is uitgegroeid naar een mooi atelier. Na een fijn introductiegesprek – op de trouwlocatie of bij jou thuis – waar jij en je aanstaande jullie wensen en stijl voorleggen, komt Elvira met een passend voorstel.  Durf jij het aan om bloemen in de puurste vorm stoer te verwerken in je wedding? Dan helpt de bloemenkeuken je graag met het verwezenlijken van jullie droombruiloft!

Foto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: de bloemenkeuken
Foto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: de bloemenkeuken

Wij weten zeker dat je nét zo gek bent op deze geweldige bloemisten, als wij. Neem contact met ze op en ga voor een onvergetelijk boeket. Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor je bruiloft?

Bekijk dan ook: Decoratie trend: gordijnen en bogen met bloemen!

Nog meer Zankyou? Volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Margriet Bloembinders Bruidsboeketten
Flower Moment Bruidsboeketten
De bloemenkeuken Bruidsboeketten
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!