Je trouwdag fleurt prachtig op dankzij de beste bloemisten van Gelderland.

Als er iets wel niet onmisbaar is tijdens je bruiloft dan is het wel het bruidsboeket. Dat hoort er gewoon bij! Net zoals je trouwjurk, trouwschoenen en accessoires, weerspiegelt jouw bruidsboeket jouw smaak en stijl. Je mag voor dit super belangrijk bosje bloemen dus zeker het beste van het beste vragen! Woon of trouw je in Gelderland? Dan kunnen deze bloemisten je zeker helpen aan het trouwboeket van je dromen!

De benoemde bloemisten zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Foto: Bloemenmeisjes.com
Foto: Bloemenmeisjes.com

Meesterlijk GeschiktBezoek de website

Voor Meesterlijk Geschikt houden de bloemen op jullie grote dag niet op bij een standaard boeket en simpele corsage… De bruidsdecoratie en bloemen moeten jullie verhaal vertellen, en helemaal aansluiten bij jullie als koppel. Een boeket kan in elke kleur en vorm gemaakt worden. Na een persoonlijk gesprek, op elke gewenste locatie en persoonlijk advies van de professionals van Meesterlijk Geschikt, weet je zeker dat alles in orde komt met de decoratie en bloemen op jullie bruiloft. Laat je inspireren en kies voor Meesterlijk Geschikt!

Pandora Bloemen – Bezoek de website

Pandora Bloemen is gevestigd in Ruurlo. Pandora Bloemen heeft een specialisatie in bruidsboeketten en zij weten als geen ander hoe belangrijk het bruidsboeket is op een bruiloft. Daarom zullen ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het boeket past bij jullie stijl, wensen en soort bruiloft. Je kunt kiezen uit diverse soorten boeketten zoals een waterval boeket, biedermeier, druppel of staafvormig boeket. Liever een haarstukje of corsage? Ook dat kan tot in de puntjes verzorgd worden. Als jullie Pandora bloemen het boeket laten verzorgen, weten jullie zeker dat het bruidsboeket perfect aansluit bij jullie wensen en ontzettend uniek is.

Bloemenmeisjes.com – Bezoek de website

Bloemenmeisjes.com verzorgt niet alleen de meest prachtige kunstwerkjes als bruidsboeket, zij gaan veel verder dan dat. Bloemen en planten zijn een geweldige manier om jullie bruiloft waanzinnig mooi te decoreren en de bloemenmeisjes zijn hierin gespecialiseerd. Denk aan de meest mooie bloemendecoraties in de kerk, feestzaal of als aankleding van de stoelen of banken. Ook prachtige bloemenstukjes om je bruidskapsel mee op te leuken, behoren tot de mogelijkheden. Waar je ook voor kiest, jullie krijgen altijd pure, unieke en persoonlijke bloemstukken op jullie grote dag. Bekijk de foto’s maar eens, dan kun je zien hoe fantastisch mooi werk de Bloemenmeisjes.com kan afleveren.

Julian Knol – Bezoek de website

Als je écht bloemen wilt hebben, dan moet je echt bij Julian Knol zijn. Deze masterflorist is niet bang om de meest unieke, artistieke en bijzondere creaties te maken, die een waar lust voor het oog zijn. Hierbij besteedt ze veel aandacht aan de textuur, kleur en natuurlijk jullie wensen. Van tevoren kunnen jullie uitgebreid aangeven wat jullie graag willen in het boeket. Vervolgens kan Julian jullie adviseren aan de hand van haar expertise en jarenlange ervaring. Bijvoorbeeld welke bloemen, geuren en kleuren perfect aansluiten bij jullie ideeën. Naast het bruidsboeket maakt Julian Knol haarcorsages, bloemdecoraties voor de feestzaal of dinertafel, autoversiering of prachtige bloemen voor de bruidsmeisjes. Alles is mogelijk om jullie trouwdag onvergetelijk te maken!

Wil je graag gaan trouwen in Gelderland, maar weet je nog niet precies waar? Bekijk dan hier de mooiste trouwlocaties van Gelderland. Om het nog meer compleet te maken hebben we ook een geweldig overzicht van de beste bruidsboetieks in Gelderland en moet je bij deze visagisten en haarstylisten in Gelderland zijn om er op je best uit te zien!

Wil je graag op de hoogte blijven van de beste leveranciers in jouw omgeving, of wil je leuke tips en inspiratie opdoen? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Pinterest

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Joeke Verhoeven Floral Design - Married at first sight. Foto: Niki van den Akker Fotografie
Ontdek de beste bloemisten uit Zuid-Nederland!
Leer onze favoriete bloemisten uit het zuiden van Nederland kennen, en ga voor een prachtige wedding met de beste bloemdecoratie. Lees snel verder!
Foto: Anders Bloemstyling
Fleur de bruiloft op met de beste bloemisten uit Noord-Nederland!
Bloemen zijn onmisbaar op een bruiloft. Kies daarom de bloemen die perfect bij je bruiloft passen en bekijk de de beste bloemisten uit Noord-Nederland.
De beste taartenbakkers voor bruiloften in Gelderland
De beste taartenbakkers voor bruiloften in Gelderland
Een bruidstaart is er allerlei verschillende soorten, maten en smaken. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze patissiers voor bruidstaarten uit Gelderland!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie