De beste bloemboetieks uit Zuid-Holland!

Het bruidsboeket is het puntje op de i en maakt je look voor de grote dag echt helemaal af!  Het is van essentieel belang dat je de juiste bloemen kiest bij je jurk. Je loopt er tenslotte toch een groot deel van de dag mee en veel mensen zullen je voor het eerst in je trouwjurk zien met je bruidsboeket in je hand.

Het bruidsboeket is een essentieel onderdeel van de perfecte look. Met de keuze uit duizenden bloemen en combinaties is het kiezen van het perfecte boeket geen gemakkelijke taak. Gelukkig hebben wij bij Zankyou een wijd aanbod van specialisten die jou graag helpen de goede keuze te maken. In dit artikel stellen we je voor aan de beste bloemenwinkels uit Zuid-Holland!

Foto: Melike Doganbas
Foto: Melike Doganbas
Foto: Dufrasnes Fotografie
Foto: Dufrasnes Fotografie

Bloom Your Life

Als één van de winnaars van de Zankyou International Wedding Awards ben je bij Bloom Your Life op het juiste adress, ze kunnen het perfecte bruidsboeket creëren. Bloom Your Life is een bloemenwinkel in het centrum van het dorp Nieuwkoop. Het bedrijf maakt  prachtige boeketten voor verschillende gelegenheden. De medewerkers van Bloom Your Life zijn gespecialiseerd in de totale aankleding van Weddings & Events, dubbel handig dus!

Foto: Bloom Your Life
Foto: Bloom Your Life

Bruidswerk specialist

Door jaren lange ervaring, vakopleidingen en workshops is Bruidswerkspecialist een expert in het creëren van het perfecte boeket. Ze luisteren naar jouw wensen en willen het bruidsboeket precies afstemmen op die wensen. Je kunt er terecht voor enkel een bruidsboeket met een aantal corsages maar ook voor de complete aankleding voor de trouwlocatie. In de media hebben we ze gezien, Bruidswerkspecialist deed in 2014 mee aan het RLT4 programma ”Ja, wij willen” en in 2015 met het Net5 programma ”Wat vrouwen willen”! En ook leuk meegenomen, de prijzen zijn erg aantrekkelijk!

Foto: Elisabeth Van Lent
Foto: Elisabeth Van Lent

Bloemenservice Nederland

Bloemenservice Nederland is in 2007 gestart met 3 man, maar is inmiddels uitgegroeid tot een groot team van bloembindsters, stylisten, bezorgers, en een fulltime klantenservice. Je kunt bij bloemenservice Nederland terecht voor alle versieringen voor de bruiloft! Wat wij persoonlijk erg leuk vinden is de speciale auto versiering en de boeketten voor de bruidsmeisjes!

Foto: Bloemen Service Nederland
Foto: Bloemen Service Nederland

ELLEN

Bij ELLEN is er grote passie om met bloemen voor iedere gelegenheid de juiste sfeer en uitstraling weer te geven die aansluit bij de wensen van de klant. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen jullie alle wensen delen en om advies vragen, zo worden de perfecte bloemen geselecteerd. Alles is mogelijk. Bruidsboeketten, corsages, autoversiering, strooibloemen, dinertafel aankledingen en feestelijke decoraties. Persoonlijke aandacht en kwaliteit gegarandeerd! 

Foto: Melike Doganbas
Foto: Melike Doganbas

Bruidswerk Zoetermeer

Bruidswerk Zoetermeer past verschillende technieken toe aan je type bruidsboeketten, zo wordt er voor gezorgd dat het boeket niet te zwaar is en de gehele dag mooi blijft. Ook wordt er veel aandacht geschonken aan de harmonie tussen de jurk en het boeket, bij een bruiloft is het erg belangrijk dat de bloemen aansluiten bij de kleding van het bruidspaar! Ook kun je terecht voor elegante haardecoratie, bloemen in het bruidskapsel is een trend die we steeds vaker zien, super hip dus!

Bruidswerk Zoetermeer Foto: Frans Nijssen
Bruidswerk Zoetermeer Foto: Frans Nijssen

Mullers Floral Art 

In hartje Rotterdam vind je Mullers Floral Art waar je terecht kunt voor de mooiste styling voor de bruiloft. Oprichter Keven Muller is gedreven door passie en het creëren van ‘out of the box’ designs. Een origineel bruidsboeket dat perfect bij jou past is gegarandeerd. Tijdens een persoonlijk gesprek kun jij je wensen en suggesties delen en verdere communicatie zal helder en transparant zijn. Vele bruidsparen gingen jullie voor, met succes!

Mullers Floral Art
Mullers Floral Art

Lees ook:

De 55 mooiste bruidsboeketten | Tips voor het kiezen van het bruidsboeket | Ontdek de 5 trends voor bruidsboeketten 2017 |

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Joeke Verhoeven Floral Design - Married at first sight. Foto: Niki van den Akker Fotografie
Ontdek de beste bloemisten uit Zuid-Nederland!
Leer onze favoriete bloemisten uit het zuiden van Nederland kennen, en ga voor een prachtige wedding met de beste bloemdecoratie. Lees snel verder!
Ouiyessie. Foto: Sanne Francis
Een persoonlijke trouwceremonie met deze trouwambtenaren uit Zuid-Holland!
Op zoek naar een trouwambtenaar in de regio Zuid-Holland? Zankyou heeft de beste opties voor je op een rijtje gezet.
Foto: Rob Rotgers Fotografie
Deze muzikale toppers uit Noord-Holland zorgen voor de beste sfeer op jullie bruiloft!
De muzieksmaak van de gasten op jullie bruiloft kan erg uiteenlopend zijn. Daar weten deze toppers uit Noord-Holland alles van en die weten dan ook precies hoe hier op in te spelen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie