• Online magazine
  • Deze visagisten en haarstylisten in Gelderland laten je stralen op je trouwdag.

Deze visagisten en haarstylisten in Gelderland laten je stralen op je trouwdag.

Deze professionele visagisten en haarstylisten in Gelderland laten je stralen als nooit van te voren! Vind hier uit wie het beste bij jou past!

  • Beauty
  • Adviseren

Ga je trouwen in Gelderland en ben je nog op zoek naar een goede visagist en/of haarstylist die je er fantastisch laat uitzien? We hebben hier de beste visagisten en haarstylisten voor je verzamelt die ervoor gaan zorgen dat jij ‘drop dead beautiful’ op je trouwdag verschijnt! Want laten we heel eerlijk zijn: goede, passende en mooie make-up, samen met een verbluffend kapsel, maken je trouwlook helemaal compleet!

Onze leveranciers in dit artikel:

Adverteren

Fernanda Kipp
Fernanda Kipp uit Apeldoorn heeft in 2006 haar diploma als Hairstylist en Visagiste behaald en heeft dus al flink wat ervaring in het verzorgen van de mooiste bruidsmake-up en bruidskapsels. Wat ze het liefste wil is jou laten stralen op je trouwdag. Belangrijk is dat je gewoon lekker jezelf bent, maar dan nog een beetje mooier dan je al was. In overleg met jou wordt bepaald hoe je make-up en kapsel eruit zal gaan zien, zodat jullie samen komen tot het perfecte plaatje. Ook geeft Fernanda graag advies over welke make-up of welk kapsel het beste bij jouw gezicht en trouwjurk past. Naast bruidsmake-up en bruidskapsels kunnen particulieren, modellen en bedrijven Fernanda ook inschakelen om het haar en de make-up te verzorgen tijdens fotoshoots.

Foto: Melissa Vermeulen Film & Photographyklik voor meer
Foto: Melissa Vermeulen Film & Photography
Foto: Serge Smuldersklik voor meer
Foto: Serge Smulders

SR hair- & make up artist
Voel jezelf mooi en waanzinnig door SR hair- & make up artist. Om te bepalen hoe jouw make up en bruidskapsel eruit gaan zien, wordt 4 weken voor je trouwdag een proefsessie gepland. Tijdens de proefsessie kun je uitvoerig je wensen kenbaar maken, en wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn. SR hair- & make up artist komt op jullie trouwdag naar je toe om je helemaal tiptop te verzorgen. Geen wens is onbespreekbaar ook is het mogelijk omwimperextensions te laten zetten voor de mooiste dag van je leven. Wil je graag ’s avonds een ander kapsel of wat aanpassingen van je bruidsmake-up? SR hair- & make up artist komt ook ’s avonds langs om je een mooie touch-up te geven. Wil je jouw moeder, bruidsmeisjes of zussen ook zo laten stralen? Laat SR hair- & make up artist dan ook hun make-up en haren doen!

Foto: d-eYe photgraphyklik voor meer
Foto: d-eYe photgraphy
SR hair- & make up artist. Credits: My Eye Fotografieklik voor meer
SR hair- & make up artist. Credits: My Eye Fotografie

Italian Flair
Italian Flair wil graag een perfecte look voor je creëren met een heel hoog WAUW-effect. Hierbij maken ze gebruik van hun grote kennis omtrent hairstyling en visagie en een klein beetje Italiaanse invloed. Een deel van hun kennis komt namelijk uit het prachtige Florence. Wat Italian Flair jou kan bieden is een groot gevoel van gastvrijheid, service en gezelligheid zodat je jezelf heerlijk op je gemak voelt. Het bruidsmake-up en je bruidskapsel kan geheel bij jou thuis verzorgd worden. Zo hoef je niet nog ergens naar toe in de vroege ochtend. Dat scheelt al veel stress!

Foto: Italian Flairklik voor meer
Foto: Italian Flair
Foto: Italian Flairklik voor meer
Foto: Italian Flair

MM Visagie  & Hairstyling
Wil jij er op je trouwdag ook prachtig uitzien en je bruidsmake-up en bruidskapsel door een professional laten verzorgen? Neem dan contact op met MM Visagie & Hairstyling. Waar je ook gaat trouwen, MM Visagie & Hairstyling komt naar je gewenste locatie toe om jou te laten stralen. Dit doet ze al meer dan 15 jaar, met heel veel passie. Voor je grote dag komt MM Visagie  bij je thuis langs om uitgebreid kennis te maken en je wensen te bespreken. Vervolgens krijg je een proefsessie van je bruidsmake-up en bruidskapsel, zodat je al een waanzinnig voorproefje krijgt van je ‘trouwlook’! Op die manier ga je vol vertrouwen je trouwdag tegemoet!

Foto: Wim Wilmersklik voor meer
Foto: Wim Wilmers
Foto: Laurie Karineklik voor meer
Foto: Laurie Karine

Bian-Visagie
Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk ook op je mooiste uitzien. Bian-Visagie helpt graag om jouw look op je speciale dag perfect te maken. Om hiervoor te zorgen wordt er eerst een proefsessie gepland op de locatie van Bian-Visagie in Elst. Tijdens de proefsessie kun je samen met de visagiste de kleuren uitzoeken en bekijken hoe deze uitkomen op je gezicht. Op de dag zelf komt Bian-Visagie naar jouw locatie toe. Willen je moeder, zussen, bruidsmeisjes etc. ook prachtige make-up? Dat kan! Bian-Visagie komt goed voorbereid voor de dag en zal ervoor zorgen dat de make-up goed past bij hun kleding.

Foto: Bian-Visagieklik voor meer
Foto: Bian-Visagie
Foto: Bian-Visagieklik voor meer
Foto: Bian-Visagie

Janneke Visagie
Janneke Visagie verzorgt de make-up en hairstyling op jouw bijzondere dag tot in de puntjes. Als eerste plannen jullie een try-out. Hier kun je jouw wensen aangeven. Er wordt ook gekeken welke make-up en welk bruidskapsel het mooiste bij je gezicht, je stijl, je jurk en niet vergeten: het bruidsboeket passen. Of je nu wilt gaan voor een natural look of smokey eyes: in beide gevallen is het van belang dat dit goed en mooi wordt aangebracht en natuurlijk blijft zitten! Mocht je ’s avonds een touch-up willen of moet je make-up nog wat aangezet worden? Janneke komt hiervoor met alle liefde nog even langs. Ook mogelijk: haarstukjes, clip-in extentions of kunsthaar verwerkt in je bruidskapsel voor extra volume. Ook andere dames en zelfs de bruidegom, kunnen gebruik maken van Janneke haar professionele diensten!

Foto: Janneke Visagieklik voor meer
Foto: Janneke Visagie
Foto: Janneke Visagieklik voor meer
Foto: Janneke Visagie

Als je make-up en haren geweldig zitten, zal je stralen van zelfverzekerdheid. Maar natuurlijk is het wel handig als je ook al een prachtige trouwjurk hebt. Ben je nog op zoek? Hier vind je de beste bruidsboetieks in Gelderland! Nog op zoek naar een cateraar voor heerlijke culinaire hoogstandjes die exact passen bij jullie stijl? Met behulp van deze 5 stappen vinden jullie de perfecte cateraar! Hebben jullie eigenlijk al jullie droomlocatie gevonden? Niet? Misschien zit hier een mooie trouwlocatie bij in Gelderland. Op Facebook, Instagram en Pinterest kun je nog veel meer leuke tips en ideeën vinden voor jullie bruiloft. Have fun!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bian-Visagie Haar en Make-up
MM Visagie & Hairstyling Haar en Make-up
Italian Flair Haar en Make-up
SR hair- & make up artist Haar en Make-up
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!