Hier vind je de beste cateraars uit Utrecht!

Je trouwdatum is gekozen, de ideeën voor je jurk heb je in je hoofd, je gastenlijst is af, maar er moet natuurlijk ook nog gegeten worden op de mooiste dag van je leven. Help!? Nee hoor, Zankyou heeft het je gemakkelijk gemaakt door een lijst van de 5 beste cateraars uit Utrecht voor je samen te stellen. Lees snel verder en oh ja, ze staan in willekeurige volgorde.

Deze cateraars zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Foto: De Mobiele Kok
Foto: De Mobiele Kok

Antoine CateringBezoek de Website

Overleggen is het codewoord voor Antoine Catering, want als de cateraar weet wat jullie wensen zijn kan hij daar op inspelen. Van tapas en pinchos tot complete Aziatische of Italiaanse buffetten, het kan allemaal. Ervaring hebben ze bij Antoine Catering genoeg want jaarlijks verzorgen ze vele bruiloften. Niet alleen in de omgeving van Utrecht, maar ook in het ’t Gooi en Amsterdam. Je leest het goed: bruiloften verzorgen, want je kan bij Antoine Catering ook terecht voor bruidstaart, de aankleding en muziek.

The Feel Good KitchenBezoek de Website

Goed eten dat is belangrijk voor The Feel Good Kitchen. Je kunt bij The Feel Good Kitchen terecht voor biologisch, vegetarisch en veganistisch eten zonder een geitenwollensokken imago. Geen smakeloze tofu, maar lekkere creaties en ware smaaksensaties. TFGK verzorgt buffetten, diners, lunches en hapjes. De firma werkt bij voorkeur met lokale en biologische producten. Dus wil jij een gezond, verantwoord en lekker buffet op je bruiloft en vind jij een duurzame toekomst belangrijk? Dan ben je bij The Feel Good Kitchen aan het juiste adres.

HooiBezoek de website

Ken je die buurvrouw met haar eigen moestuin die af en toe zo’n heerlijk stuk versgebakken taart langs komt brengen? Niet is lekkerder toch? Dit gevoel kun je ook op je bruiloft creëren als je kiest voor Hooi. Hooi verzorgt ontbijt en lunch met pure producten. Volgens Hooi zijn alle ingrediënten ontstaan met liefde en respect van de natuur. Wat je kunt verwachten? Boerenyoghurt met rood fruit, desemboord met biet-mierikswortelspread en nog veel meer uit biologische bakkerijen en moestuinen. Hooi staat voor vers en ondersteunt graag de lokale ondernemers.

Rammenas – Roots Rock KitchenBezoek de website

Ontstaan door een gedeelde liefde voor smaakvol en no-nonsense eten. Bij Rammenas – Roots Rock Kitchen kun je gerechten verwachten van over de hele wereld, daarbij geeft de kok er wel een eigen draai aan. De specialiteit is de vegetarische en veganistische keuken. De ecologische voetafdruk wordt zoveel mogelijk beperkt. Er is een flink aantal vaste gerechten in het assortiment, maar verwacht ook gerechten met seizoensgebonden ingrediënten. Je kunt bij Rammenas – Roots Rock Kitchen terecht voor een eenvoudige maaltijd, maar ook voor uitgebreidere buffetten of meer-gangendiners.

De mobiele kokBezoek de website

Ontzorgen daar is de mobiele kok goed in. De firma weet wat er komt kijken bij het organiseren van een feest, maar neemt je graag de zorg voor de catering uit handen. Voor elke gelegenheid bereiden zij graag bijpassende gerechten. Als je dat wil, kunnen ze ook tafels, servies en bestek voor je regelen. Alle gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid en er bestaat zelfs de mogelijkheid voor een volledig biologisch menu. Een thema-feest, koud-buffet of warm-buffet? Het kan allemaal. Neem snel contact op om te kijken wat De mobiele kok voor jou kan klaarmaken.

Zoek dus niet langer naar een cateraar voor je bruiloft en neem contact op met een van bovenstaande leveranciers. Ze zullen je de zorg uit handen nemen en jij kunt weer een ding van je checklist afvinken.

Wil je nóg meer Zankyou? Volg ons dan op FacebookPinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: LNRD
De beste trouwfotografen van Utrecht
Trouwen draait niet alleen om die ene grote dag: je wil er later met veel plezier op terugkijken. Dit gevoel bereik je alleen door een goede bruidsfotograaf in te schakelen. Om je op weg te helpen, hebben wij de beste bruidsfotografen van Utrecht op een rijtje gezet!
Foto: mark
Vind hier de beste trouwfotografen van Noord-Holland!
Gaan jullie trouwen in Noord-Holland? Door deze trouwfotografen in te huren krijg je niet alleen steengoede foto's, je bespaart ook op de reiskosten! Uiteraard kun je deze trouwfotografen ook inhuren als je elders in het land gaat trouwen!
Foto: Fotobelle
Hier vind je de beste fotografen van Zuid-Holland
Op zoek naar de beste trouwfotograaf in Zuid-Holland zodat jullie speciale dag exact zo wordt vastgelegd zoals jullie willen? Wij hebben ze allemaal voor je verzamelt!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie