Hier vind je de beste cateraars uit Utrecht!

Met de volgende cateraars uit Utrecht zul je een zorgeloze en ambachtelijke catering hebben op jouw bruiloft! Bekijk ze snel hier.

  • Catering en Banket
  • Aanbeveling
  • Nederland
  • Utrecht

Je trouwdatum is gekozen, de ideeën voor je jurk heb je in je hoofd, je gastenlijst is af, maar er moet natuurlijk ook nog gegeten worden op de mooiste dag van je leven. Help!? Nee hoor, Zankyou heeft het je gemakkelijk gemaakt door een lijst van de 5 beste cateraars uit Utrecht voor je samen te stellen. Lees snel verder en oh ja, ze staan in willekeurige volgorde.

Deze cateraars zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Foto: De Mobiele Kok
Foto: De Mobiele Kok

Antoine CateringBezoek de Website

Adverteren

Overleggen is het codewoord voor Antoine Catering, want als de cateraar weet wat jullie wensen zijn kan hij daar op inspelen. Van tapas en pinchos tot complete Aziatische of Italiaanse buffetten, het kan allemaal. Ervaring hebben ze bij Antoine Catering genoeg want jaarlijks verzorgen ze vele bruiloften. Niet alleen in de omgeving van Utrecht, maar ook in het ’t Gooi en Amsterdam. Je leest het goed: bruiloften verzorgen, want je kan bij Antoine Catering ook terecht voor bruidstaart, de aankleding en muziek.

Foto: Antoine CateringNeem nu contact op met Antoine Catering!
Foto: Antoine Catering
Foto: Antoine CateringNeem nu contact op met Antoine Catering!
Foto: Antoine Catering

The Feel Good KitchenBezoek de Website

Goed eten dat is belangrijk voor The Feel Good Kitchen. Je kunt bij The Feel Good Kitchen terecht voor biologisch, vegetarisch en veganistisch eten zonder een geitenwollensokken imago. Geen smakeloze tofu, maar lekkere creaties en ware smaaksensaties. TFGK verzorgt buffetten, diners, lunches en hapjes. De firma werkt bij voorkeur met lokale en biologische producten. Dus wil jij een gezond, verantwoord en lekker buffet op je bruiloft en vind jij een duurzame toekomst belangrijk? Dan ben je bij The Feel Good Kitchen aan het juiste adres.

Foto: The Feel Good KitchenNeem nu contact op met The Feel Good Kitchen!
Foto: The Feel Good Kitchen
Foto: The Feel Good KitchenNeem nu contact op met The Feel Good Kitchen!
Foto: The Feel Good Kitchen

HooiBezoek de website

Ken je die buurvrouw met haar eigen moestuin die af en toe zo’n heerlijk stuk versgebakken taart langs komt brengen? Niet is lekkerder toch? Dit gevoel kun je ook op je bruiloft creëren als je kiest voor Hooi. Hooi verzorgt ontbijt en lunch met pure producten. Volgens Hooi zijn alle ingrediënten ontstaan met liefde en respect van de natuur. Wat je kunt verwachten? Boerenyoghurt met rood fruit, desemboord met biet-mierikswortelspread en nog veel meer uit biologische bakkerijen en moestuinen. Hooi staat voor vers en ondersteunt graag de lokale ondernemers.

Foto: HooiNeem nu contact op met Hooi!
Foto: Hooi
Foto: HooiNeem nu contact op met Hooi!
Foto: Hooi

Rammenas – Roots Rock KitchenBezoek de website

Ontstaan door een gedeelde liefde voor smaakvol en no-nonsense eten. Bij Rammenas – Roots Rock Kitchen kun je gerechten verwachten van over de hele wereld, daarbij geeft de kok er wel een eigen draai aan. De specialiteit is de vegetarische en veganistische keuken. De ecologische voetafdruk wordt zoveel mogelijk beperkt. Er is een flink aantal vaste gerechten in het assortiment, maar verwacht ook gerechten met seizoensgebonden ingrediënten. Je kunt bij Rammenas – Roots Rock Kitchen terecht voor een eenvoudige maaltijd, maar ook voor uitgebreidere buffetten of meer-gangendiners.

Foto: Rammenas - Roots Rock KitchenNeem nu contact op met Rammenas - Roots Rock Kitchen!
Foto: Rammenas – Roots Rock Kitchen
Foto: Rammenas - Roots Rock KitchenNeem nu contact op met Rammenas - Roots Rock Kitchen!
Foto: Rammenas – Roots Rock Kitchen

De mobiele kokBezoek de website

Ontzorgen daar is de mobiele kok goed in. De firma weet wat er komt kijken bij het organiseren van een feest, maar neemt je graag de zorg voor de catering uit handen. Voor elke gelegenheid bereiden zij graag bijpassende gerechten. Als je dat wil, kunnen ze ook tafels, servies en bestek voor je regelen. Alle gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid en er bestaat zelfs de mogelijkheid voor een volledig biologisch menu. Een thema-feest, koud-buffet of warm-buffet? Het kan allemaal. Neem snel contact op om te kijken wat De mobiele kok voor jou kan klaarmaken.

Foto: De Mobiele KokNeem nu contact op met De Mobiele Kok!
Foto: De Mobiele Kok
Foto: De Mobiele KokNeem nu contact op met De Mobiele Kok!
Foto: De Mobiele Kok

Zoek dus niet langer naar een cateraar voor je bruiloft en neem contact op met een van bovenstaande leveranciers. Ze zullen je de zorg uit handen nemen en jij kunt weer een ding van je checklist afvinken.

Wil je nóg meer Zankyou? Volg ons dan op FacebookPinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!