De beste bloemboetieks uit Zuid-Holland!

De beste bloemboetieks uit Zuid-Holland!

Het bruidsboeket is een essentieel onderdeel van de perfecte look. Met de keuze uit duizenden bloemen en combinaties is het kiezen van het perfecte boeket geen gemakkelijke taak. In dit artikel stellen we je voor aan de beste bloemenwinkels uit Zuid-Holland!

 • Bloemen
 • Aanbeveling
 • Bruid
 • Bruidsmeisjes
 • Bruidspaar
 • Chic
 • Klassiek
 • Origineel
 • Romantisch
 • Geluk
 • Liefde

Het bruidsboeket is het puntje op de i en maakt je look voor de grote dag echt helemaal af!  Het is van essentieel belang dat je de juiste bloemen kiest bij je jurk. Je loopt er tenslotte toch een groot deel van de dag mee en veel mensen zullen je voor het eerst in je trouwjurk zien met je bruidsboeket in je hand.

Het bruidsboeket is een essentieel onderdeel van de perfecte look. Met de keuze uit duizenden bloemen en combinaties is het kiezen van het perfecte boeket geen gemakkelijke taak. Gelukkig hebben wij bij Zankyou een wijd aanbod van specialisten die jou graag helpen de goede keuze te maken. In dit artikel stellen we je voor aan de beste bloemenwinkels uit Zuid-Holland!

Foto: Melike Doganbas
Foto: Melike Doganbas
Foto: Dufrasnes Fotografie
Foto: Dufrasnes Fotografie

Bloom Your Life

Als één van de winnaars van de Zankyou International Wedding Awards ben je bij Bloom Your Life op het juiste adress, ze kunnen het perfecte bruidsboeket creëren. Bloom Your Life is een bloemenwinkel in het centrum van het dorp Nieuwkoop. Het bedrijf maakt  prachtige boeketten voor verschillende gelegenheden. De medewerkers van Bloom Your Life zijn gespecialiseerd in de totale aankleding van Weddings & Events, dubbel handig dus!

Foto: Bloom Your Life
Foto: Bloom Your Life

Bruidswerk specialist

Door jaren lange ervaring, vakopleidingen en workshops is Bruidswerkspecialist een expert in het creëren van het perfecte boeket. Ze luisteren naar jouw wensen en willen het bruidsboeket precies afstemmen op die wensen. Je kunt er terecht voor enkel een bruidsboeket met een aantal corsages maar ook voor de complete aankleding voor de trouwlocatie. In de media hebben we ze gezien, Bruidswerkspecialist deed in 2014 mee aan het RLT4 programma ”Ja, wij willen” en in 2015 met het Net5 programma ”Wat vrouwen willen”! En ook leuk meegenomen, de prijzen zijn erg aantrekkelijk!

Foto: Elisabeth Van Lent
Foto: Elisabeth Van Lent

Bloemenservice Nederland

Bloemenservice Nederland is in 2007 gestart met 3 man, maar is inmiddels uitgegroeid tot een groot team van bloembindsters, stylisten, bezorgers, en een fulltime klantenservice. Je kunt bij bloemenservice Nederland terecht voor alle versieringen voor de bruiloft! Wat wij persoonlijk erg leuk vinden is de speciale auto versiering en de boeketten voor de bruidsmeisjes!

Foto: Bloemen Service Nederland
Foto: Bloemen Service Nederland

ELLEN

Bij ELLEN is er grote passie om met bloemen voor iedere gelegenheid de juiste sfeer en uitstraling weer te geven die aansluit bij de wensen van de klant. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen jullie alle wensen delen en om advies vragen, zo worden de perfecte bloemen geselecteerd. Alles is mogelijk. Bruidsboeketten, corsages, autoversiering, strooibloemen, dinertafel aankledingen en feestelijke decoraties. Persoonlijke aandacht en kwaliteit gegarandeerd! 

Foto: Melike Doganbas
Foto: Melike Doganbas

Bruidswerk Zoetermeer

Bruidswerk Zoetermeer past verschillende technieken toe aan je type bruidsboeketten, zo wordt er voor gezorgd dat het boeket niet te zwaar is en de gehele dag mooi blijft. Ook wordt er veel aandacht geschonken aan de harmonie tussen de jurk en het boeket, bij een bruiloft is het erg belangrijk dat de bloemen aansluiten bij de kleding van het bruidspaar! Ook kun je terecht voor elegante haardecoratie, bloemen in het bruidskapsel is een trend die we steeds vaker zien, super hip dus!

Bruidswerk Zoetermeer Foto: Frans Nijssen
Bruidswerk Zoetermeer Foto: Frans Nijssen

Mullers Floral Art 

In hartje Rotterdam vind je Mullers Floral Art waar je terecht kunt voor de mooiste styling voor de bruiloft. Oprichter Keven Muller is gedreven door passie en het creëren van ‘out of the box’ designs. Een origineel bruidsboeket dat perfect bij jou past is gegarandeerd. Tijdens een persoonlijk gesprek kun jij je wensen en suggesties delen en verdere communicatie zal helder en transparant zijn. Vele bruidsparen gingen jullie voor, met succes!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bloemenservice Nederland Bruidsboeketten
Bruidswerkspecialist Bruidsboeketten
ELLEN Bruidsboeketten
Taste of Flowers Bruidsboeketten
Mullers Floral Art Bruidsboeketten
Bloom Your Life Bruidsboeketten
Melike Doganbas Trouwfotografen
Dufrasnes Fotografie Trouwfotografen

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!